« Върни се назад Публикувано на 07.10.2021 / 10:31

ПО-ПОЛЕКА СЪС СЛУЖБИТЕ, ДРАГИ НИ РАДЕВ, ЧЕ СИ СТАНАЛ КОПИ ПЕЙСТ БОКО ТИКВАТА!

Румен Радев:Моите очаквания са българските служби, правоохранителни органи, да работят така, че възстановяването на стабилността да минава през това българските граждани да научават от тях, а не от чужбина за нарушаваните ни закони. Да работят така, че в България да не остават неразкрити кутии на Пандора“.

АФЕРА: Моите очаквания са българските служби, правоохранителни органи, НАЗНАЧЕНИ ОТ ВАС, РУМЕН РАДЕВ, ЧРЕЗ КАДРОВИЦИТЕ ВИ ПЛАМЕН УЗУНОВ И НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ, да работят така, че българските граждани да научават от тях, а не от чужбина за нарушаваните ни закони. Да работят така, че в България да не остават неразкрити:

  • Колко ЧЕРНИ КИНТИ И КОЛКО ОФИЦИАЛНИ КИНТИ направиха покрай назначеното от Вас управление – Кирил Добрев, Николай Копринков, Пламен Узунов & с приятели?
  • Колко ЧЕРНИ КИНТИ ИЗТЕКОХА ОТ МИТНИЦИТЕ по време на управлението, назначено от Вас?
  • Колко пъти трябва още да нарушат закона и Конституцията ВАШИТЕ ПИТОМЦИ?
  • Какво точно „разследваха“ ВАШИТЕ СЛУЖБИ за чекмеджето на Бойко Борисов и за КРУПНИТЕ АФЕРИ по време на управлението му и ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХА?
  • Колко пъти СА ПРОДАДЕНИ И ПРЕДАДЕНИ интересите на държавата „в името на синергията на дневния ред на САЩ“, която така горещо прокламирате?
  • И още, и още…

Службите, драги ни Радев, СЕГА СА НАЗНАЧЕНИ ОТ ВАС! ДАЖЕ ШЕФЪТ НА ДАНС ВИ Е ЛИЧЕН СЕЛСКИ АВЕР!

Службите, драги ни Радев, ТРЯБВА ДА БЪДАТ БЕЗПРИСТРАСТНИ И КОЛКОТО ВТОРАЧЕНИ ДА СА В ПЕЕВСКИ, ТОЛКОВА И В ПЛАМЕН УЗУНОВ И НИКОЛАЙ КОПРИНКОВ, НАПРИМЕР!

ИНАЧЕ ОНОВА, КОЕТО ГОВОРИТЕ И ПРАВИТЕ ЩЕ Е, А И Е, ПЪЛНО КОПИ ПЕЙСТ НА БОКО ТИКВАТА!

Всичко, което засяга „вашите хора“ е „манипулация“, защото там НЕ СЕ ПИПА.

П.П. Що се отнася до журналистиката, която клеймите като „манипулация“, когато вади ИСТИНАТА, то, драги ни Радев, крайно време е да събуете зеления чорап и да вденете, че истинската журналистика е опозиция на ВСЯКА ВЛАСТ, и вашата не прави изключение, просто защото сте разделили хората на „почтени“, които са с вас и си затварят очите за зулумите ви, и на … останалите.

А със службите, по-полека, драги ни Радев! Същите тия вече ТВОИ СЛУЖБИ, се изпотрепаха да правят КУХА ПРОПАГАНДА ПО ВРЕМЕ НА ОТМИНАЛИТЕ ИЗБОРИ.

И КАКВО?

ZERO!!!

Пиар да става.

Afera.bg

«