« Върни се назад Публикувано на 29.10.2023 / 21:29

ПП/ДБ БЛАГОМИР КОЦЕВ ДНИ ПРЕДИ БАЛОТАЖА ПРЕДЛАГА КУПИЩА ПАРИ И ЦЕЛИ ОТДЕЛИ В ОБЩИНА – ВАРНА, НА „ОМРАЗНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ“ И НА „АФЕРА“, САМО И САМО ДА СЕДИ НАПУШЕН В КМЕТСКИЯ СТОЛ!

Дни преди балотажа, странно сигурен, че ще е на балотаж, кандидатът на ПП/ДБ Благомир Коцев вече е предложил ВСИЧКО, КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ ОТ ОБЩИНА – ВАРНА, без кмет, разбира се, на бизнесменската партия „Алтернатива на гражданите“, само и само да прелеят корпоративния си вот на балотажа за него срещу ГЕРБ Портних.

Благомир Коцев, който опищя орталъка срещу бизнесмените, които били ортаци на Портних, коленичи пред тях в надупена поза и им обещава всичко, каквото поискат от Общината, стига само да седи напушен в кметския стол.

Два дни преди балотажа, емисари на ПП/ДБ, стигнаха дотам, че да обещават на собственичката на сайта АФЕРА Веселина Томова „цял отдел от Общината ще и дадем, каквото поиска, ще го има“, само и само да не разобличава Благомир Коцев в седмицата до балотажа. Предложени бяха и пари, чрез лице от ПП/ДБ, което очевидно е една от многото „касички“ от антуража на Благомир Коцев.

Аре, Благо, давай чувала с кинтите! Като си много отворен! „Цял отдел от общината“ не искаме, щото с олигофрени не работим, не ни и трябват.

Очевидно, лицемерните лъжи за „принципи“, „морал“ и тинтири минтири през кампанията за пред хората са едно, обаче зад завесата сте готови всичко и на всеки да разкешите, обещавайки всички безумия, само и само да станеш кмет.

Уж бизнесмените били мнооого кофти за Варна, уж били тия, дето разкатали фамилията на Варна с Портних досега, пък клечиш и обещаваш на парията им „Алтернатива на гражданите“ ЦЯЛАТА ОБЩИНА, само и само да те направят с корпоративния вот кмет.

Вади парите и плащай, пич! Като искаш: „АФЕРА да не пише за мене“!

Същото се отнася и за ГЕРБ Портних. И той да вади сега чувалите от хотел Капитол на Дънката за да наплаща прелят вот от загубилите за балотажа.

Плащай Портних, и тебе те забравяме! Няма медия в България, която като АФЕРА те е громила и разгромявала ГОДИНИ НАРЕД. Е, и? След като има ПРОСТ НАРОД, плащай, пич, и една седмица ще си в „карантина“ и ти!

Щото ни е през оная работа кой изобщо ще стане кмет на Варна от двама измекяри.

Пиша това за да се знае от тези, които гласуват – какви лицемери избират, които им говорят абсолютни лъжи пред камерите, а зад завесата делкат отсега далавери и се спогодяват и с най-големите си „врази“.

В името на далаверата.

Afera.bg

«