« Върни се назад Публикувано на 27.01.2022 / 22:09

ПОХОДА НА СВОБОДАТА!

100 000 канадски шофьори на камиони са се регистрирали за участие в Похода на Свободата, който прекосява цялата страна. В събота, 29 януари, камионите трябва да окупират столицата Отава. Крайната им цел е да се отменят заповедите за задължителна витаминизация на цели сектори (реално на цялата страна) от икономиката, включително и на шофьорите на камиони, издадени от либерал-глобалисткото правителство на Жустен Трюдо.

До вчера той се правеше, че не забелязва кервана, който вече наближава столицата. Но на последната си пресконференция Трюдо каза няколко „мили“ думи за участниците в него. По либерал-глобалистки маниер ги нарече „дребно малцинство“, което не се ползва с подкрепата на канадското общество.

Но това е любим прийом на либерал-глобалистите. По същия начин друг един от изтъкнатите слуги на 80-90-годишните дядки – Олаф Шолц, министър-председател на Германия, нарече хората, които не желаят да се витаминизират с генетичните експериментални субстанции „група екстремисти и радикали“.

А депутатът Христо Петров (Хазарта) също се опита да се сродее със световния либерал-глобализъм, изсъсквайки към протестиращите срещу сегрегацията и принудителната витаминизация „Шепа нещастни фашисти“.

Разбира се, канадските шофьори могат да блокират така основните институции на либерал-глобализма в Отава, че Трюдо и всички останали от сектата да избягат през девет планини в десета и да не се връщат никога повече. Но могат и да се повъртят малко и да се приберат. Зависи докъде ще им стигне куражът да си отстояват правата.

Цялата пресконференция на Жустен Трюдо от вчера, пълна с още фасонни пози, е тук: https://youtu.be/FGehU1zszQs

Фейсбук страницата на Похода на Свободата, където в реално време може да се следи придвижването му към Отава, е тук: https://www.facebook.com/groups/convoy

А тук е броячът до часа на пристигане на камионите в канадската столица: https://canada-unity.com/bearhug/


Божидар Божков

 

«