Публикувано на 22.11.2020 / 13:57

ПОТРЕСАВАЩИ МИЗЕРНИЦИ

Натрапчивото усещане, че ни управляват корумпирани идиоти, които наричат ежедневно повтарящата се смърт на български граждани в линейки или по стълбите на болниците „усещане за хаос“. Потресаващи мизерници.

Отиват тъпаците, узурпират някаква институция и започват да я експлоатират да формира тяхната значимост – така функционират тъпунгерите на герб, чиято житейска характеристика се измерва единствено с престоя им във властта, а преди нея имат или жалки, или никакви автобиографии. Пародия на демокрация предвождана от един селяндур с помощта на Германия.

Георги Дренчев

Коментари 63 за
“ПОТРЕСАВАЩИ МИЗЕРНИЦИ”

 1. Ето и тази гнида – вечният заместник-министър на здравеопазването, който е класически пример за конфликт на интереси – хем държавен служител, хем участва в бордове на търговски дружества и никой не го закача…добре е да бъде разтерзан като ранните християни – на лъвовете…

 2. И допълни: „Никой не е говорил с нас дали има или няма коронавирус. След като вече беше насочен към Окръжна болница в документите, които му дадоха, бяха и двете опаковки от отрицателните бързи тестове, които са му направени”.

  Сама тя не знае какъв е бил аргументът мъжът й да не бъде настанен в болница.

  „В смъртния му акт са изброени трите му заболявания и на четвърто място е записано COVID-19″, каза Елена.

 3. Ковида ще ви превърне в каращи се зомбита.
  Ще се разделят семейства.
  Ще страдат децата.
  Ще има много мъка…

 4. Преди десетина години без много усилия, бавано и полека и срещу няколко хилядарки подкупи завърших „инженерство“. Дори не зная каква точно специалност. И сега като зная що за ИНЖЕНЕР съм и се страхувам да отида на ЛЕКАР.

 5. Гледах една драма криминале по бтв синема и като свърши, превключих на бнт. И уаууууу – една леко изтръпнала женичка с колежански закопчано бело блузе ръси мозък.
  Не че го има, но по навик го прави – ползва купешки думички като „тренд на заболеваемостта“ и „популацията в София“. И моли всички да не плюят по лекарската гилдия. Чак уна лакрима ще отрони. Абе, моме проста, да те светна – аз съм от тази гилдия и за мой срам те познавам лично /друг път ще разкажа при какви обстоятелства се запознахме/. Та, що не видиш и осъзнаеш, че хората негодуват срещу системата, която вече 11 години вие методично съсипвате и съсипахте. И в Пловдив и Бургас не са просто логистични проблеми, а убийства. Убийства от некадърност, алчност, корупция и некадърност. А жоро любенов хептен по-изтръпнал. Забрави да я пита какво става с онази смешна комисия за конституцията. А втори декември, когато дейността й приключва, наближава…..ееееех, така ми се иска понякога да съм се изучила за журналистка и да имам възможността да ги питам разни неща. Ама, ей на – просто психиатър съм или прост психиатър – вече не знам. Само знам, че не търпя войнстващия примитивизъм и простотията.

  Психиатърът Цветеслава Гълъбова

  Мнението е повод поредните тъпизми, които герберастката депутатка Десислава Атанасова (по-известна като Деса Простакеса и като Деса Минета) изръси по телевизията ( https://frognews.bg/novini/desislava-atanasova-moje-shte-spechelim-izborite-ostanesh-vlast-otgovornost.html ).

 6. Да сте видели политик да е умрял от Ковид? Не, и няма да видите. За тях всичко е осигурено, но не и за обикновения Човек. Как пък един от тях не се тръшна от Ковид?
  Обикновените ги разнасят цял ден от една в друга, та в трета болница и ги карат да изкачват по няколко етажа до болничното легло, ако такова му се осигури.
  За политиците, още първата болница ще го приюти и лекува. Докторите ще му носят парцалите до стаята, а санитарите ще го носят на ръце до етажа, където трябва да се лекува, ако асансьора не работи.

  Гнили мерзавци.

  Господ забавя, но не забравя.

  Мажд Алгафари

 7. Само едно мога да ви кажа от опитът си в моя кратък, и не особено съзнателен живот – Доктор Менгеле поне е имал бегла представа какво прави.

 8. Бил Гейтс прогнозира нова пандемия след три години…значи ВСЯКА ПРЕДИЗБОРНА ГОДИНА в ЩАТИТЕ…
  Според него дотогава ще се появят добре разработени алгоритми, в съответствие с които ще се въвежда карантина и ще се подобрят системите за тестване на потенциалните носители на инфекция.-ТОТАЛЕН КОНТРОЛ….
  По-рано Гейтс предупреди, че ситуацията с коронавируса може да се усложни през зимата. Според него в студения сезон хората прекарват повече време на закрито, уморяват се да вземат предпазни мерки и вирусът може да се размножава по-активно-ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА за ЗИМНИТЕ ИНФЕКЦИИ…
  Милиардерът свързва отслабването на инфекцията с увеличаване на производството на ваксини – след това, както отбелязва Гейтс, човечеството ще види „светлина в края на тунела“….ВИРУСЪТ …ЧУ че идват ВАКСИНИТЕ и се СВИ….

  „Следващият път няма да бъдем толкова глупави“, заключи той….РАЗБИРА СЕ…ТРЯБВА НЕЩО по СТРАШНО…ЕБОЛА НАПРИМЕР…

 9. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  Плешивият заместник-министър излезе от банята с недоброто предчуствие, че и тази нощ ще спи на пресекулки.
  Завърза коланът на халата си и влезе в кухнята.
  Нещо го стягаше.
  Утре рано трябваше да докладва на Толупа за новите случаи с Ковид 19 и за бройката на умрелите.
  Толупът сутрин беше много зъл, защото от дълго време спеше сам и вероятно не можеше вече и да мастурбира.
  Наля си половин водна чаша от шишето, подарено му от един провинциалист, кандидат за топло място при него в министерството.
  -Лесно им е на тези в провинцията-помисли си той.
  -Поне не им се налага всяка сутрин да разговарят с Толупа.
  -Скъпи, време е да си лягаш!-дочу се гласа на жена му от спалнята
  -Идвам, ей сега!-каза той и си изплакна устата
  -Таблетка искаш ли?-попита го жена му
  Той измърмори нещо под нос.
  Не те разбрах?
  -Ами, викам дано да са му намерили някое курве за тази вечер, че утре да е по-спокоен и да не ме направи пак на маймуна, че вече не знам какво да правя.
  Лека нощ, скъпи!
  Лека нощ, скъпа!

 10. Няма какво повече да го увъртаме. Откъдето и да го погледнем,ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА. В противен случай щяхме да живеем в мир и благоденствие,а не във постоянни войни,кризи и пандемии.

 11. Прав сте г-н Дренчев, че всичко става с помоща на Германия и нейната пророчица.
  Нашата бе казала -винаги с Германия и никога срещу Русия.Но за германската пророчица сигурно девиза е винаги с Русия и никога с България.Вече не сме им интересни-всичко постигнаха чрез гербера,на ход са Македония и Албания.

 12. Доктори и сестри има, но никой не иска да бъде наричан маф* от, у* иец в бяло и какво ли още не. И в болниците има класи – супер богати шефове, средна ръка ( по доходи) лекари и бедни сестри. Санитарите си докарват нещо допълнително от просия, но всички си мълчат,
  . и познайте кого уволняват първи, като стане гаф – точно така, сестри и помощен прсонал.
  След 40 години в системата, съм щастлив пенсоинер и това, че поне10 човека благодарение на мен живеят втори живот, ми стига.
  Не лекарите ви убиват, хора. Системата ви убива. А тя се структурира от професоиналисти, не от калинки със 3 години стаж.
  Ако ви е интересна кухнята на проблема, ще пиша, и ако госпожа Томова разреши, разбира се.
  Благодаря

 13. Доктори и сестри няма или не стигат но грездеите си назначиха още двама заместник минисри да могат да папкат

 14. 1 590 394 е броят на починалите от вируса в света, сега видях.
  Сигурно се сменя бройката всеки час.
  И да напише, че за нормалните хора нямало вирус, може само напълно ненормален.
  Сигурно тия хора са умрели от ангина.

  1. защо няма пандемия за ГЛАДНИТЕ до миналия месец 7000 000 по света…СТАТИСТИКАТА на СТРАХА…ДЕЗИНФОМАЦИОННИ ЗОМБИТА…население на българия
   58 536
   Раждания за тази година
   145
   Раждания за днес
   93 881
   Смъртност за тази година
   232
   Смъртност днес

   същото както и вчера и завчера и миналата година и по миналата…либерал-соросчетътъ не могат дълго да се крият…

   1. Неолибералната ИЗМЕТ си нема ГРАМ ПРЕДСТАВА каква ГОЛЯМА УСЛУГА прави на РАЗВИТИЕТО ма ЧОВЕЧЕСТВОТО

  2. Добър вечер! Бива те да провокираш дискусии, нали? Ти си Антитезата на всяка теза, Антильотчик. 🙂
   Как пък се установи, че са умрели от Ковид, след като Съмнителната Здравна Организация не разрешава аутопсии? Патоанатомите излязоха с опровержение още през пролетта, имаше и българин сред тях, но манипулацията си продължава./Не говоря за вируса, а за смъртоносността му./

   1. Че е гаден и ти го разбра,но дали заслужава да го защитаваш,да аз нямам цензура, на устата си. Самата се уверяваш ,че е непоносим. Отровата на сайта е.

    1. Това, че тръмпи изведе Щатите от СЗО, не значи, че трябва да я наричаме измамна.Несъмнено има и случаи, в които за умрели от вируса се пишат всякакви, главно у нас, но да отричаме самото съществуване на вируса е нелепо.
     Има го и от него умират ужасно много.
     Понеже съм блогър в блог.бг, току що прочетох два постинга, в които хората описват преживяванията си през болестта.
     Тъй че твърдението, че вирус нямало, е идиотско.

    2. Г-н онзи, не разговарям с теб, откакто ме обиди (и заплаши) с най-груби и цинични думи преди около половин година. Нито бях обидила теб, нито твоя герой- Президента Радев. Само те репликирах.
     Нямам спомен да си се извинил за мутренското си държание, а и не е нужно. Както не е нужно да пишеш под мойте коментари. Разговаряй с останалите хора!

   2. Аз пък говоря за безумната мисъл, че за нормално мислещите нямало вирус, а само за примитивно мислещите.
    Ако се сетиш за по голяма идиотия, ми я кажи и на мен.

    1. Сигурно не се изразих добре и не схвана същественото…
     Причината за смърт се доказва с аутопсия. Всичко друго е манипулация. Коронавирусите съществуват, но това не значи, че са смъртоносни. Щом СЗО забранява аутопсиите, значи се притеснява от нещо- толкова е очевидно!

  3. Цифрите, написани „Льотчик“ са пълна лъжа и дезинформация за да плаши гаргите. Вирус има, малко по-силен от грип, но в света ежедневно умират ДЕСЕТ ПЪТИ повече хора напр. от онкологични заболявания, отколкото не ОТ Ковид-19, а С него…Изобщо откъде се пръкна подобен вредител? За жалост в милото ни отечество има бая такива капутки.

 15. в СЗО 70% от участващите са частни лица и фирми …така че не може да се нарече МЕЖДУНАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЯ а МЕЖДУНАРОДЕН ЗДРАВЕН ТРЪСТ…за една ВАКСИНА има най малко 5 години на СЪЗДАВАНЕТО И и още толкова за ПРОВЕРКАТА И…ЕВРО-съюза е подписал че за поражения и странични действия ОТГОВОРНОСТ не носят фармацевтичните фирми…а и КАКВО има тази ВАКСИНА за да се държи при МИНУС 70″…????????

 16. Българите се оказахме потенциални затворници на робските си мозъци. Хора, сковани от страх, да не загубят мизерният си животец, който от 30г. насам е под прага на всички човешки норми, определящи му едно жалко и унизително съществуване. Вирус няма, не е имало и няма да има за нормално мислещите хора, но вирус има и винаги ще има за примитива, който снима и публикува повишената си температура, а след това реве като пеленаче, търсейки подкрепа в себеподобните си осрани задници…Днес видях няколко снимки от паркове в Лондон, където се вижда, че всичко се случва само в някои кухи и безмозъчни глави, докато голяма част от останалият свят продължава да живее нормално, да диша нормално и да се разхожда нормално…

  1. Продължавам да се изумявам с какъв матрЯл съм принуден да съжителствам в Ганьюстан…За съжаление такива ниско образовани индивиди не са малцинство при нас…

 17. европейска система за обмен на радиологически данни…радиоактивното замърсяване…ИНТЕРЕСНОТО е че ИТАЛИЯ с много станции за контрол на гама излъчването не предават никакви данни…БЯХА ПЛАМНАЛИ от КОРОНАТА…а при нас по високи нива има и на НЯКОИ много УСАМОТЕНИ МЕСТА…при НАС в първата псевдоепидемия имаше много малко случаи и дори нямаше в райони с висок природен радиационен фон…защото живеещите там имат един вид имунитет…районът на най големи поражения в Италия почти липсва физически радиационен фон…НИЩОЖЕН…таблетки калиев йодит…септември 2019 французите са раздали на 2.5 млн. жители таблетки с йод …уж на живеещите около ядрени централи…

 18. Преди време разпънаха на кръст здравния министър Божидар Нанев, че и по съдилища го влачиха, защото закупил противогрипна ваксина, влияеща добре срещу птичия грип / дано не бъркам името на грипа /, с изтичащ срок на годност / оставали някакви си 3-4 години / и я ползваха тази същата ваксина до около декември 2019.
  Ха сега да видим кого ще подведат под отговорност за закупуването в огромни количества на лекарството „рендисивир“ – и да бъркам името не съм далеч. Защото Световната ЗО била казала, че е много добро.
  Да, обаче преди дни същата СЗО каза, че не ставало.
  Ами сега !??!
  Парите дадени на сляпо доверие на СЗО, знаейки, че СЗО е търговска организация и търгува със световното здраве. А нашите „капацитети“ къде им бяха главите…нали са всички с титли професори, заслужили доктори, дори единият е професор-главен военен лекар. Гешев на чие ухо ще легне ? На това на СЗО ли или на закона на Република България !!!!

 19. Ами то „усещането за хаос“ на тоя като „усещането за копупция“ на Румито Бъчварова

 20. Португалският апелативен съд отмени всички карантинни мерки с мотива…Имаме само ПСР тест и ПСР теста не открива ИНФЕКЦИЯ…за да се докаже трябва да се вземе проба и култивира вируса а при смърт аутопсия и култивиране на причинителя…

 21. Специално този мизерник Бойко Пенков е тежко корумпе от неявната квота на ДПС, заедно с Жени Начева. И двамата точат касата яко и отдавна са мегамилионери.

 22. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  Тиквата трябва да бъде бит, еВан и линчуван за всичките си злодеяния като бандит от СИК и за престъпното му управление.

 23. Честито на мутрите! Концесията за летище „София” на чуждестранния консорциум „Соф кънект” тихомълком е променена, разкри източник на Narod.bg. Схемата е така измислена, че 40 процента от приходите в аеропорта да отидат за фирмите на мутрите около властта, а 60 на сто от летището, които не носят никаква печалба, да останат за държавата.

  Врътката е, че чуждата фирма се възползва от клауза в договора, която й позволява частична концесията на софийското летище – фирмата ще вземе само паркингите и магазините на територията на аеропорта, а държавата като собственик ще управлява и обслужва цялата друга дейност.

  Кучето е заровено във факта, че само магазините и паркингът са на печалба, всичко останало е щета и ще остане за сметка на данъкоплатеца, категоричен е източникът на Narod.bg.

  В края на юли концесията за аеропорта между държавата и консорциума „Соф кънект” бе подписана на четири очи в Министерския съвет без медии и публично представяне на плановете на концесионера.

 24. Единствената врата ,която не може да се залости отвътре е тая на КОВЧЕГА .

 25. Колкото повече болни – толкова повече средства от Европейските фондове срещу COVID-19 ще получи България след Нова година!
  Вероятно вече са определени кои „наши хора“ ще усучат много голяма част от тези пари.

 26. Колко години я караме така… Те ни казват, че това, което чувстваме и изпитваме на гърба си, не е това, което е всъщност… Че те знаят истината, а нашите преживелици са самовнушение… 🙁

 27. А бе хора тъпите американци ликвидираха Ирак за да унищожат библиотеката на Ашурбанипал за да няма сведения за отминалите времена вие ми говорите кой истрил мозъка на българина, спомнете си за плана Ран Ът или и него сте забравили вече. Тази територия е определена за други хора и това не сме ние българите.

  1. Планът Ран ът е валиден и днес и има данни, че се изпълнява съвсем точно! До 2030 г ще останат само около на 4 милиона български граждани в България, няма да има никаква промишленост, никакво земеделие, просто нищо! Ето защо така жестоко бе отстранен Жан Виденов, защото не е допуснал нито Сорос, нито Ричард Ран. И сега, пей сърце, американците ликуват на гроба на България и се пишат много велики. И правилно, защо САЩ ще милее за българите, те не са славяни, различна вяра, до вчера дето се казва не знаеха България къде се намира на картата! Какво ни свързва със САЩ, с какво ни ангажират, какво ни обещават, освен война с Русия?! Прост народ излязохме и ни се полагат тия страдания, защото за да се обогатят единици родоотстъпници, изменници, всички се повлякохме, загубихме здрав разум . И даже сега, след пълния провал не виждам и не чувам някакво освестяване, а пак същите мантри евроатлантизъм и други подобни ! Малко ни е!!!

   1. Съгласен съм с Вас напълно. Не само много от българите не са разбрали от къде им е дошло, ами искат и още. Няма бъдеще народ, който уж се управлява сам 30 години, но още вярва в приказките, че комунистите са му виновни!

   2. Като чуя за европейски ценности, европейско бъдеще, евроатлантическа солидарнос и ред подобни глупости, се изприщвам!

 28. Малко след демокрацията Ангел Грънчаров – Елтимир беше написал / препечатка/ от стари източници че докторите ще бъдат участници в схемата за унищожение на хората. Говори за онези по високите етажи на власта в здравната система – началници на отделения директори и т.н. Намерете писанията му. Аз го имам някъде из огромната си библиотека книги и ще се постарая скоро да Ви го покажа. след това споменава че те /докторите / ще си мислят че са част от власта онази богоизбраната ръководеща света но ще бъдат излъгани и изхвърлени . Дълги години това се е запечатало в съзнанието ми и ми е направило впечатление че всяка власт когато започне да управлява първото което прави е да смени директори на здравни заведения. Факт който едва ли някой ще оспори. Въпросът е – защо? В България докторите извършват тотален геноцид над обикновените хора. 26 години като човек близо до здравната система твърдя че това е самата истина. Някой вече да си спомня реформираха ли ТЕЛК ? А бяха открити цели села сучещи от тази порочна система.?! Ще спра до тук. Четете и мислете. Все още има много материали и места в интернет където човек да научава истината. Достатъчно е да отвори сетивата си и да мисли .Но побързайте защото някой бързо прибира и малкото останало. Защо ли и от какво го е страх?

 29. Прав е. Хаос в здравната система няма. Тя отдавна е мъртва. Като държавата. Дойде време, в което очевидно всеки трябва да се спасява сам…

 30. Прави ми впечатление, че никой от пишещите не пише за славния български народ:
  1. Кой позволи да му измият мозъка през последните десетилетия до такава неузнаваемост, та сега му говорят безнаказано каквото си искат, а той даже не осъзнава абсурда на поведението им?
  2. Кой отиде и гласува за тази шайка вече N пъти? Имало фалшификации! Винаги е имало. В по-големи размери били! Така е, такава е тенденцията. В Щатите да не са по-малки размерите. Отговорността на отделния човек нараства, за да компенсира фактът, че технологиите са го натикали в ъгъла.
  3. Кой умира от страх и не надига глава? Колко учители се противопоставиха на маскирането на децата в клас? Колко родители се противопоставиха на тази мярка? Не знаят до какво води? Ще разберат.
  4. Кой вече 30 години не разбра за технологията за яхване на протестите? Тазгодишния протест започна като автентичен поради няколко причини. Защо не изгониха соросоидите на момента?
  ==
  Стига сте плюли управляващите. Те изпълняват, каквото им сведат от горе. Нямат морални задръжки. Те така са подбрани. А наглеят, колкото им позволяват тези отдолу. А тези най-отгоре държат тези под тях толкова, колкото е даянът на тези най-отдолу.

  1. Учителите не само не се противопоставиха относно маските, ами и поставят условие, че ако децата не учат онлайн, дасакалите ще бойкотират учебния процес! Това вече е свръхнаглост!

  2. Всички знаят израза: Какъвто народа , такива и управниците ( има още много разновидности, но смисълът е същия )
   Същото може да се кажа за здравеопазването, за образованието и , за която и друга област в държавата. Разбира се израза е много верен, но би трябвало да се изтълкува точно смисълът му. Но първо да спомена и един друг израз, който също е доста разпространен в последно време. а именно : Ако чрез избори би могло да се промени нещо, то биха ги забранили. За мен тия изрази са доста тясно свързани. От една страна по-голяма част от световния опит показва, че те се потвърждават много често, но от друга страна , първият израз може да се приеме като абсолютна истина , докато втория , макар и рядко има изключения. Защо първия израз е истина ? Това е така защото не само избраните хора да управляват са част от народа си , но дори и когато са „внесени“ от вън ( имаме пример в нашата история ) , те не могат да променят съществено положението защото средата , в която са принудени да оперират е същата. Именно тази среда е определяща до колко втория израз ще бъде верен. От това идва и връзката между двата израза. Ако средата , която създава даден народ е такава , че не може да проумее смисъла на изборите, те наистина нямат съществено значение. Защото да имаш избор не означава само да можеш да избереш между няколко човека предложени от предишните управляващи. Истинския избор е когато ти можеш да участваш и в предлагането на кандидатурите.
   За България има и друго нещо много важно. Интелектуалното ниво на нацията падна много ниско. Ясно се вижда недостига не само на специалисти, но и най-вече на хора родолюбци. Затова е необходимо избора да тръгне отдолу и да бъде на три нива за да може да се използва максимално интелектуалния потенциал на нацията. Не трябва да се страхуваме да използваме и опита и знанията на българите в чуждина. В България ще започнат да се случват положителни промени , тогава когато е Народното събрание преобладаващата част от народните представители са наистина независими родолюбци.

   1. Стадото гласува само за тези, които са рекламиране от националните или регионални медии, а това става с пари и най-вече с това да изповядва правилния евроатлантизъм, т.е. да е куриран от западните господари. Така че – „Надежда тук всяка оставете“.

 31. Поредната калинка, плешива но с мустаци да отговори:
  – Защо в белодробните болници и отделения се приемат пациенти само и единствено с тежки пневмонии и съответно тежки състояния, вече почти безнадеждни?
  – В същото време при първи симптоми на хората любезно им се отговаря от 112 от „инструктираните“ оператори и също от „инструктираните“ Джи Пи-та стойте на топло, пийте чай, витамини или някакъв антибиотик и така докато: направиш висока температура и една хубава пневмония, която само за 2-3 дни може да е толкова тежка, че ако не те отнесе „цОная с Косата“ трябва да те лекуват в специализирано белодробно заведение поне 10-15 дни и още месец след това в къщи.
  – В същото това време по аптеките няма антибиотици или“ ще има ама другата седмица“-СУМАМЕД; АЗАКС; няма Фраксипарин: „само за бременни с рецепта и диагноза за заболяване“ та ако ще и жена ти да е аптекарка НЯМА !!!! Нека този продажен лизач иде и купи от аптека НЯМА.
  – Няма Фиброзин след пневмония се пие около месец НЯМА, НЯМА НЯМА
  И най-важният ми въпрос:
  – ЗАЩО ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ В БЪЛГАРИЯ НЕ ЗАДОВОЛЯВАТ ТЕЗИ НУЖДИ – НЕ СА ЛАКОМИ ЗА ПЕЧАЛБИ И НЕ ИСКАТ ДА ПРОДАВАТ/ ВРЕМЕТО НЕ ГО НАЛАГА/ ИЛИ ИМАТ ЗАПОВЕД ДА НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ?
  – ЗАЩО МУТРАТА И ШАЙКАТА НЕ ЗАДЕЙСТВАТ НАЦИОНАЛНИЯ ПЛАН ЗА ГРИПНА ЕПИТЕМИЯ И НЕ ОТВОРЯТ „ДЪРЖАВНИЯ“ РЕЗЕРВ ЗА ИЗБРОЕНИТЕ МЕДИКАМЕНТИ ???
  – ЗАЩО СЪДЯТ ЕДНА ЖЕНА КОЯТО ОЩЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА КАЗА, ЧЕ СЕ ЗАДАВА КРИЗА С ЛЕКАРСТВА ?
  КОЙ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ! КОЙТО НЕ ДА МУ КАЖА: ГЕ-НО-ЦИД !!! ГЕНОЦИД !!!

  1. Защо смятате, че кризата с лекарствата и въобще цялата дезорганизация в момента на здравната система не е целенасочено действие срещу народа? Нима не ни затриват вече повече от 30 години? Очакват от нас да повярваме, че много са се загрилижили за здравето ни точно сега! Нима не демонстрират с всяко свое действие, че намаляването на броя живите българи не е политика на държавата след 1989г.? Един милиард лева за два бойни кораба има, но 3 милиона за машини за кръвна плазма и хладилници не. Защо си мислите, че има нещо изобщо в складовете на Държавния резерв, което да е налично или годно за употреба? Всичко което се случва е внимателно планирано и прецизно изпълнено. И не Ковид е проблема, а организацията и снабдяването в здравеопазването. Липсата на кадри беше заложена още в 1996 година, когато за десет поредни години беше намален приемът в медицинските университети повече от 6 пъти! От двадесет и пет години заплащането на сестрите и санитарите в системата е по-ниско от това на чистачите по улиците, а условията на труд като в концлагер. Вярвате ли, че фирмите вносители на медикаменти ще пропуснат да направят луди печалби чрез спекула и организиран недостиг, когато геноцидът над българите е държавна политика?

   1. Абсолютно вярно! Това е организиран и направляван геноцид, съвсем съзнателно! Слушах обясненията на тоя плазмодий зам. министър и се срамувах от лъжите му. Тоя е заорал в тинята на морала. „Усещането за корупция“(помните ли легендарната фраза?) преля в „усещане за хаос в болниците“!!! А бе вие, изроди, докога ще се мъчите да оправдавате престъпленията си? Все ще дойде ден да паднете от високото…ние помним кой какви ги е вършил.

 32. Нас ни психясват с този коронавирус, а през това време баш мафиотът в бяла престилка тъй нареченият професор Генчо Начев (по прякор „Капо де тути капи докторе”) сигурно вече е купил още 15 апартамента и ни се подсмихва доволно. Превръщането на здравеопазването в търговия ще закрие държавата. Това е ИСТИНАТА.

 33. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  „Значимостта“ на тъпунгерите на герб е правопропорционална на простотията на българското население.

  1. Безкрайно вярно.
   Но тъпунгерите са във всички престъпни сдружения, наричани партии.
   От 1924 до 1944 у нас действа Закон за защита на държавата, забранил партиите.
   Това са златните ни години.
   След това дойдоха комунизмът с едно престъпно сдружение бкп и вампиризмът със триста.

 34. СПРЯХА ПЛАНОВИТЕ ОПЕРАЦИИ ПОД ПРЕДЛОГ КОРОНАВИРУС. ЦЕЛТА ИМ Е ДА НАСОЧАТ ХОРАТА КЪМ ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ И МАФИОТИТЕ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ ДА ЛАПАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. КОЙТО ИМА ПАРИ ЩЕ ЖИВЕЕ, КОЙТО НЯМА ЩЕ РИТА КАМБАНАТА. ЗАТОВА ОЩЕ ПРОЛЕТТА МУТАФЧИЙСКИ ПРЕДУПРЕДИ, ЧЕ „ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ“. САМО, ЧЕ НЕ ОТ КОРОНАВИРУС, А ОТ МАФИОТСКАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА.
  НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ САМО, АКО НАЦИОНАЛНАТА ЗДРАВНО-ОСИГУРИТЕЛНА КАСА ПРЕСТАНЕ ДА ФИНАНСИРА ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ И КЛИНИКИ, КОИТО Я ИЗТОЧВАТ ПО НАЙ-НАГЪЛ НАЧИН. КОЙТО ИСКА ДА СЕ ЛЕКУВА В ТЯХ ДА СИ ПЛАЩА ОТ ДЖОБА, А НЕ ОТ МОЯТА ЗАПЛАТА. ТОВА ЩЕ ОСВОБОДИ МНОГО ПАРИ ЗА РЯЗКО ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА И ЗАПЛАТИТЕ НА ПЕРСОНАЛА В ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ И ЩЕ ПРЕКРАТИ НАЙ-МАСОВАТА КОРУПЦИЯ В ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА ЗДРАВНА СИСТЕМА.

  1. Абсолютно вярно.Частните болници са най големите паразити.
   Но са си купили членовете на касата и сучат доволно от нея.

 35. при ГЕРБ работят СЕТИВНИТЕ ОРГАНИ от ПЪРВАТА СИГНАЛНА СИСТЕМА…винаги има УСЕЩАНЕ за НЕЩО…така беше и за КОРУПЦИЯТА…Втора Сигнална НЕМА …защо ли имаме УСЕЩАНЕТО че ни УПРАВЛЯВАТ ГЛУПАЦИ и НЕКАДЪРНИ ХИТРЕЦИ…така е с ГАНГЛИЙНИ УПРАВЛЯВАЩИ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *