« Върни се назад Публикувано на 01.08.2023 / 18:21

ПРАВИТЕЛСТВОТО, РОЖБА НА ПОСОЛСТВОТО, Е СКАЛЪПЕНО САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ УКРАЙНА И ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ И НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЖИВОТЪТ НА КАБИНЕТА ЗАВИСИ ОТ СИТУАЦИЯТА НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ. ВЛЕЗНАТ ЛИ ТАНКОВЕТЕ В КИЕВ…

Австрийският министър на вътрешните работи Герхард Карнер потвърди позицията на Австрия срещу влизането на България и Румъния в Шенген.

Как смее! Това бе една от дъвките на ротационния министър-председател и подкрепящата го нечистоплътна коалиция! Сега Кирчо и теляка на Борисов – Бойкикиев какво ще плещят на зомбирания си електорат? В крайна сметка дори и индоктринираните получовеци, които продължават да напират да гласуват за т.нар. „промяна“, ще осъзнаят, че относно Шенген ги лъжат, защото влизането на България в това споразумение не зависи по никакъв начин от властите в София.

Идиотското правителство на измамници и лъжци няма необходимия авторитет и никога не би могло да убеди абсолютно никой в Австрия и Нидерландия да си промени мнението по въпроса за българското членство в Шенеген.

То си е правителство рожба на посолството и е скалъпено само и единствено заради Украйна и интересите на САЩ там, и респективно няма нищо общо с България и българския народ. Животът на кабинета Денков-Габриел изцяло зависи от ситуацията на Източния фронт! Влезнат ли танковете в Киев Кирчо си заминава за Канада, а Бойко за Банкя и от там, дай боже, на Г.М. Димитров.

До тогава ще се любуваме на българофобските джендър-либерални представления и изстъпления на назначените от колониалната администрация мъпети/наместници и пригласящата им жълтопаветна грантаджийска креслива пасмина!

Страхил Ангелов

«