« Върни се назад Публикувано на 31.05.2014 / 14:21

ПОТРЕС! „МВР – ПУЙЧЕТО” С БЕЗУМЕН ПИАР „ХОД”: СВОДНИК – СМЕШНИК ХВАЛИ ДИРЕКТОРА НА ВАРНЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ: „ТОЙ СИ ЕБАЛ ФАРА ТОЗ!”

 

Саморазгромяващ ход предприе новият временен шеф на ОД на МВР – Варна, кадър на „профито” Цветлин Йовчев – Николай Калчев – Пуйчето, активирайки дописници, слугуващи на ченгетата по поръчка. За целта е заето пространството от цяла страница в жълт вестник със смехотворното заглавие: „Направиха Пучето шеф в МВР, защото ме закова и разкри терориста в Сарафово”. Това го казва някой си „култов” сводник Малин Конаров.

Дописникът, известна G-точка на полицията, пресъздава образа на шефа на ОД на МВР – Варна Пуйчето, който едва ли не бил заловил „терориста от Сарафово”, а „култовият” сводник, който бил хванат, щото давал секс обяви във вестник, е внушен едва ли не като боса Веско Жеков.

Да те хвали измислен „култов” сводник е жестоко „попадение“ на „МВР – Пуйчето”.

Ето какви ги реди големия престъпник, който бил „заковал” Пуйчето:

Идваше в килията и ме разпитваше така, че всичко си казвах. Той такива въпроси ми задаваше – от много далече, че се обърквах и сам се издавах…Точно той разкри терориста! Аз му предоставих информация, дадох му записите от камерата, където беше моя „офис”! Само заради цялата тази работа са го повишили…./б.а. впрочем, Пуйчето идва като шеф на ОД на МВР – Варна от семплото място началник –група в Трето РУП/…Тоя е страшен, брате! Аз имам чувството, че е ме е снимал, докато с жена ми се ебем. Ама иначе не е някакъв да прави курвенски номера, много принципен, разбираш ли…. Абе, сложи диска в компютъра и пусна говора – всичко, което съм говорил за моите далавери. Той си е ебал фара тоз! Имал съм среща с клиенти в 12 часа пред дискотеката, а Пуйчето и той бил там! Тоз не спи, брат! Той е страшилище!”

За да бъде идиотският пиар за Пуйчето „по-достоверен”, шефът на варненската вътрешна дирекция на МВР Николай Калчев – Пуйчето дава дори изявление за жълтия вестник, но сам се прецаква като изрича, че на въпросният „култов” сводник фантазията му била много развинтена: „Той си излежа присъдата. Даже ме потърси, искал да ставаме приятели…”.

АФЕРА предлага н авътрешния министър Цветлин Йовчев да нареди със заповед въпросното пиар –упражнение за въздигане на имиджа на Пуйчето да бъде качено на сайта на МВР, за да послужи като нагледно четиво как МВР е превърната в истинска лудница.

Afera.bg

«