« Върни се назад Публикувано на 01.12.2023 / 16:58

ПП/ДБ ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ НАЗНАЧИ ЗА ЗАМ-КМЕТ АДВОКАТА НА ФИРМИТЕ СИ! ТЕЖЪК КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ! ПРОКУРАТУРА И КПКОНПИ НЕЗАБАВНО ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ! ЗАМ-КМЕТ ОСТАВА И „КАСИЧКАТА“ НА ГЕРБ ПОРТНИХ – ХРИСТО ИВАНОВ. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

На 15 ноември АФЕРА предупреди и сигнализира:

ПП/ДБ КМЕТ НА ВАРНА БРУТАЛНО НАРУШИ ЗАКОНА! СЛАГА ЗА ЗАМ-КМЕТ ЧАСТНИЯ АДВОКАТ НА ЧАСТНАТА СИ ФИРМА, НА КОГОТО ХАРИЗА И ОБЛАСТНАТА УПРАВА, ЗАРАДИ КОЕТО СРЕЩУ КОЦЕВ ИМА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО! ОЩЕ ДОКАТО ПОЧНА КАТО КМЕТ, ПРОКУРАТУРАТА ПАК ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ!

От днес вече официално адвокатът Диан Иванов от частната адвокатска кантора „„Диан Иванов и Партнърс“, която обслужва фирмените интереси на фирмите на фамилията на Благомир Коцев, е назначен за земестник кмет на Община – Варна.

Това е ТЕЖЪК конфликт на интереси!

И Прокуратурата и КПКОНПИ, незабавно трябва да се самосезират!

Преди една година АФЕРА направи поредица от разследвания за дейността на Благомир Коцев в качеството му на областен управител на Варна, от които стана ясно, че същият фирмен адвокат на фирмите на Благомир Коцев и фамилията му, по недопустим начин бе вкаран с редица договори в Областна управа – Варна, които на практика източваха държавата.

При куп юристи в Областна управа – Варна Благомир Коцев сключи договор с частната адвокатска кантора на фирмения си адвокат и предостави цялата информация в ръцете на частника.

Заради беззаконието Благомир Коцев се сдоби с досъдебно производство за злоупотреба с власт.

АФЕРА на 20.09.2022:

ЕТО ГИ ДОГОВОРИТЕ, С КОИТО ЕКСОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ОТ „ПП“ БЛАГОМИР КОЦЕВ ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ЧАСТНА АДВОКАТСКА ФИРМА И ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА, НАЕТА ДА ОХРАНЯВА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ! ДАНС ОЩЕ ЛИ СИ БЪРКА В ЗАДНИКА?!

АФЕРА на 03.08.2022:

ПОТРЕСАВАЩИ БЕЗЗАКОНИЯ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА! ДОГОВОР ЗА 69 900 ЛВ. С ЧАСТНА АДВОКАТСКА КАНТОРА, ОБСЛУЖВАЩА ЧАСТНИТЕ МУ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА. ЧАСТНИЯТ „КОМПЛЕКС ХОРИЗОНТ“ СЕ РЕКЛАМИРА С ПАРИ ОТ ОБЛАСТНАТА УПРАВА – 1572 ЛВ. МЕСЕЧНО. ШОФЬОРИ И БОДИГАРДОВЕ ОТ ЧАСТНИЯ „ХОРИЗОНТ“ НА БЛАГОМИР КОЦЕВ СТАВАТ „ТЕХНИЧЕСКИ СЪТРУДНИЦИ“ В ОБЛАСТНА УПРАВА, ГЛАВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ОБЛАСТНА УПРАВА СТАВА ЖЕНАТА ШОФЬОРА НА КОЦЕВ ОТ „ХОРИЗОНТ“, КЪДЕТО Е БИЛА ГОТВАЧКА

Освен бруталния конфликт на интереси при който Благомир Коцев назначава Диан Иванов за зам-кмет, зам-кмет на Община – Варна остана и „касичката“ на ГЕРБ Иван Портних – Христо Иванов, за което също преди дни алармира АФЕРА.

Впрочем, преди година тамадата на „Алтернатива на гражданите“, бизнесменската партия, Марин Митев, беше взел присърце и с възмущение аферите на Благомир Коцев в Областна управа точно заради тежкия конфликт на интереси и тогава с договорите с Диан Иванов.

Днес обаче Митев харесва същия тежък конфликт на интереси, този път за ВТОРИ ПЪТ вършен от Коцев, вече като кмет на Варна.

„Промяната“ във Варна е това – КАСИТЕ НА ГЕРБ ПОРТНИХ ОСТАВАТ НА РАБОТА ЗА ДА ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ТОЗИ ПЪТ НА ПП/ДБ И КОМПАНИЯ, И РАЗБИРА СЕ, НА БИЗНЕСМЕНИТЕ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОИТО КОЦЕВ СТАНА КМЕТ.

АФЕРА на 22.11.2023:

СКАНДАЛНО! ПОД НАТИСКА НА МАСОНА ХРИСТО ДИМИТРОВ, ПП/ДБ КМЕТЪТ НА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ ОСТАВЯ КАТО ЗАМ-КМЕТ „КАСИЧКАТА НА ПОРТНИХ“, ЕКС СХЕМАДЖИЯТА НА ОБЩИНА – ВАРНА, КОЙТО СЕГА ПСУВАЛ УГОДНО БОЙКО БОРИСОВ И ДЪНКАТА

Afera.bg

«