« Върни се назад Публикувано на 13.03.2023 / 9:22

ПОСРЕДСТВЕН АГЕНТ. И НАШИТЕ МИСИРИ, КОИТО НИКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СТАНАХА ЖУРНАЛИСТИ, ЗАЩОТО СА АЛЧНИ КОПЕЛЕТА

Агент 007.

Посредствен агент на чуждо влияние с агентурното име Гозев, получи награда „Осран“, за най-добър актьор във филма на Холивуд – „Джеймс Бонд отвръща на удара“. Понеже Империята на лъжите не може да отвърне по много обективни и субективни причини, та изпратила една карикатура на мисир да го направи от нейно име. Заветната цел била титанична – да достигнат събраните с лопата мизансцен до още 20 милиона човека. Баси целта имат тия! На нашата планета, доколкото знам, живеят над 9 милиарда, а великия Осран се цели в едни 20 милиона!? Толкова могат толкова правят завалиите кравари.

Повече от ясно е, че агент Гозев е вече осветен от собствената си централа, вероятно защото е изчерпан потенциала му. Надявам се, че знае какво следва, но не от страна на нарочената за враг Русия, а от приятелски огън. Така ще имаме един агент по-малко при това непотребен, а в същото време и ще изфабрикуваме доказателство, че Русия убива журналисти. Не агенти, а журналисти – обикновени граждани. Мдаа.

Нашите мисири от сутрешните блокове, дето са ги избрали на конкурс за половин мозък в черепа, облизват агент Гозев от главата до петите. Не разбират как изглеждат отстрани, защото нямат мозък да разберет, че и те са като Гозев – прелъстени, а скоро и изоставени. Но не да си търсят нова работа, а в  ръцете на които са лазили по нервите много дълго време. И никога през живота си не станаха журналисти, защото са алчни копелета.

Гозев е тъп агент, като много други прости момчета! С тежки вътрешни проблеми.

Николай Марков

«