Публикувано на 22.06.2022 / 19:24

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРОСТОТО КИРО ПАДНА!

Вотът на недоверие на правителството на Простото Киро –

Гласували 239

123 – за

116 – против.

Простото Киро рече след гласуването на вота, че Пеевски и Митрофанова свалили правителството му.

Толкоз.

Измамниците, които управляваха България, паднаха от власт. От власт падна най-кретенското, идиотско и измамническо правителство, което някога България е имала, правителство съставено под диригентската палка на Херо Мустафа.

До … утре.

Когато почват маньоврите как пак да се докопат да крадат.

Afera.bg

Коментари 57 за
“ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПРОСТОТО КИРО ПАДНА!”

 1. Митрофанова му се привижда ,а Лена общата не допринесе ли за падането на правителството освен екзалтираното му поведение на Алиса в страната на чудесата ?

 2. Днес беше интересен ден в България – според мен просто имаше 2 мафии,и едната удържа победа.Просто не мисля,че това е добро за нас.Оказва се,че ПП и не само те стягат редиците.Обърнете внимание и на ДБ и БСП. Всичко се касае за едни пари,не за благоденствието на нормалните граждани.

  1. Абсолютно правилно заключение.В ръцете сме на две мафии, които периодично си сменят местата , за да ни стрижат и онождат.

 3. И Наско Карикатурата – и това фиаско си заминава барабар с другите шутове. Напоследък бяхме забравили за съществото, въплъщаващо цялата демонско – соросоидна гавра с българската култура. Е, наистина си струва да отворим бутилка олио – или поне шампанско!

 4. Първият успешен вот на недоверие в най-новата история на България, срина най-малоумното и мегаломанско колониално „правителство“на страната. В последните дни, посред толкова търгашества и измами, това ми изглеждаше все по-малко вероятно – но стана! Простият Киро явно до последно се е надявал, че ще има „седем-осем депутати, които мислят“ – да му дадат „безкористната“ си подкрепа. Клетникът така се беше слял с битието си „на премиер“, та не му се вярваше, че го „издухват“.
  Шамарът беше оглушителен. Нито овациите и скачането на крака, нито платените агитки, могат да омекотят стремглавото падение. Клоунът се хързулна отвисоко и тепърва ще усеща колко фатално се е натъртил. Но лумпенът-грандоман остава верен на себе си: приписва си незаслужената чест, че от клона го е съборила Митрофанова. А защо не дори Путин лично? Утре бай Петко след две ракии като нищо може да изригне и тази конспиративна теория.
  А представяте ли си, ако все пак инфантилът беше успял да плати още на седмина-осмина негодници и се бе задържал на власт? Представяте ли си как Киро, Асенка, Ленка и компания, като сърдити дечица-садисти, щяха да отмъщават на тоя народ, който напоследък ги сцепи от подигравки, негодувание и презрение? Как щяха да си го връщат? Всъщност то не е минало, утре Киро ще се разцелува с Бойко и Карадайъ и ще се види кой кого „продължава“.
  Чака ни още по-решителна борба. Първата битка е спечелена, остава да се спечели войната.
  Според българската пророчица Слава Севрюкова, двадесетото правителство от 10 ноември насетне – ( по тая сметка излиза, че става дума за харвардките недоносчета ), е последното правителство на грабежа и позора. А след него бавно ще започне изкачването нагоре.
  Тая вечер имам чувството, че една мъничка част от самоуважението на българския народ се върна – той се отърва се от разгула на няколко абсолютни кретени. Те се бяха помислили за императори и августиани от историята на Древния Рим ( ако Простия изобщо е чувал за древната история).
  Ясно е, че цялата политическа паплач начело с ГЕРБ вече ни е скроила шапката и си е направила тънките сметки под диктовката на Козяк. Но знаете ли колко тънки сметки са се късали и колко негодници са оставали с пръст в уста – откакто свят светува?

  1. И тогава каква е ползата, че Кир4у Простото падна?
   Вероятно ползата е тази, че ще дойде Боко Умното и пак ще слугува на краварите от ул. „Козяк“.
   Или само на това е способен българският народ?
   Да избира слуги на чорбаджиите от ул. „Козяк“ 7

 5. Правителството, назначено от бай дън, сорос, мустафата и с малко помощ от техния приятел радеф падна! Правителство от прости, простаци и проститутки! Срам за България!

 6. гледам цру-тв, всичко ясно, ама и курнела и беше на запенените устнички да сподели като тиквоча, че ма’тряла е прост? все пак тия дебили се самосвалиха – не, че ни е*аха майките, ама като цяло са абсолютни аматьори и неграмотници, пък се сърдят на игнорантите от гейрб примерно – ами не, малоумни сте бе… као ставаш да чистиш улицата – чистип я – ти си щастлифт, шефа ти е
  астлифт, собственика е щастлифт, изобщо идилия, ама като не ставаш да чистиш улиците, пък искаш да си шеф на чистотата, при това уърдуайд – ами седи си дома и не се занимавай с глупости, там за прага на компентентност и некомпетентност – не са много-дебели книги.

 7. Ура, другарки и гостпода или госпожи и другари! Това е най-добрата вест, откакто тези бяха монтирани с измама на власт! Демек за повече от година, откакто американското редиздентско фърчило ги натъмъни да меинистерстват тия утайки.

  На про100 мога да му кажа като в оня виц за дедо Лазо и Цицерон: про100, про100, про100, да ти е*а майката, про100!!!

  Послепис: и по един чепат афроамерикански к*р за куролиращите кокора, лорера, лена, калина и останалата джендъризмет на прокопиевци и мустафи, курнела с цялат ѝ червенолиберална сган, гнома, грантояда бойкикевски и „зеления“ тъпак панев с всичктие им два файтона костовистки л*йна! А за ОФ-то – три к*ра!

  1. хеххем сега се сетих, и аз да перефразимрам – “ на бай радоф му флазов и излазоф по цел ден“!

 8. Ура, другарки и гостпода или госпожи и другари! Това е най-добрата вест, откакто тези бяха монтирани с измама на власт! Демек за повече от година, откакто американското редиздентско фърчило ги натъмъни да меинистерстват тия утайки.

  На про100 мога да му кажа като в оня виц за дедо Лазо и Цицерон: про100, про100, про100, да ти е*а майката, про100!!!

  Послепис: и по един чепат афроамерикански к*р за куролиращите кокора, лорера, лена, калина и останалата джендъризмет на прокопиевци и мустафи, курнела с цялат ѝ червенолиберална сган, гнома, грантояда бойкикевски и „зеления“ тъпак панев с всичктие им два файтона костовистки л*йна! А за ОФ-то – три к*ра!

 9. Петата колона на Анкара внесе в НС предложение за одобрение на френския проект за РСМ

  1. Няма изненада – те винаги работят единствено за себе си по един перфектен начин , за жалост, вече повече от 30 години. Първо свалят Киро, после реалният нож – внасянето на решението. Почетният председател всичко е изчислил и все му сеполучава. Както беше казал някой преди много години – единственият политик в България е Ахмед Доган и той не е българин.Това е положението към момента.

 10. И да не бързаме със радостите ,щото от тук насетне започват тайните пазарлъци за ново правителство във рамките на този парламент .И май че само ДПС и Възраждане искат нови избори .Другите се дърпат нещо .Нещо се мъти от сега та да не стане така пак да псуваме и да роним крокодилски сълзи че мафията която и да е тя пак ни е изиграла .Аз лично докато не видя указа на президента за насрочване на нови избори няма да се радвам ама никак .

  1. Мъти се празната ти чугунена кратуна, умряла кимуняга нерализирана! Ходи се тряскай в гетото!

 11. „Според Киро Канадчето, Шиши Пеевски, Чалгата Слави Трифонов, Мутрата Бойко Борисов и госпожа Митрофанова са детронирали правителството на Херо Мустафа.
  Доста обидно за американското посолство в София…“

 12. Каквото трябваше да стане – стана. Обаче се набива на очи бройката 181 присъстващи и 239 гласуващи. И на избори ли е така?

  1. Това чак сега ли го открихте след 33 години… не знам какво да го нарека, ама не е преход, още по-малко пък демокрация. За легиримен вот в НС не е нужно всички дупетатий да са се регистриранли и за кворума. Винаги е било така. А по принцип у нас всичко е изначално и умишлено сбъркано!

  2. Риторичен въпрос задаваш, нали?!
   Докато ВОТЪТ не стане ЯВЕН или поне И(!!!) ЯВЕН, все така ще е!!! Овцете ще продължават да се редят на опашки да си дадат вота, който след това успешно да бъде подменен!!!

   П.С. Твърдо „ЗА“ машинният вот съм и върл противник на , само че с правилните машини, каквито например биха могли да бъдат машините на БАН.
   Машинките „“СМРАД“ МАТЍК“ са конструирани именно с цел ТОТАЛНИ ИЗБОРНИ ФАЛШИФИКАЦИИ!!!
   И всички, които ги наложиха за първи път за изборите на 04.04.2021, бяха И СА напълно наясно с това. Включително и ПУТЬО МАРИНКИН, а.к.а. Румен Радев!!!

   1. * върл противник на хартиения вот

    Постът ми, заедно с настоящото доуточнение, е отговор на потребителя „Сър Стенли Ройс“!

 13. Това правителство беше срам за народа ни. Лъжата танцува само половин лято. Чао, Кирчо! Сега трябва да внимаваме повече – да избягваме хора за еднократна употреба…

 14. Татяна Дончева вика правителсвото на Кирчо и Кокорчо е на РУМНО и ВКР, правителството на Бойко е на първо, второ и шести отдел. Каква е разликата? Няма оттърване.

  1. А бе Кики да върне едни 60 милиона на чичко Путин , щото такива тарикати сме ги виждали, я как се втали Делянчо врачанския дебелак и сега работи със съзнание за благото на Републиката .хахахаха. Този цървул нали не смята ,че ЦРУ ще си развали отношенията с Путин заради него ,хахахаха. Тъпаци с капаци ама крадливи ,хахахаха.

 15. А оная от Козяк невинна!
  Как не!
  Боклуци! На добър час към Канада!

 16. Спомнете си Сашо Дъдъдъкоф как представи Кирето с една негова бизнес случка от Подуене, когато го закъсал и чичкото се обадил където трябва и проектът на кирчо победилллллл.Сашо се гласеше да става Директор на Националната ТВ.

 17. Да го духат простите простит’утки от ПП на ПП на ПП на ПП. Кокорчестия с джуките тип кокошото дупе и чипия нос a la Michael Jackson ще надува кавала..

  Я надуй Асане кавала сиреч един голем у’й докато му разцепиш главата и мъ-дете Дъ Ге..

 18. Ами Путин и Митрофанова свалиха правителството, това го знае всеки убеден ( а и не съвсем убеден) демократ. Чакам психодесните да дадат изявления по въпроса, а защо не и Корнела?

 19. Една хубава новина откакто са на власт! Лайна да яде мръсната свиня, значи Митрофанова му е крива…

 20. Киро, проЗД Киро,
  Да ти ЕБА МАЙКАТА ТЪПА!
  Дръж се за ПАРАПЕТА на ЕУГлена,
  че ще паднеш по ГРЪБ!

 21. Крадеца вика дръжте Крадеца. Ех бай Тодоре къде си сега. Ей тия маскари всичките на Белене при прасетата. А те милите произвеждат една субстанция – ЛАЙНА. ЕТО ТОВА НИ УПРАВЛЯВА ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ.ЛАЙНА

 22. До тук беше Пурко. Тотален провал на Козяк и старшина Радев. Провал, който вече ни струва ужасно скъпо. На всички. Без изключение. Пълен позор за меншевиките на Нинова.

  1. моля не подценявайте козяк, все пак си има радеффф, има си дейбъ, има си гейрб, има си гейсьепье, притежава си и така нататък, вероятно и останалите, малка победа в загубена война, ще се яде хурка – тавталогия малка.

   1. Колега, да обобщя накратко: от козяк дърпат конците на целия политпорнографски долнопробен бардак. Не може в една колония, предадена на 100% влияние на краварника още през декември 1989-та, да е друго. Ако утре влиянието се смени с източно, то всички ще минат на управленеи и отчет в руското посолство. Може би това ще е по-малко зло, а може и да е същото, но все така външно управление няма как да е добро.

 23. Кир4у Измамникът падна.
  Очаквайте прераждането на Боко Тиквата в Боко Малкият принц.
  Ех, мъко моя Българийо!
  Колко ли още ченгета ще те подмятат като проститутка по креватите си?
  Не спете, хора!!!

  1. спящи, неспящи – във всички агрегатни състояния ще поемаме хей… и да белото магаре на тиквоча загрява на зелената поляна на козяк фъкстийн…

 24. Едно малко уточнение: под диригентската палка на главния диригент херо мустафа и нейния помощник-диригент – синергетика-триморец с каунестата плешива чутура и клепарестите уши.

 25. На кривият на Просто Киро Русия му е виновна.Тъпо копеле. Затвор.

 26. Киро „Простий“ , да ходи да прави кифли с мармалад при канадката ! Сега, вероятно е проумял , че политиката НЕ е ПРОСТА работа и НЕ е ….за ПРОСТИ хора !!;)

 27. Кире, не мой се плаши, дръж се за парапета и си на печлба а канадската селянка да го духа на Ококорения .

  1. кире сега отваря подаръците, зема си канадистанският паспорт и му яжте опинците, в момента мисли къде си е поръчала тортаджийката почивка, пък лена суче мустак и тя стяга куфарите – да сме точни стяга ги по-добрата половинка на семята, притеснявам се обаче яката за кокорчо, дедо еконтий и лорер – прът в колелата така да се каже, не, че не са си избили инвеста, ама нещо пер капита предполагам са го мислили другояче…

 28. Курва да се Откаже от ЗАНАЯТА???При Политическите е… Мисията НЕВЪЗМОЖНА!!!

 29. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  Отивам да се черпим.Радост , радост , голяма радост.

 30. Събитието е на ниво „сеир“, иначе
  все тая, държавата се прави от народа, а народът обича месии, през 6 месеца месия, кой сега е наред ?

 31. Да кажем чао на канадеца, националнията предател, и обърканият джендър, просто киро, най-слабият премиер на България, в жестока конкуренция!

  1. за зла беда белият гей-кон на тиквоча загрява на ливадата на козяк фъкстийн, барабар с другите придворни кученца на розова каишка, ще се яде отново хурка, ама по-твърда и по-черна(отговорник бай-Джон Чорний Портиер на амбасадата / подпис пръстов отпечатък(цифров), ние сега колония ли сме – или лукова глава?

   1. Господин столичанин, софиянецо, длъжен съм да Ви припомня това, че и най-белия кон има черен *уй.
    Заради това Белият кон вероятно ще изиграе много лоша шега на Банкянския простак.

    1. хахахаха, не се бях замислял – оправихте ми настроението, жив и здрав!

 32. имам да давам една дузина бири за спечелили и неспечелили облога, само едто слушам в момента наша деса-поетеса, нещо споделя за мацедонията, демек освен фък-сикстийн, ще вземат и мацедонията, това хубаво, ама къде ни излиза сметката? интересно кво праим в тоя саюз, дето се грижи за мацетата, осраинците, извънземните и прочие лбгтм+, пък за нас хурката?

 33. България ще цъфне когато
  ЦЪФНАТ налъмите в централният
  Софийски затвор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>