« Върни се назад Публикувано на 28.11.2023 / 20:20

ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ & ПЕПА ПИАРКАТА, ЛЕВСКИ НЕ ВИ Е ОНАЯ РАБОТА, ЧЕ ДА … ВИСИ! НЕЩАСТНИЦИ! И ПОРТРЕТ НА МАРИН МИТЕВ СЛОЖИ, КОЦЕВ, ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ ТИМ ЩЕШЕ ДА ЛЕЖИШ ВЪРХУ ПОЛЯНАТА НА „ХОРИЗОНТ“ И ДА ВИТАЕШ В ТРЕВНИТЕ ПОЛЕТА

Варненският ментално разбрицан ПП/ДБ кмет Благомир Коцев го кара пиарската – дърварската. Пъчи се пред местните журналя и пуска неадекватни опуси във Фейсбук, мислейки че така ще внуши каква „фундаментална“ работа върши.

Очевадно е ясно обаче, че /мало/умните текстове на страницата си във Фейсбук не ги пише ПП/ДБ варненския кмет Благомир Коцев, а му ги сътворява така наречения му пиар Пепа. Намсикоя, щото няма как да и запомни човек фамилията.

Няма да се впускаме да оборваме глупотевините написани като „успехи“ на ПП/ДБ Благомир Коцев като новизлюпен кмет на Варна, измислени от пиарката Пепа, защото байгън ни стана да му разкостваме безумията, последното от което е, че още сме в „бедствено положение“, за да крадат на воля менторите – бизнесмени на Коцев. Че и до 3 декември ще сме бедстващи, при пролетни температури, само и само краденето да тече.

Но си заслужава да обърнем внимание на този пасаж от уж писанието на варненския кмет, а всъщност глупостите, написани от неговия пиар Пепа:

„…- Започвам с кабинета, който заварих. Мръсен, вехт, миришещ лошо и с надрани стени. Портретът на Левски беше закачен зад вратата. Сега виси срещу мен на почетно място. Българите обичаме дома си най-много след семейството. А неподдържаният дом говори за липса на уважение. За объркани ценности, нехайство и нихилизъм. Или като минимум, за това, че в него не се живее. Което в случая на кметския кабинет също не е изненада за никого….“

Схванахте ли?

Потрета на Левски бил закачен зад вратата, а сега висял срещу Благомир Коцев.

ВИСИ!!! ПОТРЕТА НА ЛЕВСКИ!

„Сега ВИСИ срещу мен на почетно място“ – цитат от ПП/ДБ Благомир Коцев, пардон, от пиарката му Пепа.

Че кметът ни е шантав, съмнение нямаме никакво, ама че и пиарката му Пепа му е лика прилика, ни идва съвсем в повече.

Коцев, какво ви ВИСИ на вас двамата с пиарката Пепа се досещаме, но да тръбиш гордо, че портрета на Левски ВИСИ, е ИДИОТСКО!

Левски не ви е оная работа, че да … ВИСИ!

Не, че е някаква изненада за лица като вас от партията на „просто идиотите“, ама като се пънете да си правите някакъв пиар, поне се научете как се прави и не се излагайте като кифладжии.

А! ПП/ДБ Коцев, добре е да окачиш „на почетно място“ и портрета на Марин Митев от ТИМ, че ако не беше той, щеше да лежиш на поляната пред „Хоризонт“ и да витаеш в тревните полета…

Нещастници!

Afera.bg

«