« Върни се назад Публикувано на 07.05.2014 / 8:48

ПОТРЕСАВАЩО! ДОКАРАХА Я ДОТАМ КРАСИМИР ЯНКОВ ДА СЕ ИЗХОДИ ПО ЗАКОНА НА МВР!

 

Пускаш телевизора. Наместваш го на ТВ7 и прас! – насреща ти варненският депутат от БСП Красимир Янков.Провинциалното аверче на Сергей Станишев. Търкаш си очите, защото се усещаш като в … 1973 година и от телевизора каканижи някой комунистически празнодумец. Та, депутатинът Красимир Янков тази сутрин се изходи по въпроса за МВР и предстоящото приеманe на закона на второ четене.

Толкова кухи фрази и безсмислени, трафаретни, социалистически изречения накуп може да изрече само зубрач – социалист, който без изобщо да е в час за какво приказва, е репетирал обаче пред огледалото физиомутрата си на „сериозен” анализатор.

Депутатът от БСП Красимир Янков, лансиран измислено от Сергей Станишев, ни заостри потресеното внимание с глупотевините, които наговори как било в … САЩ. И окончателно накара всеки, който изобщо е обърнал каналите на ТВ7, моментално да ги превключи.

Същият Красимир Янков, който е депутат от Варна, където ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ СЪСИПА ВАРНЕНСКАТА ВЪТРЕШНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР, да говори за „професионалното и политическо ръководство на МВР” и колко то било върховно, е абсолютен цинизъм!

Същият Красимир Янков, който е варненски депутат и би трябвало да знае, че няма ченге в морската столица, което да не псува Цветлин Йовчев и „чавките”, и „ебатитата” му, се изхожда по въпроса не за баба Фроса, а за … МВР.

Няма такива невчасници, които окончателно доубиха МВР и службите като Сергей Станишев и красимирянковата му компания. И ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИМ Е НЕПРОСТИМО – ЗАЩОТО НАДМИНАХА И БИВШИЯ МИНИСТЪР С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.

Afera.bg

«