« Върни се назад Публикувано на 22.03.2011 / 8:13

Правителство като детска градина: Дянков цака напук Цветанов с Трактора

 

 

На срещата щели да присъстват и изпълняващият длъжността председател Теодор Дечев, както и членът на Управителния съвет Аднан Лидианов.Спешна визита на вицепремиера в Брюксел обаче отложи разговорите, а премиерът Бойко Борисов побърза да заключи, че среща Дянков-Алексей няма да има.„Министър Дянков прояви характер, удържа на натиска да не се среща с нас и утре ще видим как влиза без шнорхел в пещерата на Октопода” коментира пред BNews Теодор Дечев.

По време на разговорите между вицепремиера и Съюза за стопанска инициатива ще бъде обсъден пактът за финансова стабилност, изготвен от Дянков и екипа му. "Ние също ще предложим теми за разговор, но ще ги обявим след срещата, защото не знаем дали министърът ще се съгласи да говорим по тях", казва още Дечев.

С думи прости обаче зад пиарно поднесената загриженост за как Дянков щял да влезе с шнорхел в пещерата на „окпопода”, се крият баналните войнички и кръгчета в правителството, превърнато в детска градина.

Кръгчето Дянков – Танов е във война с вътрешния министър Цветан Цветанов и по предназначение употреби със СРС-тата „екипа” на Трактора. Трактора пък се чуди как да се покаже легитимиран важен фактор в държавата и срещата с Дянков трябва да покаже колко голям експерт е. Като че от Съюза за стопанска инициатива зависи мизерията на българина и оправянето и.

На този фон Бойко Борисов се прави на щраус, заровил тиквата си в пясъка.

А Дянков прави „нъц-нъц” на Цветанов на гърба на Трактора.

Ета ги, държавата!

 

Afera.bg

 

 

«