« Върни се назад Публикувано на 09.05.2014 / 15:52

ПОТРЕС! НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ОД НА МВР – ВАРНА РАЗКАРАН ОТ „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ”! ЗАЩО???

 

Новият директор на варненската вътрешна дирекция на МВР Николай Калчев – Пуйчето, който бе назначен днес със заповед на Цветлин Йовчев, след като бе шутиран досегашния директор Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката”, е бил разкаран от „Криминална полиция” в Дирекцията, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници.

Заповедта за свалянето на Чавдар Нанков е била изпратена по … пощата, научи още АФЕРА. Днес Чавдар Нанков я е получил, седейки на бюрото си, със служебната поща. И така е разбрал, че е аут.

Новият шеф Николай Калчев – Пуйчето е направил нещо изключително недопустимо и е бил разкаран от „Криминална полиция”, като е натирен в Трето РУП – Варна.

СЕГА НЕКА ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ НЕЗАБАВНО ДА ОТГОВОРИ – ЗАЩО Е БИЛ РАЗКАРАН ПУЙЧЕТО В ТРЕТО РАЙОННО И КАКВО Е НАПРАВИЛ В „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ”, ЗА ДА БЪДЕ НАТИРЕН В РАЙОННОТО?!!!

Брилянтните източници на АФЕРА уточниха и че докато е бил в Транспортна полиция – Варна Пуйчето също се е „проявил”.

За да стане ясно на непосветените в „професионалните кадри” в МВР, назначавани от Цветлин Йовчев, нека сега поясним надлежно кой всъщност ще ръководи състав от около 1500 души във варненската вътрешна дирекция:

Структурата на Трето РУП – Варна е следната – началник на районното управление, отдолу има два сектора, като единият сектор е на „криминална полиция”, който също има началник. В сектора има две групи и едната от тези групи се командва от … Николай Калчев – Пуйчето.

На практика Пуйчето е ръководил до този момент няколко човека. Това му е „опита“.

АФЕРА ПИТА НАСТОЯТЕЛНО РЪКОВОДСТВОТО НА МВР – ЗАЩО БЕ РАЗКАРАН ПУЙЧЕТО В ТРЕТО И КАКЪВ ГАФ Е ИЗВЪРШИЛ! И за награда, заради „професионализма му” ли сега го правят шеф на Дирекцията?

Afera.bg

 

 

 

«