« Върни се назад Публикувано на 03.09.2014 / 22:33

ПОТРЕСАВАЩО! ГЕРБ ГОТВИ ПРОКУРОР АСЯ ПЕТРОВА ЗА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО!

Зам-главният прокурор Ася ПетроваПриятелката на бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов – шуменската „звезда”, която се издигна до зам-главен прокурор, благодарение на Цветанов, което бе признато и от самия Делян Пеевски, разказал какви „щения” е имал Цветанов в кабинета на главния прокурор, е готвена от ГЕРБ и Бойко Борисов за правосъден министър, ако спечелят изборите. Това разкриха за АФЕРА брилянтни източници, базирани във върхушката на ГЕРБ.

Ася Петрова стана всеизвестна със суджуците, които дъвка в хотел на свидетел по делото „килъри” във Велико Търново, заедно с висш магистрат – генерал, както и с това, че ходеше като гербова марка залепена до Цветан Цветанов, който я замъкна и до САЩ, незнайно в качеството и на каква спецка.
Петрова дирижира цялото дело „килъри”, по което така и не намери време да разпита например Васко Кеца, който настояваше да даде показания за участието в нарко-трафик на Бойко Методиев Борисов.
След новината, че ГЕРБ готвят Станимир Флоров за главен секретар на МВР, правосъден министър да стане и шуменската „корифейка” на прокурорската мисъл, вече си е гротеска.
Но в държавата на простаците е така.
Afera.bg

 

«