« Върни се назад Публикувано на 19.09.2021 / 12:32

„ПП“ – КУХИ ФРАЗИ, ИЗМАМНИЦИ НА КВАДРАТ. АМЕРИКАНСКА ПЛАСТМАСА БЛЯ-БЛЯ, СЪЗДАДЕНА ОТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.

Румен Радев е нашият кандидат за президент. Той ни даде благословията си за проекта ни и каза: „Правете, действайте“, каза Асен Василев, а Кирил Петков побърза да уточни: „Но това по никакъв начин не е негова партия“.

Толкоз за партийното строителство на „независимия“ президент, който с ресурса на държавата продуктово позиционира тая измишльотина „ПП“.

Впрочем, пускаме ви видеото от пресконференцията, та да видите каква пластмаса американска бля -бля се задава:

Afera.bg

П.П. Николай Бареков:

Проектчето на Кирчо и Асенчо – само службогонци, тунеядци от държавната софра, предимно министри и зам. министри и то назначени служебно от Плевнелиев и Радев, или останки от НДСВ и кохортата на “Капитал”, тук там някой “социален предприемач” или “проджект мениджър на стартъп” с пари от ББР. Повечето с чуждестранни фамилии, но нито една Иречек.

Кухи фрази, измамници на квадрат. Дано скоро Конституционният съд пусне гилотината. Фактът, че БТВ и Нова ги помпат трябва да ви светне лампата, ако работите поне с 1-2% от капацитета на мозъчните клетки.

Смях голям. Либерал ли си, консерва ли…няма значение. Продължаваме Подмяната!

Маргарит Мицев:

Новите “ звезди“ в българската политика Петков & Василев са на път да се превърнат в черни дупки! Имат изискване към бъдещите водачи на изборните листи, да са завършили право и то не тук , а в чужбина.В кантората им , ние българските граждани сме наричани “ биткойни „, които трябвало да бъдат ваксинирани задължително! В разговорите им с извънпарламентарни политически формации, а и с парламентарно представените , проявяват високомерие и непрекъснато изтъкват , че зад тях стоят много пари ! Убедени са, че ще бъдат тези, които ще определят качеството на живота ни, включително и задължително КОВИД ваксиниране !

«