« Върни се назад Публикувано на 22.05.2024 / 9:27

ПП/ДБ, ГЛУХИ ЛИ СТЕ, БЕ?! ГЕН. „ГНОМ“ & „ГНОМКА“, МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ?! ЯСНО ВИ ГО КАЗАХ!: ЗАПИСАНИ СТЕ В РЕСТОРАНТ „ДЕЛВИТЕ“ ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ! НИКАКВА „ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕНТРАЛА“ НЕ Е ПОДСЛУШВАНА, ОСВЕН АКО ЦЕНТРАЛАТА НА ПП/ДБ НЕ Е БИЛА ПРЕМЕСТЕНА В „ДЕЛВИТЕ“ НА АЛЕКСЕЙ!

По Нова телевизия сърдечната приятелка на ген. „Гном“ Атанас Атанасов изплещи малоумната „опорна точка“ на най-малкия генерал на планетата.

Кристина Петкова от ПП-ДБ, рече, че: „Няма значение какво се чува в записа, същината на скандала е кой записвал! Най-големият въпрос, свързан с изтеклите записи, е кой и защо е допуснал водеща политическа партия да бъде подслушвана в централата ѝ. Ние дори не можем да бъдем сигурни в тяхната автентичност. ДАНС трябва да си свършат работата и да извършат проверка“.

ПП/ДБ, глухи ли сте, бе?!

Ген. „Гном“ & „Гномка“, малоумни ли сте?!

Ясно ви го казах!

Записът с „Кеша“, а и не само той, е правен в ресторант „Делвите“ от Алексей Петров! Никаква „водеща политическа централа“ не е подслушвана! Освен ако не сте преместили „водещата си политическа централа“ от „Чаталджа“ в ресторант „Делвите“ на Алексей Петров. Което, впрочем, сте направили!

И да направи проверка ДАНС, резултатът ще е печален за абсолютните лъжи и глупости, които изричате в опита си да заметете грандиозния скандал с НЕофициалния кеш, събирането на три милиона и половина, и „Бобоков, намери още милион и половина!“…, „Важното е кеш да има!“.

Кой бил записвал, туй било въпроса, а не какво се чувало на записа, вика тая смешка, кандидат – депутатка от ПП/ДБ, човек на „Гнома“.

Ами „вашият“ човек Алексей Петров ви е записвал, драга смешке и драги ни „Гном“, дето си бил и шеф на контраразузнаването, майко мила!

Така че по-полека с онова, което си пожелавате – ДАНС да направи проверка.

Е-е? Да направи!

След нея, ген. „Гном“ и „Гномке“ пак ще се наложи да напишем, че що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Веселина Томова

«