« Върни се назад Публикувано на 17.02.2022 / 12:52

ПО ТВ КУРНИЦИ СЕ ЛЕЕ ШЕРБЕТ И ПРОПАГАНДА ВМЕСТО ИСТИНСКА ЖУРНАЛИСТИКА. САМО СМЕНИХА ПОРТРЕТА НА ВОЖДА! „МАЛКИЯ БАРЕКОВ“ МИ РЕЧЕ – „САТАНИЗИРАН СИ“. ВИКАМ МУ, НИЩО, БРЕ, ПОКАНЕТЕ МЕ КАТО САТАНАТА!

Всякакви мъпети дефилират по сутрешните курници и разпъват локуми с мисирките, а мен никой не ме кани, за да разкажа какъв сигнал подадох в Прокуратурата за корупционните схеми на премиера Кирил Петков и авера му Асен Василев.

Утре ще бъда разпитван от двама прокурори във ВКП в Съдебната палата от 13:30 часа и пак никой няма да ми даде думата, за да осветля по телевизията схемите на „харвардските мошенници“ и ментора им Прокопиев.

Всеки ден ли някой буден журналист прави разследване и дава сигнал за корупция срещу действащ премиер на държава от ЕС? Явно „нямаме новина“ за Антон Хекимян, Вяра Анкова от Нова ТВ и Емил Кошлуков от БНТ. Те са мои колеги от 20-30 години. Бил съм им шеф, колега, работили сме заедно в БТВ, ТВ 7, ГАРБ, Комитета за пийпълметрията….

Снощи чух ученика ми Антон „Малкия Бареков“ и го попитах дали ще ме канят. Нямало засега, защото съм бил „сатанизиран“. Викам му, нищо, бре, поканете ме като Сатаната. Да разкажа как един баща на пет малки деца си плаща сметките за ток и газ по 2 бона в държавата на Киро Петков.

Ще говоря пред същите мисирки, които ме сатанизираха заедно с шефа им Прокопиев, докато мятаха баджаци – тогава пред Бойко Борисов, сега запрятат поли пред кирчовците. Тях не ги ли интересува какво получи от банкера Цв. Василев Асен Василев, който 2013 беше служебен министър на енергетиката на Росен Плевнелиев, за да не изтегли парите на държавните енергийни компании от фалиралата КТБ?

Същата пуйка Миролюба Бенатова, която клечеше в спалнята на Зайчарника и снимаше Бойко по къси гащи, сега е станала адвокат на новата власт.

По ТВ курници се лее шербет и пропаганда вместо истинска журналистика. Само смениха портрета на вожда и почнаха с безсрамните гюбеци и френските ласки. Прокопиев яко плаща, а ние му издържаме цирка с шесторните сметки за ток, газ и парно. #Събудетесе!

Николай Бареков

«