« Върни се назад Публикувано на 02.03.2021 / 19:55

ПОТРЕСАВАЩО „НИВО“ НА ЛИСТАТА НА МАЯТА И „ОТРОВНИТЕ“ ВЪВ ВАРНА! ЛЪЖЕЦ ЛИ Е ТАТЯНА ДОНЧЕВА?

Как наричате човек, като Татяна Дончева, който от месеци декларира, че няма да се кандидатира за депутат и как щяла да съветва като експерт, и прочие, и прочие, и на финала… се явява като водач на листата във Варна „Изправи се! Мутри вън!“?

Аз му викам – Лъжец!

Водачи на листи /в София/, естествено са и дуото „отровни“ – Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, които изиграха дадената им роля по „протестите“, осраха каквото можаха и сега ще „се борят“ като депутати.

Мая Манолова е априорно ясна и тя водач – и гола ще се тропоса, ако трябва и в партия „Легни! Долу!“ ще влезе, само и само да се докопа до власт.

Да се съсредоточим обаче в листата на „Изправи се! Мутри вън!“ във Варна:

1.Татяна Дончева Тотева – „Движение 21“, скандално нашумяла в битността си като екс депутат с „поправката Ванко 1“.

2.Владимир Боянов Върбанов – от „Българска морска камара“. През 2016 година е упълномощен представител на „Коалиция КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“, управител на фирма „Цикония“ – превоз на пътници и товари по суша, въздух и море; шипшандлер; кораборемонтни услуги; агентиране, сурвейорски и диспашьорски услуги; провеждане на курсове с морска насоченост.

3.Димитър Симеонов Костадинов – фирма ХЕЛТИ ХАБИТС БГ, търговия на едро с парфюмерийни и козметични стоки, тоалетни принадлежности, покупко-продажба на стоки в първоначален и преработен вид, търговско представителство, посредничество и агентство.

4.Юлия Тотева Малешкова  – Движение 21

 1. Стоян Иванов Иванов – част от колектива на Медицински център „Клиника Нова“.
 2. Миглена Петрова Куртева – Оптима Мегаконсулт – психологическо консултиране, психологически оценки; подбор на кадри и трейдинг; психологическо съветване и обучение; издателски дейност; развитие на импресарска дейност в страната и чужбина;
 3. Лъчезар Александров Алексиев – фирма „Варна Хоум ООД.
 4. Никита Олегович Кацарски
 5. Николай Стойков Огнев – ОДЕСОС КОНСУЛТ БГ – СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ПО ЗАСТРАХОВАНЕ И ДОБРОВОЛНО ОСИГУРЯВАНЕ.
 6. Веселина Стоянова Тупареева – адвокат
 7. Росен Георгиев Георгиев
 8. Добринка Ангелова Иванова
 9. Димитър Красимиров Минчев – явявал се за кмет на Аксаково от НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ (НФСБ).
 10. Димо Колев Колев – КОМПЮТЪР СЪРВИЗ – ДИМО КОЛЕВ -покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство.
 11. Велико Славов Великов – адвокат
 12. Георги Величков Станчев – Амели студио – фотографска и сервизна дейност; Предпечатна подготовка и дизайн; Отдаване на техника и студио под наем; Вътрешна и външнотърговска дейност; Интернет търговия.
 13. Татяна Петрова Димитрова – кандидат за районен кмет на „Одесос“ от НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ.
 14. Стоян Светлозаров Златев – Българска Асоциация Мини Футбол – внимание! – това е синът. Надолу, последен в листата ще видите – бащата.
 15. Надя Трифонова Аврамова – СТЕДИ АГРО -Търговия на едро и дребно със семена, торове и препарати за растителна защита.
 16. Мартина Петрова Едрова – Движение 21
 17. Росица Пенчева Йорданова -ХИЙЛ СЪЛЮШЪНС – Вътрешно и външно – търговска дейност с консултантски и посреднически услуги.
 18. Божидар Георгиев Балтаджиев – девети в листата за общински съветници от местна коалиция ПП „НИКОЛА ПЕТКОВ“ /ПП „ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ“/ за участие в изборите за общински съветници и кметове, насрочени на 27 октомври 2019 г.
 19. Радослав Младенов Петев – ЧИСТОТА РМП -ПОЧИСТВАНЕ НА ПОМЕЩЕНИЯ, ТЬРГОВСКИ ПЛОЩИ, ЖИЛИЩНИ СГРАДИ.

24. Георги Васков Делчев -ГАРИ КОНСУЛТ – консултантски услуги предоставени във връзка методи за почистване.

25.Александър Милчев Стефанов -Движение 21

26.Петър Върбанов Радушев – бивш заместник областен управител по времето когато областен управител е Кирил Йорданов.

27.Светлозар Стоянов Златев – ДИ ЕМ ЕС БЪЛГАРИЯ – ТУРОПЕРАТОРСКА И ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО. Този е бащата на онзи, дето е 18 -ти в листата.

Трагична история, безлична история, но пък набутани хората на Татяна Дончева от Движение 21 и бизнесмен до бизнесмена, майно льо, все капацитет и експерт…

Потресващо „ниво“.

Afera.bg

 

«