« Върни се назад Публикувано на 28.02.2023 / 13:57

„ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“. ЕСЛИ ХОЧЕШ ИМЕТЬ ШАПОЧКУ ИЗ ЗАЙЦА, ТАК САДИСЬ КО МНЕ НА ХУЙ И ДЕРЖИСЬ ЗА ЯЙЦА

Коалицията с метафоричното име откъм „пътя на копринката“ – „Заедно“ върви с глуповатия пиниз, че е на … Ива Митева и Любомир Каримански. Които могат спокойно да бъдат наречени „предатели“ откъм ИТН на Слави Трифонов.

Илюзията обаче си е напълно измамна.

Главният „мотор“, който е използван за да се легитимират тия двамата бивши „юнаци“ на Слави & Орлин Алексиев, и да участват на изборите е една партийка на Димитър Илиев /Димитър „Ялтата“, наречена още по-смешно „СБОР“, която Митева и Каримански, или по-точно аватарите им в сянка, ползват като мандатоносител.

Всъщност, който е измисли това безумно име на партийката на Димитър Илиев – „Ялтата“ – „СБОР“ е бил направо гениален, като се има предвид, че като кажеш „сбор“ веднага се сещаш за селски сбор.

Точно такъв селски сбор като у село Труд.

А кой е от село Труд? Николай Копринков.

Ива Митева е ясна. Тя е плътно производно на кръга на „библиотекарите“ с тамада Стоян Денчев, където пък са набутани де що „топ“ с петдесет кавички бивш дансаджия е изкласил до поредното „хабилитирано лице“.

„Библиотекарския кръг“ години наред управлява спец.службите, в него се въртолят цветлинйовчевци, драшковци и вся остальная…

По знайни причини Ива Митева е избраничката на Стоян Денчев.

Точно като една видна банкерка, която пък бе избраничка на Любен Гоцев, и чийто кадър е Любомир Каримански.

Чуднички преплетки.

Преди още „пътя на копринката“ да набута на Димитър Илиев – „Ялтата“ тия двама – Митева и Каримански, Димитър Илиев – „Ялтата“ успява да додрапа да влезе в кабинета на президента Румен Радев. Щото „Ялтата“ и като си ляга нощем под юргана ползва като фетиш „Румен Радев“, толкова фанатично е влюбен в него.

На срещата има още двама човека. Плюс Николай Копринков. За къде без Копринков? То е все едно да отидеш в хотела в село Труд без един ташак.

Димитър Илиев – „Ялтата“ непрекъснато хленчи на Радев да застане „зад негов проект“ и да му каже: „Димитре, не мога да живея без тебе! Зад вас съм!“.

Радев обаче шикалкави.

Димитър Илиев – „Ялтата“ я докарва дотам, че на срещата даже прехласнато обяснява на Радев как бил гледал на един клип „как кара самолета“ и направо бил възхитен, това обаче са подробности на един налудничаво влюбен човек, по-важното е какво друго казва: „Г-н Радев, дайте Николай Копринков да стане председател на нашия политически проект!“. Нищо, че плюе Копринков, където седне и стане извън кабинета на Румен Радев.

Дето се казва, внимавай какво си пожелаваш.

Две години Димитър Илиев – „Ялтата“ въпреки че е регистрирал партийката си със селското име „СБОР“, тупа топката и не тръгва в политиката, защото упорито и френетично чака нещо, нищо друго не чака, освен Румен Радев да му засвидетелства как е зад гърба му.

Радев като селскотрудов хитрец изобщо не го отбелязва.

Обаче Копринков изпълнява бленуванията на Димитър Илиев – „Ялтата“. И с пиниз му пробутва Ива Митева и Любомир Каримански.

Впрочем, Николай Копринков вместо да се занивава с онова, заради което е назначен в Президенството, непрекъснато внедрява хора в де кой политически проект се пръкне, работи за тях – в зависимост кой кога и докъде им трябва. Само идиотите у нас не знаят как лично Копринков бачкаше за ИТН на едни от непрекъснато течащите напоследък избори.

Като казахме ИТН, още по-обществена тайна пък бе, че Орлин Алексиев бе човекът в сянка зад ИТН.

След като сега Ива Митева и Любомир Каримански го играят – въх, направихме си проект „Заедно“ с още някои, а всъщност тези някои ползвани само за пълнеж, и го играят – ние го направихме, Димитър Илиев – „Ялтата“ и той като предателите Митева и Каримански предава близките си съратници за да се отдаде на сексапила на „пътя на копринката“ и подарява партийката си като мандатоносител на хората на Стоян Денчев /“библиотекарския кръг/ и на видната банкерка на Любен Гоцев.

„Пътя на копринката“ удря джакпота, виждайки насреща си такъв лековат балък като „Ялтата“ и си върти синджира. Накрая ще изплюе „Ялтата“ ощавен, ама той последен ще го разбере. За такива като него е „важното да съм в играта“, нищо че играе в играта на корумпетата, докато плещи как „ще бори корупцията“.

„Ялтата“ търчи да събира бизнесмен след бизнесмен, воден от комплекса си – „на всяка цена трябва да вляза в политиката с цената на всичко“, като разбира се условието е – всеки да плаща, но пропуска „дребната подробност“, че тия хиени умножават само по едно и такива като него ги обезкостват докато хиените три пъти дръпнат от пурата.

Така наречената коалиция „Заедно“ иначе върви и тръби как зад нея седи президента Румен Радев, а всъщност тя е сценарирана и режисирана от „пътя на копринката“.

Не че „пътя на копринката“ не е на Румен Радев, от който Радев така и не смее да се разграничи, щото и той носи вече чувалите, знаете пълни с какво, но тука играта е още по-гнусна. Всъщност, Радев няма нищо общо с „проекта“, но пък неговите лапачи – да!, и той понеже не може да се отграничи от лапачите си, защото е обвързан с тях, не смее да гъкне, че тоя тюрлюгювеч не е негов.

Както реди един знаменит руски лаф: „Если хочешь иметь шапочку из зайца, так садись ко мне на хуй и держись за яйца“.

Кофтито в случая е, че за тия, дето „держись за яйца“ има много интересни записи, ама така става като искаш „иметь шапочку из зайца“…

Узун Пламенов

«