« Върни се назад Публикувано на 16.12.2014 / 14:29

ПОТРЕСАВАЩА ИЗДЪНКА ЗА МЕВЕРЕЙЦИТЕ И СЛУЖБИТЕ. ВЛЯЗОХМЕ В ЕС ПОКРАЙ БРАТЯ МАРГИНИ, СЕГА ДА НЕ „ВЛЕЗЕМ” В ШЕНГЕН ПОКРАЙ СЕРТОВ?!

Петко СертовМВР не спира да бие тъпана за аферата „Сертов“, въпреки призива на Трактора за „тишина“. Намесиха и Шенгенската система.
МВР не спира да бие тъпана за аферата „Сертов“, въпреки призива на Трактора за „тишина“. Намесиха и Шенгенската информационна система. Сега остава само едно – Слави Трифонов да направи меверейците на мармалад, вкарвай в употреба онзи стар пиниз – „В Русия съм, в Русия съм…“. Бившият председател на ДАНС Петко Сертов е обявен за издирване и в рамките на Шенгенската информационна система. Така всички страни, участващи в нея, били длъжни, ех, да го търсят. Източници от МВР обяснили, протръби БНР, че търсенето на Петко Сертов продължавало, не може да бъде, и у нас.

В същото време меверейците не спират да квичат, че се предполагало, брех, че Сертов бил преминал границата с Гърция и се намирал в южната ни съседка. Въпреки пискането за минаването на границата не се привеждат доказателства за това. Меверейците вкарват значим за потенциала на ведомството ресурс – СДВР, Дирекция „Издирване“ в Криминална полиция. Че и ДАНС на Владимир Писанчев помагала, въх, недей. И какво от това? Повече от десет дни от Петко Сертов ни вест, ни кост. Потресаваща издънка за меверейците и службите.

www.bgsniper.com
Бележка на АФЕРА: Преди години България влезе в Европейския съюз покрай „потресаващото” „ювелирно” разследване за братя Маргини, които след дълго влачене по арести, накрая излязоха невинни.
Сега да не вземем да „влезем” в Шенген покрай Петко Сертов?!
Лъготещите михневци бяха „запрени” да бълват глупости, за сметка на тях заплещиха суфльорите им.
А МВР – Вучков направо е потресающ: „Няма абсолютно нищо ново около издирването на Петко Сертов – както като факти, така и като версии.
Не водя разследването и ми е дълбоко непонятно политическо лице да се изказва по конкретни версии. В края на седмицата ще бъде проведена пресконференция заедно с главния секретар на МВР, на която да бъдат изнесени повече подробности по свършено досега.
Ако някой има данни за извършено престъпно посегателство, независимо дали това е негов близък, роднина или други структури, които се опитват да водят частни разследвания, то по силата на българските закони те са задължение да информират полицията и прокуратурата. Няма никакви данни за престъпления, доколкото разбрах и прокуратурата се е съгласила с всички предприети до този момент действия от МВР и е преценила, че няма данни за образуване на досъдебно производство„.
Ами да вземем ние да намерим Сертов, че белким стане ясно що са измислени меверейци и служби ни „осигуряват“ националната сигурност“, щом като Вучков хленчи, че „частни структури“ не му давали информация?! В края на седмицата очакваме главният секретар на МВР – „Чичовото” да обяви, че служителка на Акропола е видяла мъж с шапка, очила и вестник „Пик” в лявата ръка, който много и приличал на Сертов.

 

 

«