Публикувано на 21.02.2021 / 9:59

ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ, ЗАЩО КОМАРДЖИЯТА ОТ МАДРИД СИ НАЗНАЧИ БОДИГАРД ДА НИ УПРАВЛЯВА

Занимаваме се с провинцията Българска  Македония, защото някакви сръбски мекерета са откраднали властта там, докато  сме давали жертви да ги освободим. И им промиват мозъците. Докато не е останало много за промиване. Това им е името – Българска Македония. Договорът от Преспа е подигравка. А нашият е малоумие.

Но правителството на Борисов даже не го усети.

Прецакаха ни и гърци, и сърби от Българска Македония.

А не сме се взели в ръце и да си отговорим на въпроса, като как фамилията Сакскобурготски се оказа българска.

Как е възможно едни измекяри, против всички завети на Възраждането и на Апостола, да се намърдат в някакво виенско кафене и да калесат най-жалките издънки на чужди на България „аристократи“ за наследници на българските царе. И нека не забравяме, че основна роля е играл Стефан Стамболов. Много погрешно митологизиран. Предател на завета на Апостола за Чиста и Свята Република.

После се чудим, защо комарджията от Мадрид си назначи бодигарда да ни управлява.

Да, историята е сложно нещо, но историческите грешки за столетие и повече са фатални.

Та коя точно национална катастрофа сме, благодарение на фамилията Сакскобурготски, м?

Богомил Бонев

Коментари 27 за
“ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ, ЗАЩО КОМАРДЖИЯТА ОТ МАДРИД СИ НАЗНАЧИ БОДИГАРД ДА НИ УПРАВЛЯВА”

 1. Управляват ни и бивши нацистки престъпници(или техните наследници),избягали от България след ВСВ, за да не бъдат осъдени, вчера го видях и това ме шокира,даже нацистки партии възстановяват,герберите ми миришеха на фашизъм, но не знаех,че има реално такива хора сред тях.
  Обаче най-опасния е бил Цецо,който сега пък се премести вляво и там да съсипе и лявото

 2. А бе, бая гювендии се завъртяха покрай тая България последно време…

 3. Най младият член на БКП с право е възмутен, не им мина ченгесарския номер с измисления „агент Буда“, не успяха и с „спонтанните протести“ на Отровното трио, удариха на дърво и с „случая БарЦелона“, как да не е бесен Бонев на Симеон! А освен това Цар Фердинанд, дядото на Симеон е единственият български владетел победил и турците и руснаците, а това не може да се преглътне от комунистите! Пък и нали Нона пак я гласят за депутат от БСП/комунисти

 4. Т.нар. „юипита“, тия природни таланти на тема приватизация, борсовизация и обратно в джоба под шапкта на мадридският шмекер – много ме кефят отрпките които обожават да ги яздят отзад – ******оронасексуалистите – плащме ние, тия взимат кинтите, „синята“, пардон -инцестията….
  вкратце – симеон+симеон-хасан и компания кобург/кохари на нейно инцестно величество сметката+коняря+“принцеса“ нарко-калина=симеон- – кво му беше именцето, много БГ – нещо от сорта на хасан??? толкова за тия уроди, всичките са стройно козируващи на шефчета от типа на чичо били, дедо безос и ко.
  в интерес на истината такава аксерализация, каквато видяха тук няма как дане каат и признаят – Ниьй смье номир ИДНО – по всички статистики, благодаря ти кохари,благодаря и на рептила вбъкингхем и ко, много ви благодаря, най-много ви благодаря за инстал;ацията на сина а ромо-демократският клан – кохари-борисов, незаконният на бай ни тошо.
  руснаците ги продадде говното(део ни продаде пакет цяла Източна Европа барабар с Русия), нас ни продаваха дълго и продължително, всичко ще се нареди за рептилите и корона ми янко, самодето не знаят, идва новата ера – не това което си представят,дали дотогава ще остане мат’рял – не ми се вярва…

 5. В момента, в който лицето Сакскобурготски преди десетина години се закле в републиканската ни Конституция като току що произведен мин.-председател, Българската православна църква трябваше да го отлъчи/анатемоса.
  Това не се случи и т. н. Цар на всеки голям християнски празник се пъчи в храмовете на царското място.
  Познавам един млад човек, който ми е разказвал как колегите му в чужбина се изразявали учудването си, че някой си, дето трябвало да бъде цар, се е самоунижил, за да стане министър (слуга)-председател.

 6. Няма измислен Керпеден за пирона дето ни го заби Цара в задника !
  С козикрак трябва да се вади,ама пак не знам дали ше се получи…

 7. Същите, национални предатели и крадци, се готвят пак да седнат в топлите кресла на парламата(парламента), без капка свян и срам!?! НАГЛОСТ!!! Всеки който гласува, гласува за статуквото на мафията (ГЕРБ-БСП-ДПС)!!! БСП и ДПС не са опозиция те са част от мафията!!! Мафията, с демократични избори, никъде не е била ликвидирана!!! Мафията, се храни и живее, като паразит от демокрацията!!! Мафиотите са на власт, те организират и провеждат изборите!?! Мафията, брои бюлетините-вотовете!?! Кой ли ще спечели!?!

 8. Напълно споделям мнението за Кобургите.
  След Освобождението България има млад, красив и храбър княз /Батенберг/. Принуждават го да абдикира, защото поставя интересите на държавата, в която е изпратен над интересите на тези, които го изпращат. После Русия не одобрява Валдемар Датски, който е класи над Фердинандовото ………..(пропускам нелицеприятното съществително, което исках да употребя).;-) След това пък България отиграва топката, отказвайки кандидатурата на грузинския княз, останал без княжество (Николай Мингрели). Та до Фердинандовото ………..не се стига просто така- от личен каприз на Стамболов. Освен това отчитам като огромна НАГЛОСТ фактът, че Западна Европа натрапва на освободените държави свои психопати, т.е. аристократи за владетели, при положение, че до падането им под робство имат много по-прогресивни царства и много по-достойни царе от тях. Добър замисъл- да направят от освободените държави зависими марионетки- чрез изпращането на свои агенти, играещи ролята на князе…
  Стамболов е несравним с водачите-апостоли…С Левски, Бенковски, Ботев, Волов и др. Първите винаги падат в кърви, а после властват такива като него. И все пак плаща с живота си- за разлика от Фердинандовото ……….. Освен това има достатъчно ум да осъзнае още тогава, че „българите ще му простят всичко друго, но не и това, че е довел Фердинанд“.
  P.S. Между другото- имаше обсъждания за прехвърлянето на останките на този същия в България. Твърдо съм против. Виж, на Самуиловите мястото им е само и единствено тук. До кога костите му ще са заложници и гаранти за византийските схеми?!

  1. GEN.BONEV,,,POZNAVAM VI,,OT BLIZO 30 G!..IMAHTE ,,IME,,IMAHTE REYTING,,IMAHTE,,SMELOST,SILI I VOLJA,,…KAKVO STANA S VAS…,,TOVA LI VI E MESTOTO,,…SAPRUGATA VI LI,,SHTE RESHI,,..SOCIALNI,ZAKONOVI I OBSHTESTVENI ,,PROBLEMI,,SAZDADENI OT BOKO I CO/GRABITELI I,,NASILNICI,,NA BALGARSKIJAT NAROD..,,IZLEZTE OTPRED,,!!!..MOGETE!

 9. Сега живеем в мечтаната от Левски „чиста и свята република“(точно както я е замислил по френски образец) какво не ѝ харесвате?

 10. Боко Тиквата е ТЪП. Боко Тиквата е МАФИОТ. Слабостта на мафиота е, че обича да му целуват ръка и тогава изпада в кравешко умиление и прощава на „прегрешилия”. Министър-председателят на Република Северна Македония Зоран Заев е УМЕН и е ПАТРИОТ и знае, че Боко Тиквата е ТЪП, и че е МАФИОТ. Знае слабото МУ място и ще изиграе сценката на „разкаелият се грешник” и дори и сълза ще пусне. Тъпият мафиот Боко Тиквата ще изпадне в умиление и ще отмени ветото за членство на македонците в ЕС. И ще предаде българския национален интерес. Защото е ТЪП и защото е МАФИОТ.

 11. ”Никога не допущах, че Македония може да стане някога сръбска, че гърците ще завладеят Солун, но съдбата, знаете, често допуща и най-странните неща. Населението в Македония е в своето болшинство българско, после иде по численост турското, гърците са малко, а сърби там никак няма между коренното население…”
  Тази истина за съдбата на Македония и Солун е изречена през 1914 г. от един стар и уважаван османски генерал – Хилми Паша, командващ турските части срещу Румъния и Русия в Добруджа през Първата световна война – в интервю за Д. Думбалаков.
  „Освен това, за свободите на тая страна се бореха и жертваха само българите. Революционната борба и войната – туй бе чисто и само българско дело…

  В революционно време гърците и сърбоманите, смело казвам това, вървяха наедно с нас, турците, против вашите комитети. На мене и на моята полиция те съобщаваха всичко, каквото научеха за вас, те бяха наши шпиони, приятели и доброжелатели…

  И когато България реши да воюва, те се присъединиха само да извлекат ползи на ваша и наша сметка. Преди на вас да изменят, те се отнесоха вероломно към нас…
  Но каквито и да са сърбите и гърците, виновни сме ние, българите и турците, защото не се разбрахме навреме!“, казва още Хилми паша.“

  1. Историята си е История и трябва да я знам, но днес в Македония живеят на първо място албанци и на второ, тъпи българи които докато ни се зъбят, съвсем ще изчезнат.

 12. Да не забравяме на кого първо беше бодигард Бойко. Бонев беше главен секретар на МВР и вътрешен министър в онези времена, не може да не помни. По-добре от всички нас знае кои агенти на ДС доведоха Симеон и защо. Може в историята да е имало предатели, но съвременните предатели са от ДС/БКП.

  1. Грешиш. По-точно фабрикуваш неистини. Абе – просто си измисляш и лъжеш. Никакво ДС и никакво БКП не са търсили и канели Симеон. Пътека до Мадрид направиха седесарите за да го канят за съюзник срещу все още силната БСП. Извървя се цялата банда сини фюрерчета и гаулайтери да му се кълнат в обич, покорство и верноподаничество към короната, с надежда, че и той няма да ги забрави ако отново си я сложи на главата. Лошото е че коварният чуждоземец (който никога не е приел насериозно българското и православното си ашладисване) си въобрази че отнетото му навремето царство вече му е неотменимо поднесено, че сините шмекери няма да са му нужни и че сам лесно ще събере достатично лакеи за верни царедворци и че ще царува дълго за разкош и добруване на възродената кобургска династия. Само дето тази средновековна приказка и изтъркана отживелица не се получи. И слава богу. Дори и платената агитка събрана да го посреща на Орлов мост с крясъци „искаме си царя“ много скоро разбра, че алчният хитрец е безкрайно стиснат и готов само да взима но не и да раздава благини, че е обучаван само да заема пози, а не да управлява и че на 100% е възприел завета на дядо Фердо да мрази, презира и тъпче това неблагодарно племе, което не боготвори падналия му се монарх, с който Фортуна го е ощастливила.

 13. 200% съм сигурен, че ако гнусният червей Иванчо Хаджипенчович не беше подкрепил обесването на Васил Левски и турският съд го беше изпратил на каторга в Диарбекир, след Освобождението ни ако Апостолът се беше върнал в княжество България, българите щяха да го убият, тъй както убиха и Хр. Ботев…

  1. Има просто обяснение. 500 години в задния двор на изостанала с векове империя е лишила народа ни от елит. Робството ни е научило, че трябва да сме еднакви в стадото, че да оцелеем. Раждането на Левски и Ботев е природен закон, но се раждат в токсична среда. „Народе???“ После комунимът ни довърши, а миграцията намали драстично шансовете за нов Левски и Ботев. И все пак природните закони действат…

 14. Дори и ББ да беше най- добрият и успешен премиер, десетината години еднолично управление изкриви демокрацията българска.
  Най- бедни в Европата!
  В тази графа сме на Първо място!
  Най-бързо изчезващата нация! Пак сме на Първо място!
  Най – манипулираните избори, пак Първо място!
  И пак, и пак!
  Все сме първенци!

 15. Така е Богомиле. Само дето след дълго обикаляне, кандардисване и назлъндисване на кандидати за цар, нашите главанаци за разтуха влезли в едно не кафене, а в кафе-шантан (т.е.бардак) и там попаднали на оргия с главен примадон пияния бисексуален Фердинанд. Не се знае колко дълго Кобургът се е колебал и какви условия е поставил за съгласието си, но явно делегацията ни, изтощена и обезверена от многото предишни откази тутакси е приела покорно всичко поискано. Като резултат – получаваме един мразещ и презиращ етноса ни извратен, безконтролно самонадеян и самонадценяващ се клоун, фантазиращ върху костите на наште войници да става византийски император с коронация в Цариград и след позорното му натирване от страната ограбил и изнесъл с цяла влакова композиция съкровищата на двореца, националната банка и наличните държавни активи. Известен е заветът му към наследника му за омраза и „стригане“ на народа. Показателен е и копираният от него разюздан живот на по-малкия му син Кирил, а в наши дни – продажбата от внука му Симеон на ордените и скъпоценностите му получавани като държавен глава (и по право собственост на държавата) , вероятно за да покрият хазартни загуби и охолен живот на огромната му фамилия от тунеядци и превзети нехранимайковци.

 16. Велков, Велков, долно банкянско нищожество и лизач на насрания задник на сикаджийската мутра! И тази сутрин си пропуснал да си вземеш розовите хапчета бе, нищожество герберастко! Твоят „Бокич“, твоят престъпник от подземния свят и неграмотен простак вече го нацепи не с 200, а с 1200 на нещастния български народ, който позволи цели 11 години да бъде управляван от сикаджийски бандит и до безбожие корумпиран, неграмотен простак! Ебан задник си ти, нищожество жалко, ти си ебан задник, при това – толкова ебан от банкянската Тиква, че вече се е разпрал! Ами ти си умираш от кеф, нали?

 17. Бокича ще им го нацепи с 200 на комарджиите от Дубай и Мадрид.
  #Бъдете силни и цепете Христю тъпото, Мая общата, Отровните ебаните задници, червените куртизанки.

 18. Тоя разбойник и курвар който тричленна през 1887 година извлече и домъкна от Виенския вертеп е на днешния плашипутарник и Бостанското плашило Боко Тиквата БайХу’йя от Банкя.. (Алелуя!) … микс –прадядо по бащина линия и едновременно вожд от племето влашки цигани Чукачи-Тенекеджий …

  1. ..dordeto ima,,prodagnici,,i,,ibrici,,/magki i genski/do togava shte ima i,,chukachi,,…TOJA..NE BARKAYTE S,,KOBURGITE,,..TOY SI E EDNO,,KOMPLEXARCHE,,S VSICHKITE MU,,RAZSEYKI,,KATO,,PROJAVLENIJA,,../PO FROID/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *