Публикувано на 19.05.2021 / 18:38

ПОСЛЕДНОТО НЕПОИСКАНО ДОБРО, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

Държавният глава определи рокадите в МВР като логични. „Трябва да има прозрачност, отчетност, отговорност и нулева толерантност към престъпността и купения вот. Важно е да се застане на принципна позиция“, категоричен бе той. По думите му служебното правителство има нулева толерантност към корупцията.

Що се отнася до смяната на областните управители, Радев уточни: „След като се сменя една власт, а областните управители работят с изпълнителната власт, е логично и те да се сменят.“

„Да се прояви държавност, да започнем да говорим и да действаме за укрепване на върховенството на закона, за пресичане на злоупотреби, на кражби, за неутрализиране на натрупалото огромен ресурс задкулисие“, добави Радев.“

След като се сменя една власт, а областните управители работят с изпълнителната власт, е логично и те да се сменят.“, викаш, Радев, а?

И затова ли във Варна ТВОЙТЕ ПРЕМИЕР И МИНИСТРИ, вместо да демонстрират воля, характер и респект, се гънат и свиват КАТО МИШКИ, НЕназначавайки нов областен управител?

Затова ли ТВОЯТ ПРЕМИЕР назначи вр.ид. областен управител Петър Манчев – солташак на ГЕРБ Иван Портних и негов съученик?!

Хубаво рецитираш, Радев, също толкова хубаво, колкото рецитира и вицепремиерът ти Бойко Рашков, ама с ваште рецитации единственото, което ще направите е да върнете ГЕРБ пак на бял кон.

Защото не рецитации трябват, а ДЕЙСТВИЯ!

„….нулева толерантност към престъпността и купения вот“, ги редиш за смените в МВР, Радев, ашколсун.

А на практика? ZERO!

ТВОЯТ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР маха една тиква, начело на СДВР и слага заместника на същата махната тиква! Точно тоя, дето логистираше полицейските действия по протестите и мачкането по тях. Ама бил в отпуска тогава, айде бе! Ако тоя е ПРОМЯНА за СДВР, по-добре да бе извикал Боко Тиквата, поне щеше да е по-интересно.

ТВОЯТ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР досега трябваше е СМЕНИЛ ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР И ВСИЧКИ РПУ, ако наистина искате да ударите купуването на гласове. Дотук – НИЩО! Самият ТВОЙ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ГОВОРИ ГЛУПОСТИ как щял да премества и да прави „спец звено“ /по какъв закон, а?!/ с преместените, че да му помагали… И нямало да има чистка. Щял да ни чете имената на купувачите на гласове – хахахаха! Щото ние сме от Левуново и не ги знаем!

Как няма да има чистка, бе? ТВОЯТ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, АКО Я КАРА ТАКА, ИЗБОРИТЕ ЩЕ МИНАТ И ТОЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЗА ЛИМОНАДА!

Досега трябваше да бъдат сменени всички шефове на служби, за главният секретар на МВР да не говорим – това трябваше да е първата смяна с моментално ново назначение!

Какво правят ТВОИТЕ, РАДЕВ? ВЪРТЯТ ЕДНИ БОКОВИ ТИКВИ ОТ ЕДНОТО МЯСТО НА ДРУГОТО И СИ МИСЛЯТ, ЧЕ С ДЖАНДАР СУРАТ ПРИКАЗКИ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ДОБЪР ПИАР.

Не всички обаче на тази територия са малоумни, които да ръкопляскат на всяка куха дума без покритие.

До този момент в МВР нищо не се случва от това, което програмираш. Нещо повече – нито една капия на Боко не е мръдната.

ТВОЯТ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР, ВМЕСТО ДА РАЗКАРА МОМЕНТАЛНО И НЕФЕЛНИЯ ШЕФ НА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ, днес с него дефилира на тур за овации пред джурналя, които не знаят какво да питат.

Ако и такива ще са ви и „преместванията“, и „смените“ в местните дирекции на МВР, направо си взимайте шапките и кой откъде е.

За да направят това, което иначе прокламираш, Радев, ТВОИТЕ трябва да имат ТОПКИ, СЪРЦЕ И ХАРАКТЕР, ДА СА ОПЕРИРАНИ ОТ ЕГО И ДА СИ СЪБУЯТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ.

И НЕ ПОСТ ФАКТУМ ДА ТЪРСИТЕ ПОМОЩ ЗА ИНФОРМАЦИЯ, А ДА БЯХТЕ ПОИСКАЛИ ИНФОРМАЦИЯ ОВРЕМЕ!

И на финала нещо лично, заради което сега ще ме линчуват, защото овчедушния възторг на масата, когато е неподплатен с истинска информация е най-страшен:

ако аз бях на твое място, щях да сменя Бойко Рашков и щях моментално да назнача истински МЕЧ в МВР, а не плямпало, което не знае къде се намира и реанимира боковите и библиотекарските капии. И хич нямаше да ми пука кой какво казва и говори. Защото когато Целта е ясна, а се изхлузва от ръцете ти, поради управленска немощ, меко казано, няма време за съмнения и колебания, има време само за решения.

И без това времето ви е малко.

Това е последното непоискано добро, което ти правя, господин Президент.

Веселина Томова

Коментари 15 за
“ПОСЛЕДНОТО НЕПОИСКАНО ДОБРО, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!”

 1. Госпожо Томова
  Моля Ви, не ни обиждайте селото.
  Левуново е едно прекрасно българско село. Никога не е имало т.н. лудница,че да се използва за нарицателно.

  Поздрави

 2. „Итогом бухарестского саммита стала совместная резолюция с осуждением действий России, в том числе и за акты саботажа на территории ЕС – это как раз про взрывы в Чехии и нашествие шпионов на Болгарию. Но Румен Радев попробовал увильнуть – документ саммита подписал, но на официальном сайте не опубликовал. За этим неприглядным занятием его застигло «Радио Свободная Европа» и подвергло суровой критике…“

 3. Добър министър на МВР би бил Бойко Атанасов или Росен Миленов ! Такива инсталирани фигури като Бойко Рашков винаги ще бъдат кукли на конци. Радев много почна да се издава, че принадлежи на определен кръг !

 4. Поредният жест на добра воля на триморския ренегат към ДПС – вчера съпругът на палавата Деса посети мач на Арда от Кърджали.

  1. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

   Държавата-джудже Черна гора даде урок по родолюбие на Триморския ренегат – отказа провеждането на учения на НАТО на нейна територия, насочени срещу РФ:

   Балканское фиаско НАТО: Черногория не предоставила военному блоку территорию для проведения учений
   https://topwar.ru/183145-balkanskoe-fiasko-nato-chernogorija-ne-budet-sotrudnichat-s-aljansom.html

 5. Пък Волен Сидеров каза – Айде към Евразия !
  Хм…
  За сведение,де…

  Цялата тая работа прилича на обезвреждане на минно поле !
  Въпросът е – колко мини ще пропуснат сапьорите и дали това е по заповед на Генералите ?

  Партизански отряд ,,На всеки километър“ е майстор на диверсиите ,още повече когато става дума за кашкавал.

  Бачо ви Кольо се чуди дали има модел,при който хем партизанина да е сит,хем кашкавала да е цял ?

  Ако беше оня другия Гешев от 1944 г. щеше да удари по-сериозно явките…
  Няма явки,няма кашкавал.
  Айде в землянките да слушате радио Дарик.

  Венсеремос.

 6. Ама хора, какво искате от американския прислужник, та той вече не е генерал, той ВЕЧЕ е адмирал браздящ водите на три морета, за възхвала от Мустафата, Мохамед и …

 7. В ГРУЗИЯ смениха над 50.000 корумпирани стари(дългогодишни) полицаи СВЪРЗАНИ с ОРГАНИЗИНИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ и РУСКИТЕ СЛУЖБИ с 50 хиледи млади добре обучени и говорещи английски НЕзависещи от Кремъл
  Във БГ кога ?

  1. Не разбрах само новите млади полицаи с кого ще говорят на английски?

 8. мое ли да си напраим изводите от 13-те министъръ на шорш, или може би ако ги пишем сиайей и о нещата самнооо-яки, или да питам майката на радеффф, или да го питам за следващият транш към псевдо-танковете и псевдо-бтр-те? айде честито на ОФСЕТА на Шибаният Прост МАтр’рял, тиквоча ще ни се стори Месия, след като тоя боклук и компанията му ни представи сметката, малък, ама ПРОСТ НАРОД!

 9. ено въпросче, към чий уй е ангажиран тоя малък и жалък пидал – към нейто-отан, или към на майка си съветския союз – щото така разпраят псайко-бинарно-десните – почвам да се чудя, на три моренца, или на майка му на отбраната?

 10. Така е смени трябва да има и те са необходими и могат да се извършват и от служебни правителства. За доказателство ще дам като пример кабинета Близнашки на Плевнелиев, президента магарето на ГЕРБ. За краткото време на премиерския стол Георги Близнашки направи редица рокади. Служебният премиер не само смени 45 зам.-министри от правителството на Пламен Орешарски, но направи и промени на ключови позиции в държавната администрация. Решението за подмяната на „втория ешелон“ във властта бе аргументирано с това, че министрите по закон си тръгват заедно със своите заместници. Това условие, обаче, не видя бял свят при служебния кабинет начело с Марин Райков. Така кадрите на ГЕРБ запазиха креслата във властта и след като Бойко Борисов хвърли оставка като премиер. А че не се извършват смените по правилният начин, както вие казвате г-жо Томова това вече е принципна работа и изисква познаване на хората и техните биографии в дълбочина, както Вие ги знаете. А да, Ваньо Танов също беше назначен като шеф на митниците от служебното правителство на Близнашки.

 11. Много добре. И много меко казано. Онази бръсната фуния отвъд океана движи нещата. Този, нашия е фигурант със зелени чорапи и синя фуржка.

 12. Десет години диктаторът ББ вършееше из родината, не актуализира цели 4 години пенсиите и още повече години детските, реши, че парите на данъкоплатците са негови и ги харчеше както еднолично реши, милиарди потънаха я в нечии джобове, я в саниране, я в калпави магистрали. Наричаше журналистите мисирки
  и те му се радваха. Държеше се просташки невъзпитано, превърна парламентарната република в своя собственост.
  Неговото пагубно управление е въпросът, който трябва да бъде разрешен, осветен и по законите всичко да си дойде на мястото.
  Това е основната цел на управниците, хората и истинските журналисти. Да не се отклоняват от тази основна цел, защото колко ли бомби е заложил ББ из държавното управление!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *