« Върни се назад Публикувано на 17.06.2024 / 9:24

ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. КОГО ПЛАШИШ С „ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ“, БЕ, СМЕШНИК?!

Николай Марков рано – рано заран превъзбуден пише:

Добро утро и успешна седмица, Ваши Величества! Вие сте светлината на нощта и техни нищожества не могат да ви докоснат. Недостижими сте.

Знаете го! Смело напред.

…За мен няма никакво значение кой и какво ще каже по някоя медия, защото аз не се търся във времето и пространството. Знам кой съм и нищо не може да ме докосне. Нито клевета, нито хула!…

Хем не се търси във времето и пространството и нищо не можело да го докосне, защото се изживява като нетелесен архангел, хем обаче прави „последно предупреждение“ срещу медиите:

Журналистът не можел да взима политическата позиция, не можел да показва „непроверени факти“, а според подполковникът „непроверени факти“ са всички факти, които са против финансовата пирамида на ортака му Ивелин Михайлов и всички факти, които сам той впрочем пише във Фейсбук и които са нищо повече от крещяща диагноза…

Последно предупреждение!

Клоунът подполковник очевадно не може да вдене, че когато е излязъл на осветената политическа сцена трябва да е готов да бъдат осветени и гащите му и че ролята на журналиста е не да го гледа тъпо в муцуната и да кима още по-тъпо, слушайки непрекъснатите му логорейни „философии“, непрекъснато взаимно отричащи се.

100 000 били готови едва ли не на линч срещу „неправилните журналисти“ и „неправилните медии“, които не ахкат и охкат от овчи възторг на нарцистичното разстройство на двамата с овесените съмнителни кръстове на вратовете си „бели вълци“, единият от които виждал бъдещето си „да летя в космоса“.

100 000, подполковник, и мен ме гледат в YouTube на участие, ама не се превъзбуждам до степен на биполярно разстройство, че владея държавата, вълците, космоса, времето, пространството и най-вече селската финансова пирамида.

Истериката на патологичния нарцисизъм преминава онази симпатична лудост, която трябва да кара ехалето да се разсмива на подобни идиотии и влиза в сферата на опасното безумие.

Кой си ти, че „последно“ ще предупреждаваш журналисти и медии, бе, нарцис, безподобен?!

Една година яростно го игра, че с „армията си“ и по заповеди лично от Путин ще „освобождаваш“ България, после скочи в скута на евроатлантическите партньори, които пък призова ако трябва да се намесят в българската национална сигурност, после стана първи атлантик и сега ще даваш „неправилните“ според теб медии на „международните организации“.

Като си станал „политик“ ще си носиш гяволъка и ще бъдеш готов да бъдеш разкостван, защото зад фасадата на УЖ добрите ви намерения се крие зловоние и мръсни дела, които по никакъв начин не отговарят на патосните ти приказки за морал, чест, че и … Бог.

Кого плашиш с „последно предупреждение“, бе, смешник?!

Самозабравянето, психопатийния нарцисизъм, води само по един път и само до едно място – Сгромолясването. А който е решил да се саморазправя с журналистиката – добро не е видял.

Тия селски пинизи ги „преподавай“ в селската ви Секта, защото колкото повече пишеш и говориш, толкова по-смешен и жалък ставаш.

„Последно предупреждение!“

Въх, мари, майко, изречено от лице с налудничав уклон, изживяващо се едновременно като лейтанат от наказателна бригада, бос на селска групировка, Нерон, Хитлер, Христос, Вълк и Прасе в комиксова карикатура!

Колко ли „последни предупреждения“ са чували психиатрите от такива като тебе?!

Веселина Томова

«