« Върни се назад Публикувано на 23.05.2022 / 8:08

ПО-ЛЕКО С ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА, МУСТАФА! ВИЕ МРАЗИТЕ ОТКРИТО И ПОГРОЗНЯВАТЕ ОТ ОМРАЗАТА СИ

И като заговорихме за „езика на омразата“, не беше ли това евроатлантическа ценност, която беше забивана цели осем години в главите на украинците? И не само на тях! Тръгнала Херо Мустафа из софийските сокаци да търка надписи по стените, за да ни покаже как не трябва да търпим език на омразата. Да й припомня ли, че американската платформа „Фейсбук“ разреши свободното призоваване срещу гарантирана безнаказаност за убийството на руския президент!? Тази „инициатива“ не прерастна ли в призив за преследване и убийства на всички руснаци по света, както и физическата саморазправа с всички неполиткоректни граждани т.е. които са против подобни нацистки призиви?

Език на омразата!

Не само помня, но и знам поименно над 127 000 български граждани, които се увлякоха от политкоректната нацистка идеология умело разпространявана в целия ЕС и заплашваха съвсем открито с убийства всички русофили в страната. Над 95% от медиите също станаха нацистки пресцентрове и до днес съобщават напълно фалшиви новини, като истински. Няма национална медия, която да не е нациска платформа.

Дали Херо Мустафа си дава сметка какво точно направи САЩ в България, особено през последните месеци? – Не мисля.

Не САЩ, а Русия и руската армия показваха ценности и хуманизъм проявени в единствената възможна среда каквато е войната. Лично съм убеден, че ако в завода“Азовстал“ бяха обсадени хиляди руски войници, те щяха да бъдат избити по най-свирепия възможен начин и това щеше да бъде посрещнато с бурни аплодисменти от престъпната американска администрация и ЕС. Никакви преговори нямаше да ги спасят. Затова по-леко с езика на омразата, Мустафа! Вие мразите открито и погрознявате от омразата си.

И не ни учете нас на ценности! Твърде малки сте, за да ни поучавате.

Николай Марков

«