« Върни се назад Публикувано на 24.05.2022 / 10:46

ПОШЛАТА ПРОПАГАНДА НА ТВ-НАЦИТАТА: НЕ СИ ТИ, АКО НЕ ПЛЮЕШ ПО РУСИЯ И ПУТИН ТОЧНО НА 24 МАЙ!

ПростотоКиро:

Премиерът Кирил Петков посрещна 24 май заедно с учениците от столичното 7 СУ „Св. Седмочисленици“. Пред тях той сподели спомени от своите години в училище, кой е бил най-трудният му предмет и защо е бягал от час, разказва Нова телевизия.

Беше ми много трудно по руски език. Той ми беше много труден с падежите. Спомням си, че когато идваха класни или тестове не бях много доволен. И трябва да си призная, че един или два пъти съм бягал от час. Но това е най-лошото нещо”, каза Петков.

Той се определи като добър ученик. По руски обаче имал двойка. „Повечето ми оценки бяха шестици. Имах обаче двойка и по физика в седми клас. Това беше интересно, защото в 12 клас исках да бъда физик. Когато получавате двойки, работете и не се отказвайте”, апелира министър-председателят.

Някой идиот, същият идиот като идиота ПростотоКиро, е посъветвал идиота ПростотоКиро непременно да каже, че е имал двойка по… руски език, щото е политкоректно към „синергия с дневния ред на САЩ“ на другия идиот – бащицата му Румен Радев.

В този дух на отвратителна пропаганда точно на Деня на Славянската писменост – 24 май!, Нова тв, вече собственост на бивш шеф на ЦРУ, от сутринта в цялото предаване на Нова тв подскачащият хипер активно викторниколаев манипулира безобразно и то на фона на 24 май!

Де кой се появи, а без некадърния захарикарабашлиев изобщо не може!, говори срещу Русия, а Путин го анализира точно плагиатора карабашлиев /откраднал сюжета на руски филм за своя книга/ пред истеричния николаев, който пищи: „Наблюдавам как много хора носят петолъчки и сърпове, и чукове, ама защо…“.

Ами и аз нося петолъчка, зомбирано човече, и я нося като контрапункт на такива като тебе – направени по матрица плазмодии!

Днес е 24 май, а в същата Нова тв викторниколаев и двама учители двайсет минути ни обясняваха тоталната си зомбирана русофобия, която трябвало да влезе в учебниците.

Не си ти, ако не плюеш по Русия и Путин точно на 24 май! – това е пошлата пропаганда на пронацитата телевизии у нас.

Веселина Томова

«