« Върни се назад Публикувано на 15.01.2014 / 21:03

ПОРТНИХ, СЛЕЗ ОТ ЧЕРЕШАТА, РАЗХОДИ СЕ ИЗ ВАРНА И АКО ЧУЕШ, ЧЕ НЯКОЙ ТИ КАЖЕ, ЧЕ ВЪВ ВАРНА НЕЩО Е СВЪРШЕНО, КАЧИ СЕ НА ЛИНИЯ №….

 

“6 месеца работа за Варна”, помпозно отчете какво бил свършил варненският кмет от ГЕРБ Иван Портних. „Ако всеки върши толкова колкото ние в нашите първи 6 месеца, Варна би имала съвсем различен облик. На някой това, че нещата в града се случват, не му харесва и се опитва да подмени дневния ред на варненци. Казвам го веднъж и няма да го правя повече – отворен съм да работя с всеки варненски депутат за развитието на града ни и всякакви други твърдения, са неистина, която не кореспондира с интересите на нито един гражданин на Варна”, рече Портних, който е известен със страстното си катерене нагоре по черешите.

Портних изреди и куп „неща”, които бил свършил за морската столица. Между тях не бе например сделката с „Метан груп”, свързана с приятелско-роднинския му кръг. По улиците на Варна се движели 70 нови автобуси, изцвили Портних, като че ли той ги докара, а не ги само посрещна, предвид това, че стана кмет.

Човекът на Бойко Борисов и Цветан Цветанов във Варна – Иван Портних очевидно още на шестия си месец като кмет влезе в безкислородната сфера, в която витаеше предшественикът му Кирил Йорданов и изобщо не забелязва, че морската столица е в брутално отвратително състояние и не само не е мръднала напред, а затъва все по-дълбоко.

Крайно време е варненският кмет да слезе от черешата, да се разходи из града, който управлява и ако чуе някой да му каже, че нещо изобщо е свършено във Варна, да се качи на линия №….На крайната спирка ще го посрещне авера му „българан”.

Afera.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

«