« Върни се назад Публикувано на 12.03.2022 / 12:33

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ХЕРО И КОМПАНИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕНО! ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ!

Време е за действия! Ние сме мнозинсвото.

Силно съм изненадан и меко казано смутен от поведението на политическата формция „Демократична България“. Възмутен съм и от коалиционните партньори в управляващата коалиция, които слушат и гледат безкритично радикализацията и фашизоидното провоенно поведение на отделни депутати, което превръща „Демократична Бълтгария“ в провоена партия. Никак не е нормално консервативан блок да се превръща в заплаха за обществения ред и сигурност, само защото някъде се води война, а такива конфликти не са спирали да се случват. Кое налага точно в този военен конфликт „Демократична България“ да се превръща в паравоенното копие на Българска Комунистическа Партия, целите, средствата и методите на която добре поднаваме? Както и последствията за страната.

Как може демократична коалиция, част от управлението на държавата да призовава открито за война? Да прави външна логистика на лица за участие в сражения срещу Руската Федерация? Да консолидира около себи си фашизоидни елементи, които да призозвават открито за масови убийства на русофили, обесване, давене и дори одиране на живо на лоялни към страната си български граждани? Какво е това? Питам и Главния прокурор Гешев, който би трябвало да вижда тези престъпни тенденции поддържани по партиен дневен ред!

Насилието, господа, ражда насилие! Разберете го.

Насилието не е само физическо, а има и много други форми. Онези, които довчера бяха политически гаранти на свободата на словото, върховенството на закона, защитата на човешките ценности, свободата и демокрацията, само за две седмици станаха нацисти, които стъпкаха с крака всичко на което бяха гаранти. Каква се случи? И има ли причина за това престъпно поведение? Според мен няма.

Недопустимо е демократична коалиция в управляващата такава, да настоява за предприемане на действия, които ще вкарат България директно във война. Това не може! НАТО е отбранителен съюз и всеки, който логистира специални пратки с оръжия по уреден престъпен ред, изпраща лично войници да се бият в чужда държава и призовава народа си за война е агресор и военнопрестъпник. Давате ли си сметка за последствията, господа депутати и вся остальная? Това държавническо поведение ли е?

Правителство на Херо и компания трябва да бъде свалено с национални протести, българи. По демократичен начин. Очевидно и в България демократите са всъщност военнолюбиви нацисти, но ние не трябва да отговаряме на глупостта с глупост!!! Има кой да ги съди! Но ако не протестираме и не ги свалим от власт, това ще означава, че сме съгласни и подкрепяпяме техните политически и държавничиски решение относо кризата в Украйна. Вече сме в списъка на неприятелските на Руската Федерация държави, с президент от БСП и управление на БСП. Разбирате ли за какво национално предателство става въпрос и пред какви рискове изправят тези управляващи страната? Ако не бъдат свелени, ние гражданите сме съучастници в това престъпление и ще бъдем възприемани като украинците.

Запомнете го.

Демократи-нацисти и социалисти – нацисти! Организираме се и ги сваляме.

Николай Марков

«