« Върни се назад Публикувано на 16.01.2014 / 15:13

ПОТРЕСАВАЩО! СЛЕД КАТО С МРЪСНА ИНТРИГА ИЗГОНИХА НАЙ-ДОБРИЯ КРИМИНАЛИСТ НА ВАРНА, „ЧАВКАТА” СПЕШНО ТЪРСИ ШЕФ НА ОТДЕЛ „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ”!

 

Няма такава гротеска като варненската дирекция на МВР. Шефът на ОД на МВР – Варна Чавдар Нанков, известен единствено с това, че години наред пази и използва публичния дом на Киреча, както и с прякорите си „Чавката” и „Барби”, спешно търси шеф на отдел „Криминална полиция”. Както АФЕРА информира подробно, след отвратителна мерзка ЛЪЖА на Чавдар Нанков, най-добрият криминалист на Варна Александър Сидеров бе уволнен. Вътрешният министър Цветлин Йовчев, назначил недоразумението „Чавката”, в услуга на ГЕРБ, похарчи Сидеров и така торпилира очевадно умишлено варненската вътрешна дирекция.

В ОД на МВР – Варна катастрофата е пълна. Стигна се дотам да бъде откраднат автомобил, който е иззет от полицията – под носа на ченгетата, и той все още не е открит.

След назначаването от Цветлин Йовчев на Чавдар Нанков и Валентин Тренев – „Ебати” за шеф на „Вътрешна сигурност”, демотивацията на състава е тотална, а дирекцията е буквално на автопилот.

Сега „Чавката” търсел спешно човек за мястото на Александър Сидеров и горко съжалявал, че не можел да клонира другото недоразумение – авера си Валентин Тренев – „Ебати”, че да бетонира смехотворния полицейски пъзел на Варна.

Истината е, че във варненската дирекция професионалистите вече се броят по-малко и от пръстите на едната ръка. А с уволнението на Александър Сидеров бе нанесена необратима рана на полицията, която е грях на Чавдар Нанков и на вътрешния министър Цветлин Йовчев.

Сега се очаква поредното безумие в ОД на МВР – Варна – „Чавката” се чуди как да набута още един негов „кадър”, на когото дължи единия си прякор – „Барби” – служителката на Второ районно – Гебеджелиева.

Благодарни служители на полицията се обадиха в АФЕРА за да се прекръстят: „Добре, че беше АФЕРА, че не я назначиха и нея на висок пост, за да стане вица пълен!”.

АФЕРА с неудоволствие трябва да признае, че и при Цветан Цветанов такъв потрес във варненската дирекция на МВР нямаше.

И понеже „Чавката” трудно се справя със задачката да посочи шеф на отдел „Криминална полиция”, то от АФЕРА декларираме, че можем да поемем длъжността по съвместителство, без заплащане. Като даваме обет, че първо ще почнем от „Чавката” и „Ебати”.

Afera.bg

 

 

 

«