« Върни се назад Публикувано на 30.01.2024 / 13:22

ПП/ДБ КМЕТЪТ НА ВАРНА СЕ НАРАБОТИ, ЛИТНА ЗА ВИЕНА, А ОТТАМ „ПО ПЪТЯ НА ОФШОРКИТЕ“. ЦЯЛАТА ОБЩИНА – ВАРНА ДАРМАДАН, ТОЙ В ОТПУСК

На 29.01.2024 АФЕРА публикува:

СКАНДАЛ! ПП/ДБ КМЕТЪТ НА ВАРНА ПРЕД ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПЪЛНОМОЩИЯТА КАТО КМЕТ, ЗАРАДИ ОФШОРКИ В МАЛТА! ДВАМА РАЙОННИ КМЕТОВЕ ОТ ПП/ДБ С ПРЕКРАТЕНИ ПЪЛНОМОЩИЯ ОТ ОИК – ВАРНА!

На 26 януари т.г., само на три месеца кмет, ПП/ДБ варненският кмет Благомир Коцев излита за Виена. Очевидно някой е дал акъл на нефелното варненско кметче да не лети директно за Малта от България, където да „оправя“ участието си в офшорките.

Докато Община – Варна е дармадан, цари пълен хаос, Коцев не разписва нищо, обладан от тотална мания за преследване, варненският кмет се наработи и излезе в отпуск за да се мандахерца в чужбина.

Казусът с офшорките в Малта, който може да изяде главата на кмета на Варна, който впрочем в най-близкия си кръг вече се вайкал: „Ах, защо ми беше да ставам кмет!“, се работи и от службите.

Малта, която са избрали фамилия Коцеви да си регистрират офшорките, е благодатна за фалшификации територия, така че Коцев не случайно се изпари от Варна точно в този момент.

Другият вече с прекратени пълномощия районен кмет на Приморски от ПП/ДБ Николай Желязков пък, и той се наработи и литнал за Тайланд.

Няма такава простоидиотска компания.

Afera.bg

«