« Върни се назад Публикувано на 16.05.2022 / 18:01

ПОЯСНЕНИЯ ЗА НОВИНАРИТЕ НА БТВ И НОВА! ПРИЯТНО ХАРЧЕНЕ НА НАЦИСТКИТЕ ЗАПЛАТИ, С КОИТО ВИ ПЛАЩАТ ЗА СЪВЕСТТА!

За новинарите на бтв и нова тв няколко пояснения:

– Когато Зеленски казва, че положението на Донбас е тежко, това означава, че за Украйна е катастрофално;

– Когато повтаряте украинските лъжи за големи загуби на руснаците, имайте предвид, че съотношението на жертвите е 1:30. И отлагането на капитулацията на кликата на Зеленски води до влошаване на съотношението. Просто свършиха професионалните войници на Украйна, новата военна помощ на НАТО води само до повече украински жертви при резервистите.

– Когато съобщавате, че от катакомбите на Азовсталь извеждат тежко ранените, това означава начало на капитулация и плен;

– Когато съобщавате, че Украйна е достигнала до границите на Донбас, това означава, че е отстъпвала през цялото време и Донбас е освободен от нацистите;

– Когато ви казваме, че ЕС и НАТО подкрепят нацистите в Украйна, това означава, че подкрепят хора, които приемат дискриминация на други хора според националната им принадлежност. Затова Яков Кедми ви каза, че русофобията е новата форма на антисемитизъм. Това означава  враждебност или предубеждение спрямо руснаците, както към евреите, което граничи от индивидуална омраза до институционално насилствено гонение. В България нацистки партии по този признак има едновременно в правителството и в опозицията. Пропагандата на медиите определено е нацистка, защото повтаря украинската и обслужва политическите представители на нацизма в Парламента.

– Понятието „рашизъм“, което употребяват нашите и украинските нацисти, измислено във Върховната Рада на Украйна не е нищо повече от самопризнание за нацизъм на тези които го употребяват. Защото „рашизъм“ означава това, което по-горе прочетохте за нацизма – отношение към хората според националната им принадлежност.

Приятно харчене на нацистките заплати, с които ви плащат за съвестта.

Богомил Бонев

«