« Върни се назад Публикувано на 17.01.2014 / 12:24

ПОТРЕСАВАЩО! ИЗГОНЕНАТА ОТ МВР ЗАРАДИ „СЕЛСКИЯ ГЛУПАК” ГОТВЕНА ОТ ГЕРБ-ПОРТНИХ ЗА ШЕФ НА ВАРНЕНСКИЯ КУЧКАРНИК!

 

Бившият шеф на кучкарника във Варна, който е от групата на Ивайло Василева – „дакела”, която пък е на пряко управление от кмета от ГЕРБ на Варна Иван Портних за поръчки, бе уволнен след скандал, че е назначен от същия Портних без диплома. Идващият на нов шеф на кучкарника ще доведе обаче до още по-голям скандал. Бивша журналистка, прочула се със скандално уволнение от държавна институция, може да оглави приюта за безстопанствени кучета в Каменар, съобщава http://varna.topnovini.bg

Става дума за Калинка Пенчева, която бе говорител на ОД на МВР – Варна, и която бе уволнена дисциплинарно от МВР, заради отвратителното си поведение с репликата „селски глупак”.

Пенчева се сдоби и с общински апартаменти, благодарение на топлата си връзка с ГЕРБ. А Бойко Борисов си направи пиар, ставайки кръстник на детето и.

„Кандидатурата й е била предложена по време на събрание на зоозащитни организации. Те са имали разговор на 15 януари с д-р Мадлен Василева, началник отдел „Здравеопазване на животните“ в Министерството на земеделието и храните. Същия ден е била извършена проверка на приюта, която не установила повишена смъртност и драстични нарушения.

Името на кандидатката на неправителствените организации вече е депозирано пред общинската администрация, както по-рано бе договорено с кмета Иван Портних. За нея е известно, че разбира от служебни полицейски кучета и е висшистка.”, пише още сайта ТопНовини Варна.

Самата Пенчева изобщо не разбира от полицейски кучета. От това разбира брат и, назначен в МВР със съдействието на Пенчева и който гледа полицейско куче.

Разликата от полицейските кучета до бездомните е колкото от поведението на Калинка Пенчева до английския двор.

След дълго мътене очевидно Пенчева, незнайно как влязла под кожата на НПО-организациите, ще бъде приютена на държавна службичка от ГЕРБ.

Afera.bg

«