Публикувано на 02.08.2020 / 8:29

ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ РЕНЕТА ИНДЖОВА! МЪЖ Я НАПАДА, БЛЪСКА Я, ТЯ Е СЪС СЧУПЕНА ЛЯВА КИТКА! ВЛАСТТА КРИЕ ПОКУШЕНИЕТО НАД РЕНЕТА ИНДЖОВА!

ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ РЕНЕТА ИНДЖОВА! МЪЖ Я НАПАДА, БЛЪСКА Я, ТЯ Е СЪС СЧУПЕНА ЛЯВА КИТКА!Вчера около 9 часа сутринта, до кооперацията, където живее Ренета Инджова в столицата я напада мъж, който започва да я блъска и я събаря на земята.

В резултат – Ренета Инджова е с травма на крака и счупена лява китка на ръката.

Веднага е откарана в „Пирогов“. В момента, слава Богу, Ренета Инджова е в добро състояние, извън опасност за живота.

По случая е заведено досъдебно производство.

Ренета Инджова е излизала от дома си в 9 сутринта, когато до кооперацията е причакана и е била нападната от въпросния мъж, съборена е и е блъскана.

Това е грубо посегателство върху бившия служебен премиер на България, която остро критикува Хунтата на Бойко Методиев Борисов.

Ренета Инджова е всеки ден на протестите срещу Хунтата и не спира да изрича убийствените си позиции в интервюта срещу Хунтата. Преди дни тя направи и едно от най-ярките запомнящи се обръщения към протестиращите на площада.

Властта крие покушението над Ренета Инджова, представяйки го „как била паднала във входа на блока“, което е пълна лъжа!

Afera.bg

Коментари 54 за
“ПОСЕГАТЕЛСТВО СРЕЩУ РЕНЕТА ИНДЖОВА! МЪЖ Я НАПАДА, БЛЪСКА Я, ТЯ Е СЪС СЧУПЕНА ЛЯВА КИТКА! ВЛАСТТА КРИЕ ПОКУШЕНИЕТО НАД РЕНЕТА ИНДЖОВА!”

 1. Eхоооооооооо, бивши премиери на РБ, къде сте бе? Една жена в колоната и посегнаха на нея! Толкова им стига акъла? Близнашки, Герджиков, Софиянски, Орешарски, къде сте? Или защото вас не ви закача родната полиция, засега, си трайкате? Ще дойде и вашия ред, да не мислите, че хунтата ще ви прости? Плевнелиев нали каканижеше за „етична харта“ (или там какво беше) – ето я етичната харта, Бойко я подписа. Народът заспал! Момчета и момичета, майки на малки и пораснали деца, сами трябва да се оправяте, помощ няма да дойде. Все едно да местиш гробища, помощ отвътре никаква. Майките ги видяхме, а къде са бащите, тия деца бащи нямат ли, защо бащите не излизат да защитят децата си? Няма я Радка Налбантова да дойде с комбайните, те сега са зърнената мафия! А БСП-то вее руски знамена на Бузлуджа! Нали те я назначиха мафията!

 2. Може и да не сте чули, но върви яко купуване на гласове или пък на контрапротестиращи – не знам. Но пред клона на Експресбанк в Луковит цяла седмица се вие опашка от индоевропейци, и защо ли? На всеки по 300 лева, ей така, да си имат!

 3. 2017 Корнелия Нинова 955 490 Румен Георгиев Радев и Илияна Малинова Йотова, Инициативен комитет – 973 754 действителни гласове, тоест Нинова събира всичко гласувало за Радев. Но Радев печели с антигерб гласове от ВОЛЯ, ПАТРИОТИТЕ, ДПС, и др. Само президентска република е честна, обединяваща. Което заличава лъжепартиите, като тези с антигерб гласове, правили антигерб кампания, а после са патерица на ГЕРБ. ДПС,ВОЛЯ, ПАТРИОТИТЕ.. Без президенска република, и най-чесното гласуване, този проблем не се решава. А в парламентът трябва да влизат и представители и на негласуващите, избрани чрез жребии, тяхна партия депутати, две трети да са една година, другите остават още една година – с доверието на всички избрани по жребий. Ако 90 депутати са избрани с жребий, след година остават 30 най-добрите избрани от 90те с гласове от 90те, а 60 които си отиват се заместват с нови 60 избрани с жребий. Ако от избирателите 60% гласуват,при избори за народен представител, значи 40% от местата са с жребий.

  1. Президентска република!? Добре де, ами ако един светъл ден отново изберем за президент г-н Росен Плевнелиев !? К’о пра’им тогава!?

 4. Готвят се провокации !

  Добър ден ! За нас това не е новина !

  Г-жо Томова, на предходната Ви страница вчера и тази нощ Ви пуснахме два поста за нападението срещу Ренета Инджова .

  Предупредихме ПРЕДИ ТОВА с още един пост и адвокат Хаджигенов и другите двама от Триумвирата (не харесваме наименованието „Отровно трио“) да се пазят от провокации с заразяване от страна на управляващите . И да вземе мерки за привличане на верни на каузата и свежи хора в Сената за управление на протестите, че армия без резерв не е армия .

  МНОГО Е САМОНАДЕЯН ХАДЖИГЕНОВ, пише с високомерие и пренебрежение към други участници в протеста, хахахахаха, и пр. , обвзима го набързо ЗВЕЗДОМАНИЯТА, сам си създава врагове от съмишлениците , което се използва умело от управляващите .

  Те – Триумвирата са изтощени до безкрай, лесно могат да ги анулират и да ги изкарат от играта задълго . Това тяхно его ще изиграе лош номер на протестите . САМО С ТРИМА ОРГАНИЗАТОРИ – Е ПОЧТИ НЕПОСИЛНО . Трябват хоризонтални и вертикални разклонения на управлението .

  Но във Вашия сайт от страна на няколко „коментаторки”, на „всяка манджа меродия” се сипе много жлъч и злоба към по-компетентните и към по-добро осведомените. Какво да правим като нашата история не започва от днес ?

  Адвокат Хаджигенов, „мозъчният тръст” на ГЕРБ Ви готви провокации . Заразени ченгета , или други агенти ще търсят, ако вече не са намерили контакт с Вас и с другите двама от Триумвирата , за да Ви лепнат диагноза заразен и така да Ви анулират за дълго време и да спихнат протестите . А Вие и без това сте доста изтощени .

  Помислете за разширение на Триумвирата с верни на каузата и със свежи сили хора . Армия без резерв не е армия . Пазете се и от тези от „Боец”, не вдъхват никакво доверие според видинчани и и според психолозите . Нали знаете „Бог да ме пази от приятелите от враговете сам си се пазя !”

  1. Празна глава акъл дава! Ти си стой вкъщи и давай акъл на жена си, защото за друго не ставаш! От такива като теб сме на този хал, влечуго! Седнал да прави оценка на събития и хора, които мрази и ненавижда, защото е тъп цървул! Засрами се, ако изобщо знаеш какво е това срам, и изчезни!

   1. Е за това става въпрос ! . На вяска манджа меродия . Ами от няма оценки бе Борисова, има само факти . Оценките Вие ги правите .

   2. Човек дори да не е съгласен с определено мнение, не е нужно да се нахвърля върху него все едно са го нападнали смъртоносно. Прав е колегата, егото е най-големият враг на човека. Ако ще ставаш Борисов, защо да го сваляме и да го заменяме с теб? Всяка победа лежи на стратегически правилни решения. Дори обикновените геймъри знаят, че един от ефективните начини за победа е отстраняване на лидерите. За по-близките до повърхността, все едно изведнъж да махнеш локомотива на композицията. Дори да има втори, с два локомотива силата е двойна.

   3. Не приемам подобни неуважителни думи към очевидно добронамерено и стойностно предложение.
    Това не изисканият и толерантен стил, който прилагаме на Протеста.
    Моля, не замърсявайте 🙂

 5. За да имат ефект протестите и да се сложи бързо край на тази мафиотизирана хунта ГЕРБ и прокситата и както и да се накаже бездействието на полицията срещу престъпниците и в същото време да се накаже помоща на полцията за престъпниците и крадците и българоубийците на България може би било по умно да се блокират не кръстовища и магистрали, а държавни институции като министерски съвет, парламент ( макар ония изроди да излязоха в незаслужена ваканция ), нап, ной, банки, рзи, полицейски управление – т.е. там където са вредителите за народа, там където са купените гласове на ГЕРБ, там където са помощниците на мафията ГЕРБ, да се блокират дейността на фирми свързани с депутати и министри и т.н. Защото блокирайки пътища и кръстовища се настройват хората един срещу друг, а това не трябва да е така. Омразата трябва да е насочена право към ГЕРБ и всичко що е свързано с ГЕРБ по някакъв дори и минорен начин. Властта идва от народа и е на народа! Народа не иска тия които са се впили като кърлежи във властта. Народа ги иска в затвора и това трябва да се случи, а не да се изнижат ни лук яли ни лук мирисали с една оставка и да изчезнат по острови да харчат нашите пари, парите за децата ни за бъдещето ни!

  Оставка, съд, затвор за цялата хунта ГЕРБ и ибрикчиите им!

  1. Да, и това е разумно, стига да може да се синхронизира, за да бъде част от целия протест.

 6. В предаването „ДИСКУСИОНЕН КЛУБ“ с водещ Велизар Енчев (31.07.2020), гостът КАЛИН ТОДОРОВ, ПИСАТЕЛ, сподели, че кукловодите на ЕВРОмутрата са взели три решения:

  – недопускане на служебно правителство и извънредни избори;

  – недопускане на оставка на каскетурата „КАРЕНИН“;

  – ще държим ЕВРОмутрата на власт поне още един месец.

  https://bstv.bg/news/diskusionen-klub-s-vodeshch-velizar-enchev-31-07-2020-gost-kalin-todorov-pisatel

  24-ти ден НАРОДЪТ срещу мафията
  На живо https://live.bstv.bg/

 7. Боко го тресе страх от служебно правителство на Радев. Ще трябва да дава обяснение за записите, в които нарича Председателя на Народното събрание-„тъпа кърджалийска **тка“, а Президента  Радев- *ур. Това му е малкия проблем. Ще се наложи да дава обяснение/не пред Гешев/ за незаконните седем чекмеджета с евро и кюлчета злато,за 68 милиона евро рушвет от „човека от Дубай“,за седем милиарда евро в офшорка,за пет милиона евро за **рвата и  къщата в Барселона, за взетите напред  пари от фирми за уреждане на обществени поръчки, за толерирането на бизнеса на Шиши, за скритата политическа и икономическа подкрепа и „парко делко“ с ДПС.
  Боко, иди си с мир, както те посъветва доскорошния ти съпартиец в ГЕРБ-Цв Цв! Всеки твой ден на власт повлича България в бездната на дълбока политическиа, социална и икономическа криза. Но ти Боко си на принципа-„След мен и потоп“! Ще ти припомня какво е казал хан/кан/ Кубрат на византийския император Никифор по повод битката във Върбишкиия проход през 811г: „Като не щеш мира, на ти секира“… и после превърнал черепа му в кана за вино…
  Бико, за да запазиш черепа си цял,побързай с оставката си за да запазиш достойнството на неопетнените „гербери“, дъщеря си и внуците си! Побързай, днес е рано, утре е късно!

  1. Никакво „Отиди си с мир“! Вън от властта – разследване – съд! Мирът за всеки един обикновен българин! Калъчка за мутрата!

 8. Призовавам президентът Радев да направи всичко по силите си на г-жа Инджова да бъде осигурена 24 часова лична охрана от НСО. Този позорен акт е ясен знак от мафията срещу неудобните. Те засега няма да посегнат на Триото и Христо Иванов, но за останалите лица от протеста във втори план, като г-жа Инджова е почти сигурно, че ще има провокации.

 9. Предвид тежката ситуация на държавата ни и населението, най-болни, най-бедни, най-изчезващи, най-неграмотни, нежеланието на Борисов да подаде оставка, не е ли време за по-драстични мерки? Възможно ли е президентът да въведе извънредно положение, мисля, че Конституцията го позволява?

 10. Ренета Инджова е най достойния премиер който България е имала.Иван Костов къде е, защо него търсят за мнение.Защото му върнаха милионите от КТБ.

 11. Поредния парадокс в нашето общество. Полицията вместо да пази гражданите пази бандитите с чекмеджета, евро и злато. Оказва физически и психологически натиск срещу протестиращите вместо да им благодари. За какво ли ? Благодарение на протеста правителството веднага им оправи заплащането на извънредния труд, От страх да ги пази. Вие полицаи ли сте или обикновенни заптиета. Не държим да сте завършили в Хага, Лондон или където и да е, а да помислите малко. Вашите началници ще се изхлузят като слузести червеи , когато всичко това свърши с неибежната оставка, но вие се връщате в средата си сред приятели , комшии ,роднини. Как ще ги погледнете в очите. Въобще не ми обяснявайте ., че просто си вършите работата и не сте имали избор. Имате и още как ,но сега сте смели защото сте много и се движите на глутница. Помнете вие пак ще сте наиграните с 200. При социализма имаше такъв Виц. Един милиционер стоял облегнат на една ограда и по едно време оградата паднала. Какъв е извода? Умния винаги отстъпва. Днес обаче умните няма да отстъпят.

 12. Коя е била шефката ти Пламен Добрев? И как се казва – звучиш като провокатор.

 13. Добър ден,
  Мутрата ще подаде оставка и ще избяга, когато му наредят от ул. Козяк. До тогава ще хвърли ако трябва и малкото остана армия срещу народа. А после дим да го няма. А какво ли ще правят тогава гербавите???
  И един въпрос, за тези които разбират – в момента, цялото възхваляване на индивида не е ли култ към личността?

 14. Банкянски тъпанар, нещастник, изрод, до там ли стигна бееее, да насъскваш долните си отрепки, да нападнат една жена, която е в пъти по-умна от теб, психясалецо? Ти си болен бе! Не знам защо не те затворят с риза в психиатрията. Ти си вече пътник, няма връщане назад! Запомни го! България е обрана до шушка от теб и мафията ти, така че нямаме какво да губим повече!

 15. Подличко както винаги. Страхливецът е гнусен и подмолен, но в пряк двубой и с жена, го е страх да излезе.

  1. Мутренска поръчка на боко тиквата платил му е от чекмеджетата той владее гадните и мръсни номера та затова е издигнат от монтерей от където се е пишел сценарият…

   1. Лицето под път и над път (то все по пътищата обикаля) твърди, че гражданите го харесвали, Европа го харесвала, а се страхува панически да излезе на избори. Обективната обстановка е, че опозицията е слаба, нови партии и движения с висока обществена подкрепа няма и въпреки това, тоя си натиска парцалите и се крие като мишка. България не заслужава толкова слабохарактерно същество за водач!

 16. са двете полукълба(бузи) на един и същ
  6i6-kав г#з. Чекмедже-касичка.
  ОСТАВКА!!!

 17. БОЙКО,БОЙКО-О-О-О,БЕЗОБРАЗИЯТА ТИ НЯМАТ КРАЙ!!!
  ЩЕ ПАДНЕШ!!!
  НЯМА КЪДЕ ДА ХОДИШ!!!
  И ТОГАВА ………….С 200,ТИ СИ ЗНАЕШ!!!

 18. Мисля, че Тулупа ще свърши като Кадафи, Садам, Бин Ладен и Чаушеско – с разпран гъз и неразпознаваем на аутопсията!

 19. Ще има да чакате прокуратурата да се задейства, г-н Спасов! Върхушката е по яхти, Евксиногради, луксозни вили или свита като мишка от шубе в зайчарника. Чудя се как още не са изкарали, че Ренета Инджова е била пияна или друсана. Че сама се е спънала и паднала. Че майките на децата с увреждания са атентаторки, по-страшни от Бин Ладен. А самите деца – живи торпили. Ето, дори пиарът Николчо на герб се обади да заклейми Мая Манолова, че цяла нощ е била с майките. Докато той сладко си спинка край по-малкото си, но все така препълнено чекмедженце. Защото ако тези измекяри не са добре обезпечени от Тиквоча, няма да го защитават така яростно при очевидната му несъстоятелност, при цялата алогичност на позицията му.

 20. Г-жа Инджова не случайно каза няколко пъти вече, че е била на протеста в първите дни най-отпред, за да защити младите протестиращи от родната полиция. Сега се видя, че даже и тя не може да спре самозабравилата се хунта. Това е и послание към всички „умни и красиви“, че с арт перформанси няма да стане. Този злобен и отмъстителен примат няма да се откаже, докато не бъде пролята кръв и не бъде извлечен от Министерски съвет. Провокациите не само ще продължат, но и ще стават все по-грозни и брутални. Разбира се по милиционерски фантазия в тях липсва.

  1. определено с перформънси срещу килъри нямаш шанс. бой си трябва. зловещ.

 21. Двукраки животни на власт превърнаха България в територия .Това са резултатите….И Европейският съюз е съучастник.

 22. Очакваше се! Очакваше се, че престъпниците от управляващата бандитска шайка на престъпника от подземния свят – така да се каже, „слънцето“ им от СИК – Банкя, ще започнат и да убиват! Ще започнат да „самоубиват“ знакови лица от протестите, да ги катастрофират, да им причиняват инфаркти и инсулти“, да ги разболяват и да ги осакатяват! Което означава, че вече виждат позорния си край и сега отмъщават! Изроди, изверги, углавни престъпници и убийци! Няма да уплашите никого! Никого няма да уплашиш, куха Тикво банкянска, дето вече си се насрал от страх! Ще дойде време, българоубиецо, когато ще завиждаш за края на Чаушеску, на Садам Хюсеин и на Кадафито! И това време наближава със страшна сила!

 23. Както вървят нещата, Тулупа, няма да се размине САМО със „Cчупена китка“!! ;( Той ще си замине като Кадафито или Садам, а НИЩО ЧУДНО и като Дучето Мусолини ОБЕСЕН за краката,… с Тиквата НАДОЛУ!!;)) Трябва, да му стане ясно, че Народа му е Началник ТОЙ го Назначава и Той го сваля !!! Властта му е дадена на ЛИЗИНГ, на КРЕДИТ и като НЕ изпълнява клаузите по Договора с НАРОДА властта му се ОТНЕМА!! Освен това,…ТРЯБВА ,да РАЗБЕРЕ, че НАРОДА му е Главен Прокурор…Народа го ОБВИНЯВА за престъпленията и НАРОДА му е СЪДИЯТА !!! Народа ЩЕ го СЪДИ !!! Ако, не го проумее ПРОСТАТА му Тиква ще си ОТИДЕ като Кадафи, САДАМ или МУСОЛИНИ!!;))

 24. Е на те тоя бих му е@ал с кеф 5ката майчина. Тоя изрод не знаели, че тази жена у символ за лишените от свобода , и да е сигурен, той вече е бивш мъж.

 25. Чухте и го Евгени Будинов какви ги говори, взели му предимството в Банкя. И как премиера се трудел неуморно за наше благо. Не разбрал, милия, какви са исканията на протестиращи. Какво не разбра, бе Евгени? Кое точно не чу? Оставка! Оставка!
  Интелигенцията се оакза, че пак я няма. Погледнете какви ги пишат Теодора Димова, Камов, Михаил Вешим, големия демократ Бочев… Будинов, Нона Йотова и Мутафчиев ще ги пропуснем, .. да не забравяме песента за Банкя.. Хайгашот Агасян..
  Ало, гражданите, не си търсете правата от протестиращите, не те са длъжни а ви осигуряват правата. Имате си управници, на които плащате данъци. Търсете си правата от властта, не от другите граждани. Ако някой ви е нарушил правата се оплачете на властта вместо да размахвате бастуни.

  1. Това момче Евгени Будинов е един не лош актьор, малко над посредствения. В „Етажна собственост“ добре играеше интелигентния путьо. Има и „сцена“. Хубаво !
   Поради неизвестни причини се втурна да търси изява в политиката…като се почна с екшъна пред ВИТИЗ /или както му викат сега Академия т.н./ Окончателно съм разочарован от това момченце…порастнало вече, което показва късогледство и безчестие. Може и да е „в роля“, но трябва да е наясно, че обществената сцена няма нищо общо с театралната !

  2. В.И ЛЕНИН:
   Ленин об интеллигенции высказался так прямолинейно в письме Горькому А.М. от 15 сентября 1919 года:
   «Интеллектуальные силы рабочих и крестьян растут и крепнут в борьбе за свержение буржуазии и её пособников, интеллигентиков, лакеев капитала, мнящих себя мозгом нации.

   На самом деле это не мозг, а говно».

   Далее по тексту письма Ленин высказал различие между интеллигентиками и истинными интеллигентами:
   https://cont.ws/@nenesckuv2011/1511104

 26. Трети закон на Нютон:

  Третият закон на Нютон гласи, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

  Когато противодействието стане равно на действието, тогава България ще ликува
  СВОБОДНА

 27. Според сайта Афера г-жа Ренета Инджова е нападната и е със средна телесна повреда. Тя е един от 7-те члена на Инициативния комитет, който събира подписи по реда на чл. 44 от Закона за пряко участие на гражданите в управлението. Като председател на тази политическа национална гражданска инициатива съм длъжен да кажа, че нападението върху Ренета Инджова е покушение върху конституционните политически права на гражданите!
  Призовавам прокуратурата и гражданското общество към остра реакция!

  1. Поведението на полицията е скандално!

   В подобни случаи, ако имат някакви съмнения, са ДЛЪЖНИ да пуснат буса да се предвижи като пред него ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има патрулна кола със сирени! Просто и ясно.

   Народе… за една нощ… се търсят провокаци, ескалации на напрежението… И да се покаже на обществото колко лошо са протестантите…

   Отново се всява омраза между хората! Настройва се обществото един срещу друг!

   Ренета Инджова – бита от мъж в хода на блока си… знаково лице от протестите, бивш министър-председател.
   Майките, част от инициативата „Ситемата ни убива“, разпознаваеми…

   От написаното от Минчо Спасов става ясно, че Ренета Инджова един от 7-те члена на Инициативния комитет, който събира подписи по реда на чл. 44 от Закона за пряко участие на гражданите в управлението.

   Ще стават все по-арогантни и безкрупулни!

   Трябва отпор!
   Мафията вън!

  2. Събират ли се някъде другаде извън София (конкретно във Варна) от въпросния Инициативен Комитет подписи по реда на този чл. 44 от Закона за пряко участие на гражданите в управлението?
   Сигурно има много БГ-граждани, които по различни причини не могат физически да присъстват на протестите по улиците, но изцяло ги подкрепят. Ако има начин да се представи/покаже и тази част обществото, това ще даде много по-релна представа за мащаба на народното недоволство.

  3. толкова остро реагирахме за милен, че вече не го помним кой е.

   толкова остро реагирахме когато пребиваха младежи.

   така остро ще си гледаме как мутрите ни ебат завинаги.

   българина е роб и никога няма да надскочи природата си. той е роден за гаври и унижения.

 28. Боят настана, тупат сърца ни! …Кураж, дружина, вярна сговорна, ний не сме вече рая покорна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *