« Върни се назад Публикувано на 10.10.2023 / 12:52

ПП СА ОПЛЕЛИ ПОСОЛСТВОТО В ТЕЖКИ ЛЪЖИ. МАСКИРАТ С ПИСЪЦИТЕ СИ СРЕЩУ РУСИЯ ЕДИНСТВЕНО РУСКИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕС, КОЙТО ГАРАНТИРАТ

Денков във Facebook: „Няма да отстъпим пред енергетиците, в протестите се намесват проруски интереси.“ Тъкмо обратното е!  Централата „Аккую“ още доста дълго време ще е руска собственост до изплащане на инвестицията. Русия има интерес тецовете да се закрият. Вече има писмо от ЕСО до БЕХ, че можем да внасяме електроенергия от Турция.

Така че Денков е добре да започне да мисли от време навреме, а не да ръси клишетата, които псевдосъветниците и пропагандистите му внасят в главата.

Отдавна забелязвам, но напоследък все повече се потвърждават следните оперативни хитринки: ПП непрекъснато се слагат под остър ъгъл на посолствоТО. Кланят се до земята и си извиват главата толкова обратно, че ако завали дъжд, ще се удавят през носа. Голямо слагачество, което считат, че им гарантира властта.

Само че истината е друга. Маскират с писъците си срещу Русия ключови политически действия, които практически гарантират единствено руския икономически интерес. Така се получи с газа, купувахме пак руски газ, но по-скъп. Така се получи с „Лукойл“, компанията спечели милиарди благодарение на дерогацията. Народът какво спечели?! Нищо. Сега сме заложили закриването на тецовете, което можеше да се отложи за по-късна дата. Кой печели? Руската „Аккую“. Сключихме договор за 13 години с Боташ. Кой печели?! „Газпром“ през Боташ.

ПП искат да реформират службите. Кой ще спечели от некадърността на поредната промяна, етикетирана като борба с руското присъствие?! Русия разбира се. Всъщност проксито на Демократическата партия на САЩ, ПП, идеално устройва руските интереси. Просто са адски продажни и с огромни възможности да бъдат дирижирани от спонсори. Освен това са вещи в измамите, могат да пищят срещу Русия и така да маскират решенията си, които на по-късен етап непременно се оказва, че са в полза на Русия.

Мисля, че посолствоТО прави грешка след грешка. Основно заради факта, че подкрепя слугинството. Слугинството е слугинство за всички, за който плати повече. Нямаш ли достойнство да защитиш националния интерес, нямаш ли ум да разбереш националния интерес, ти си играчка за случайността. А случайността в България винаги е проруска, тя е в полза на Русия. Американците така и не могат да разберат това. Толкова ги заблуждават „техните си“ хора, че чак ми става жал. Може би тук изпращат такива кадри, не знам. Но да те мамят множество пъти с една и съща схема, и пак да се връзваш… нещо не ми изглежда като висок резултат.

ПосолствоТО са го оплели в тежки лъжи и русофобски крясъци, в поклони и обещания. Ами няма ли кой да се сети в това посолство колко е елементарна тази маскировка. Ще застрелят двама, за да спасят по-голямата част. Тези демонстрации ги знаем. Това е като диверсификацията и американския газ на дебеланката Деница.

Тъпчем руската олигархия у нас, но американците са ни разрешили, щото сме обещали да скъсаме с руския газ. Даже и на приеми и на вечери ни канят. Ама ние сме по-хитри и си въртим сделките. ПП-тата са проект, сложен и много прост едновременно. Същият ще бъде и Терзиев. Не се научиха.

Калина Андролова

«