« Върни се назад Публикувано на 14.10.2021 / 10:47

„ПП“ НЕ БИЛА ПРЕЗИДЕНТСКА? АРЕ, БЕ! МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ВАРНА! ВТОРИ В ЛИСТАТА, ПРОТЕЖЕ НА ЛЮБИМЕЦ НА КОСТОВ ОТ ЛЮБИМАТА „ЗДРАВНА ОЛИГАРХИЯ“ НА КАЦАРОВ. ПРОБУТАН НА РАДАН КЪНЕВ ПРЕЗ 2015 ГОДИНА

Гледаме варненската листа на партията „Продължаваме промяната“ на „почЕтените“, както им вика Кирил Петков, който пък се прочу като лъжец и измамник с двойното си гражданство, и се дивим.

Първо АФЕРА трябва да внесе много важно уточнение, защото двамката – Кирил Петков и Асен Василев разправят, че не били президентска партия на Румен Радев, а самият Радев мишкува и се крие зад гърба им, рецитирайки не особено достойни несмислености.

Както „ПП“ „няма нищо с президента“, така точно изключително близки лица до президента Румен Радев са прозвънили и някои знакови варненци, с които имат контакти, за да ги молят да работят за партията на Кирил Петков и Асен Василев. Тези близки лица до Румен Радев не са официално в партията „ПП“, не са от БСП,  но пък са изключително близки до Румен Радев. Очевидно паралелно с неговата кампания, задкулисно движат и съпортват партията на остапбендеровците Кирил Петков и Асен Василев.

Обаче! Във Варна тия „копринковци“, „узуновци“ и „радевци“, ударили на як камък. Тези, на които разчитали да помогнат на партията, която УЖ не е президентска – продуктово позициониране, рязко им отказали. Даже нещо повече – изобщо отказали и среща – разговор с лаконичното „дори и да изглежда невъзпитано да не приемем и разговор, приемете, че сме невъзпитани хора“.

Реакцията е логична, тъй като точно „копринковците“, „узуновците“ и вся остальная на Румен Радев точно във Варна торпилираха УМИШЛЕНО КАКВАТО И ДА Е ПРОМЯНА, а с безумните си кадрови решения НАЛОЖИХА ПОЗОРНА ПОДМЯНА, с която предадоха и продадоха Варна!

Иначе „почЕтените“ от варненската листа на „ПП“ са прелюбопитни.

Първи в листата е Даниел Максим Лорер.

Завършил е информатика и бизнес управление в университета Тел Авив. Даниел Лорер е съветник на министъра за електронно управление в служебното правителство на Марин Райков през 2013. Живял е и работил в Барселона, Цюрих, Брюксел и Тел-Авив. През 1999 заедно със състуденти създава в Париж първия си стартъп FranceBusinessPlus, който по-късно продават на местна верига за доставки на едро. Работи като IT инжeнер в Mercury Interactive, израелска хай-тек компания в областта на софтуера за автоматизиран качествен контрол, сега част от портфолиото на Hewlett-Packard. След продажбата на Mercury през 2006 г. основава Optiim, хай-тек компания за софтуерни решения, базирана в Истанбул. През 2016 продава компанията на австрийския холдинг New Frontier Group. През 2018 става един от основателите и управляващ партньор на BrightCap Ventures, фонд за рискови инвестиции в технологични компании. Член е на управителния съвет на “Шалом”.

Даниел Лорер беше съветник на Кирил Петков, докато той бе служебен министър на икономиката. Заемаше длъжността председател на Комисията по прозрачност в Министерството на икономиката.

Съпругата на Даниел Лорер е Виолета Лорер. Тя пък е два пъти служебен зам.-министър на финансите по време на мандата на Асен Василев – веднъж през 2013 година и втори път – докато е министър Асен Василев, назначен от Румен Радев.

Вторият в листата е Антон Йорданов Тонев /на снимката/.

Хирург-онколог в УМБАЛ „Св. Марина“ Варна, където „дирижира“ пък проф. Красимир Иванов, любимец на Иван Костов, когото Костов преди години на косъм не пусна за кандидат – кмет на Варна. Същият Красимир Иванов изобщо пък не е от „здравната олигархия“ на Варна, която Кацаров, също любим на Иван Костов, уж „бори“ и така я бори, че направи всичко каквото можа за да торпилира МБАЛ „Света Анна“ в полза точно на „здравната олигархия“ и МБАЛ „Св. Марина“.

През 2015 година Антон Тонев е пробутан в листата на общински съветници на тогавашната коалиция „РЕФОРМАТОРИ И ПАТРИОТИ – РЕШЕНИЕТО ЗА ВАРНА КП РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК, КП НАРОДЕН СЪЮЗ, ВМРО – Българско национално движение, Обединени земеделци, Български демократически форум, Национално движение за стабилност и възход“.

Тогава Антон Тонев е пробутан на Радан Кънев пак от проф. Красимир Иванов. Представянето му е печално, получава едва 44 преференции и както тук във Варна в такива случаи се шегуват „даже и жена му не е гласувала за него“.

Трети в листата е Калоян Тонев Икономов.

Син на покойният вече бизнесмен Тони Икономов, от който стартира „Делта Планет“ мол, и който се забърква в скандали и съдебни разпри и в Сърбия.

Бащата е съдружник и в „АСТОРИЯ ГАРДЕН“ ЕООД, след смъртта му обаче земята зад хотел „Астория“ на Златни пясъци е продадена от съдружника му.

Калоян Икономов има бизнес с Украйна.

Четвърта е Снежана Великова Апостолова, собственичка на фирма „Одесос Колор 2007“.

Пети – Благовест Чанев Белев, професор доктор к.д.п. във Военноморското училище.

Шести е Илин Павлинов Димитров – с фирма „ФОКС ЕНТЪРТЕЙМЪНТ ГРУП“ за анимация, рекламни услуги и рекламни материали.

Седми е Алексей Димитров Енчев – преподавател в Музикалното училище Варна.

Осми е Миролюб Адамов Адамов – син на скандално известния варненски бизнесмен Адам Адамов.

Ето с какво:

АФЕРА – публикувано на 18.03.2013:

ЛИЦЕ НА ВАРНЕНСКИЯ ПРОТЕСТ – ФАЛШИФИКАТОР!

https://afera.bg/%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82-%d1%84%d0%b0%d0%bb%d1%88%d0%b8%d1%84%d0%b8%d0%ba/

АФЕРА – публикувано на 28.05.2013:

ИЗЖИВЯВАЩИЯТ СЕ „ПРОТЕСТИРАЩ” ФАЛШИФИКАТОР АДАМ АДАМОВ БЕ АРЕСТУВАН, НАПАДНА СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ!

https://afera.bg/%d0%b8%d0%b7%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%89%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d1%81%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%89-%d1%84%d0%b0%d0%bb%d1%88/

Девета е Илина Веселинова Михайлова – оперна певица.

Десети е Филип Валентинов Спасов – с бизнес в хлебни изделия и кафета.

Филип е син на Валентин Спасов – Лагард. Филип участва в риалити предаването Хелс Кичън.

Единадесети е Тома Михайлов Томов – собственик на фирма „БЪЛГАРСКИ МОРСКИ КВАЛИФИКАЦИОНЕН ЦЕНТЪР“.

Дванайсти е Стоян Пенев Новаков – собственик на РОСИНВЕСТГАЗ ЕООД, ДЖИ ЕМ БРОКЕР ЕООД, ИЗВОРИ БЪЛГАРИЯ ООД, ЕВРАЗИЯ ЛОДЖИСТИКС ЕООД.

Тринайсти е Вълкан Стоянов Иванов, пластичен хирург в Аджибадем Сити Клиник МЦ Варна.

Четиринайсти е Ламбрин Димчев Сотиров, собственик на БАРС-АГЕНЦИЯ.

Петнайста е Татяна Валентинова Георгиева.

Afera.bg

«