Публикувано на 16.05.2022 / 18:01

ПОЯСНЕНИЯ ЗА НОВИНАРИТЕ НА БТВ И НОВА! ПРИЯТНО ХАРЧЕНЕ НА НАЦИСТКИТЕ ЗАПЛАТИ, С КОИТО ВИ ПЛАЩАТ ЗА СЪВЕСТТА!

За новинарите на бтв и нова тв няколко пояснения:

– Когато Зеленски казва, че положението на Донбас е тежко, това означава, че за Украйна е катастрофално;

– Когато повтаряте украинските лъжи за големи загуби на руснаците, имайте предвид, че съотношението на жертвите е 1:30. И отлагането на капитулацията на кликата на Зеленски води до влошаване на съотношението. Просто свършиха професионалните войници на Украйна, новата военна помощ на НАТО води само до повече украински жертви при резервистите.

– Когато съобщавате, че от катакомбите на Азовсталь извеждат тежко ранените, това означава начало на капитулация и плен;

– Когато съобщавате, че Украйна е достигнала до границите на Донбас, това означава, че е отстъпвала през цялото време и Донбас е освободен от нацистите;

– Когато ви казваме, че ЕС и НАТО подкрепят нацистите в Украйна, това означава, че подкрепят хора, които приемат дискриминация на други хора според националната им принадлежност. Затова Яков Кедми ви каза, че русофобията е новата форма на антисемитизъм. Това означава  враждебност или предубеждение спрямо руснаците, както към евреите, което граничи от индивидуална омраза до институционално насилствено гонение. В България нацистки партии по този признак има едновременно в правителството и в опозицията. Пропагандата на медиите определено е нацистка, защото повтаря украинската и обслужва политическите представители на нацизма в Парламента.

– Понятието „рашизъм“, което употребяват нашите и украинските нацисти, измислено във Върховната Рада на Украйна не е нищо повече от самопризнание за нацизъм на тези които го употребяват. Защото „рашизъм“ означава това, което по-горе прочетохте за нацизма – отношение към хората според националната им принадлежност.

Приятно харчене на нацистките заплати, с които ви плащат за съвестта.

Богомил Бонев

Коментари 15 за
“ПОЯСНЕНИЯ ЗА НОВИНАРИТЕ НА БТВ И НОВА! ПРИЯТНО ХАРЧЕНЕ НА НАЦИСТКИТЕ ЗАПЛАТИ, С КОИТО ВИ ПЛАЩАТ ЗА СЪВЕСТТА!”

 1. Извинете, но мисля, че те даже се продават много евтино…. Не взимат повече пари, за да говорят всеки ден едни и същи простотии, но казани по малко по-различен начин.. Сякаш, жената е същата, но днес била на фризьор… Та, малко по – различна да ни се вижда от вчера…. Та, малко се отплеснах, извинете, но… всъщност тези „дръжки на микрофони“, както прекрасно ги нарича г-жа Томова /поздравявам я от цялото си сърце, ако тя го е измислила!….Ако ли пък не… Пак я поздравявам, защото винаги употребява словосъчетанието много на място/…. Та, те това са тия…. Дръжки…. На микрофони ли, на мотика ли…. И понеже не стават за нищо, се борят да им останат поне паричките дето взимат сега…. Едва ли им дават повече за задължителните в национален ефир дрънканици… Даже може и, милите, да живеят в… пълен стрес… Да си им намалени заплатите…. Живи да ги ожалиш….И накрая на дългата, може би тъпотия, извинете, но и аз исках да кажа нещо… Г-жо Томова, ти си Голям Човек!!!! Голямо сърце, Голяма Душа! Чета те и те гледам от години… И съжалявам, че не те познавам лично… Много почитания и към г-н Марков, и към г-н Вейронов… И г-н Бонев… И г-н Барвков, и г-н Дачков… И други любимци си имам тук, и с удоволствие чета всички коментари… Няма да ги изброявам поединично… Но ви харесвам всички… Особено онези нецензурните…. И, за финал… Г-жо Томова, освен че сте и умна… Сте и красива..
  . Това беше лично мнение и моля да не се възприема като мотото на протеста на онези „умни и красивите“, щото ей на… къде сме пак сега…. Но, Веселина, честно… Вие сте Голям Пич..
  Каквото и да означава тая дума… Искрено ви се възхищавам… И, благодаря, че въпреки всичките хаквания ви има!…. Извинявам се на всички ваши последователи за дългото ми бръщолевене…. Моля, не ми теглете някакви майни на ум…. От Пловдив съм да… И съм просто… Една Майна….

 2. Викито ще носи цигари и бисквити на любовника си в пандиза. Тежка участ, ама га яде кифтетата, не рива, нали?

 3. Как ще си харчат нацистките пари тези двамата на снимката и другите покрай тях в затвора!
  За национално предателство по време на война( а това е така, защото самите дебили си го рекоха), има само два елемента на присъди – доживотна, или смъртна.

 4. Не мога да ви се начудя, защо гледате антибългарските телевизии, че и ги обсъждате да правите реклама на някакви си анонимни шебеци-водещи?
  Те са обида за интелекта дори на върли чобани, какво остава нормален човек да се самоистезава.

 5. Тази вечер БиТиВи се изложи тотално в новините. Някакъв младок обърка минимална с максимална пенсия и наговори още куп глупости. Дано го махнат от екрана. Има още много да учи. Нима Факултета по журналистика дава дипломи на такива дебили?!

 6. Личното ми мнение е , че г-н Бонев от един признат от всички ерудит израства до значим, важен и четен автор – международник. Благодаря Ви г-н Бонев. Написаното от Вас има стойност за хора като мен – тоест то не е напразен труд. Очаквам следващите Ви анализи. Това, че някой не ги харесва си е негов проблем. Бъдещето идва с всяка минута и как ще го посрещнем зависи само от нас! Ние сме заедно и да благодарим на г-жа Томова, че ни дава възможност да се срещнем на нейния сайт!

 7. Точно написано от г-н Бонев. Така работят за доларовите помощи за националните предатели от всякакъв вид и цвят.

 8. Имам смътен спомен, че НАРОДНИЯТ съд е осъдил няколко журналистически подлоги на монархо-фашисткия режим на Борис 3.

 9. Последни новини:

  Блокираните в мариуполския завод „Азовстал“ бойци от националистическия полк „Азов“ започнаха да се предават. Това съобщи командирът на бригадата „Восток“ от Народната милиция на ДНР Александър Ходаковски, цитиран от руските медии.
  Командирът уточни, че в понеделник сутринта от подземните тунели на мегалургичния комбинат са излезли десет бойци с бели флагове. Руските атаки срещу огневите точки на барикадиралите се бойци от полка „Азов“ продължават.
  За полк. Баранюк е известно, че е попаднал в руски плен при опит да пробие обсадата откъм завода „Азовмаш“ в мариупол. Но явно в полка „Азов“, както става ясно от думите на Юлия, не вярват в това.
  „Той се оказа предател и се предаде в плен, въпреки че морската пехота все още имаше оръжие да се бори“, заявява Юлия Федосюк.
  Самият полк. Баранюк, който е носител и на званието Герой на Украйна, вече е бил разпитан от руските органи, видео от неговите показания и на тези на началник-щаба на бригадата полк. Дмитрий Кормянков бяха разпространени от руските медии.
  Попаднал в плен, Баранюк заявява, че е „категоричен противник на всякакви такива нацистки моменти“.
  „Това не са мои колеги. Така реши съдбата, в този момент те да са ми съседи. В момента на отбраната на Мариупол. Това можеше да бъде което и да е друго подразделение“, разказва Баранюк.
  При „отбраната на Мариупол“ той получил определен сектор от укрепленията. „И отляво, и отдясно от мен бяха подразделенията на „Азов“,“ уточнява полк. Владимир Баранюк.
  Междувременно Киев съобщи, че руският президент отказва да разреши евакуация на националистите от подземията на „Азовстал“.
  „За спасението им са задействани всички възможни международни организации, практически всички световни лидери. Путин не дава съгласие“, заяви заместник-военният министър Анна Маляр.

  2. Европейският съюз разработи решение как да внася руски газ, без да нарушава европейските санкции и да изпълнява искането на Русия да плаща за въглеводороди в рубли. Това съобщи Bloomberg, позовавайки се на източници.

  Според него на закрито заседание в петък Европейската комисия (ЕК) информира страните-членки на ЕС, че новите насоки ще изяснят, че компаниите могат да откриват сметки в Газпромбанк, като същевременно трябва да извършват плащания в долари или евро и да декларират, че за това те считат задълженията си по договора за изпълнени. Ако тези условия са изпълнени, регулаторът няма да разглежда действията на компаниите като нарушение на санкциите.
  На срещата възникнаха редица разногласия по този въпрос. Докато Германия, Унгария, Франция и Италия подкрепиха предложения план.

  3. Военните на Тайван днес в понеделник, 16 май, започнаха командно-щабни учения, по чийто сценарий островът е атакуван от армията на Китай. Според Интерфакс, тайванското министерство на отбраната отбелязва, че в маневрите ще участват Обединеното командване на военните операции, щабовете на сухопътните войски, военновъздушните сили и флота. Ученията ще продължат пет дни.

 10. Тези „съвест“ нямат – продажни пачаври са и забърсват всеки властови задник .

 11. Дезинформацията е част от бойните действия. Тя се планира години преди провеждането им, режисира се от политици, организира се от специални служби и се изпълнява от клоуни.
  Професията на тъй нареченият „президент“ на Украйна Зеленски е КЛОУН. Той управлява, чрез РЕЖИСИРАНЕ и АКТЬОРСТВО. Цялата му театрална трупа е впрегната да създава филмови трагедии, с които да предизвиква съжаление и подкрепа. С една дума КЛОУНАДА. Клоунът най-много се нуждае от овациите на публиката и по тази причина всеки ден западнаците му предоставят възможност да играе хамлетовската си роля пред парламенти и международни организации и му ръкопляскат, а той покорно се покланя. НАТО много добре знаят, че това е ТЕАТЪР и го насърчават да продължава, защото това като част от съвременната дезинформационна война предизвиква омразата на обикновения човек към Русия.
  Но всеки театър си има край и след ОВАЦИИТЕ завесите падат.
  Следва да се прогнозира, че тези украински лъжи, след като се докажат с пленени свидетели, независимо от тяхната националност (а това ще стане), още повече ще амбицира Русия да изпълни стратегическата си цел – ОТТЕГЛЯНЕ НА НАТО ДО ГРАНИЦИТЕ ОТ 1991 Г. И СЪЗДАВАНЕ НА МНОГОПОЛЮСЕН СВЯТ.
  Това е!

 12. Боги, а Гергов къде изчезна този крадлив търтей… , уж почетен консул , а заедно с другите крадци които станаха почетни консули , когато Русия има нужда от подкрепа , продажния мултак се изпокри като мишка , защото го е страх че американските крадци ще му сложат ръка на офшорните му сметки с източените десетки милиони като Боку тиквата и Пеевски …все свински опашки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>