« Върни се назад Публикувано на 07.01.2014 / 21:04

ПОТРЕС! КОЙ, КОЙ, КОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР „ЧИЧОВОТО”?!

 

Няма такъв. Голееееем е. Няма нужда да бъде писана книга за него. Достатъчни са глупостите и лъжите, които твори ежедневно, ежечасно, ежеминутно просто да бъдат издадени. Той е от само себе си измислен литературен герой на сериал, в който смеха е смях, само ако не сме в реалността да си имаме такъв главен секретар на МВР – Светлозар Лазаров – „Чичовото”.

Ето какво произведе този път по БНТ „Чичовото”:

„И двата случая във Варна за нас са ясни /б.р. става думата за двете убийства във Варна/. Който трябва, е задържан, каквото трябва е направено. Има веществени доказателства. По случая с Хюлия не ми е известно да са давани откупи. Задържането на убиеца Иван Тодоров в Холандия е постигнато с много работа, за много кратко време“. Нямам информация Тодоров да е бил разпитван един път след убийството, след което да е освободен. Човек дори и когато се вклюбва, трябва да има едно наум в кого се влюбва и какво да очаква“.

ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА МВР „ЧИЧОВОТО” НАГЛО ЛЪЖЕ!

Той нямал информация, че убиецът на Хюлия Иван Тодоров бил разпитван и след това освободен?! И то „един път след убийството“?!?!

Щом главният секретар на МВР не знае, че Иван Тодоров е бил разпитван в сградата на варненската вътрешна дирекция и след това освободен от варненските ченгета, и пуснат без СРС и външно наблюдение, което означава, че направо е проспан от полицията, то това означава, че МВР е в абсолютна катастрофа.

Задържането на Иван Тодоров било „постигнато с много работа за кратко време”?

Истината е, че убиецът Иван Тодоров БЕ ИЗТЪРВАН, ПОРАДИ АБСОЛЮТНАТА НЕКАДЪРНОСТ НА ОД НА МВР – ВАРНА, РЪКОВОДЕНА ОТ ЧАВДАР НАНКОВ, А ЗАДЪРЖАНЕТО МУ БЕ НАПРАВЕНО В ЧУЖДА ДЪРЖАВА ОТ ЧУЖДИ ВЛАСТИ, А НЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ!

Бог да пази България от подобни гелосани шматки в МВР, които освен, че не знаят изобщо къде се намират, а и лъжат безобразно.

Бог да пази България и Варна, защото АФЕРА ви го казва в прав текст – не е нужна нито Ал Кайда, нито каквато и да е супер професионална схема, нито профита – при тези „ювелири”, които ръководят ОД на МВР – Варна, всеки, който пожелае може да опаше с взрив самата вътрешна дирекция без даже и да го забележат!

Afera.bg

 

«