Публикувано на 08.02.2021 / 12:11

ПО-ПОЛЕКА С РЕКЛАМАТА НА ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ. „ИДЕЯТА“ ЗА РОМАНА МУ Е КОПИ-ПЕЙСТ НА РУСКИЯ ФИЛМ „ЗООЛОГИЯ“!

Гледам по bTV как Захари Карабашлиев рекламира новия си роман „Опашката“ и как му било хрумнало какво ще стане, ако на една жена и порасне опашка…

Нещо натрапчиво ме дразнеше в целия този рекламен анонс, как ей така на Карабашлиев му хрумнало какво ще стане, ако на една жена и порасне опашка…, защото сюжетът ми беше абсолютно познат!

И се сетих!

Абсолютно копи пейст на руския филм „Зоология“, който гледах преди пет години! Впрочем, великолепен филм – как на жена и пораства опашка и до какво довежда това в човешкото и общуване с останалите…

Така че, по полека с рекламирането „идеята и сюжета“, които уж сам е измислил писателя Карабашлиев, които всъщност са копирани!

Веселина Томова

Коментари 9 за
“ПО-ПОЛЕКА С РЕКЛАМАТА НА ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ. „ИДЕЯТА“ ЗА РОМАНА МУ Е КОПИ-ПЕЙСТ НА РУСКИЯ ФИЛМ „ЗООЛОГИЯ“!”

 1. И уя си да оставя на мегдана ,все някой ше го открадне или ще го изплагиатства !
  Не трябва ,все пак да забравяме ,че действието се развива в България- земя на герои от всякакъв тип…

 2. Всичко в България е плагиатство. Пропаднала държавата пълна с страхливци, подлеци, мръсници и лумпени.

 3. Четвърти километър сенчъри вох измундри най-новия си филм ,,Тунелът над Ламанша“ ,а бай Кольо Вейрона го открадна за реклама на тунела си към Сомалия.
  Бахти нахалното копеле съм. !

 4. акъл не му давайте. оставете го да затъне в плагиятсвото и да гледаме как ще отговаря на руски „Ниет, ниет минет“, „да да в гъзет“

 5. В сегашната ситуация с истериката за мъжкият сексуален тормоз по Света ще е добре на жените да им пораснат опашки ???Тогава в съда ще се чува от обвиняемия в негова защита-Тя си беше вирнала опашката!!!Сега без опашки докато разберем дали и е вирната може да ни Осъдят!!!Кучешки времена!!!

 6. А сериалите ни по телевизиите нима не са прекопирани? Колкото от американските, толкова и от руските. Тук оригинална творческа мисъл отдавна няма. И как да има, като културата ни се ръководи от впиянчени простаци! Нищо читаво не остана у нас, талантливите хора се изнесоха отдавна и си намериха нишата някъде по света.

 7. ТОЗ КАРЪБАШЕВ Е МНОГО ОТ НАШТЕ. КУЛЕГАТА ОТ ДУСПАТ ОСТАНАЛ МНОГО ДОВОЛЕН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *