« Върни се назад Публикувано на 17.12.2019 / 13:31

ПОРТНИХ СЕ ПОКРИ КАТО ТОПКА ПРЕД ДУПКА! А КОЦЕТО ПАК НА ГЪРБА НА „АФЕРА“, КРАДЕ РАЗСЛЕДВАНИЯ И СЕ ПРАВИ НА „ОПОЗИЦИОНЕР“ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!

ПОРТНИХ СЕ ПОКРИ КАТО ТОПКА ПРЕД ДУПКА! А КОЦЕТО ПАК НА ГЪРБА НА „АФЕРА“, КРАДЕ РАЗСЛЕДВАНИЯ, И СЕ ПРАВИ НА „ОПОЗИЦИОНЕР“ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!Злополучният ГЕРБ кмет на Варна Иван Портних, орезилил се като пиян, сексуално -похотлив палавник, задърпал служителка на хотел в Хайфа, заради който мега скандал побратимяването на Хайфа с Варна се провали, се покри, като… топка пред дупка.

Каквато топка пред дупка е и ментора му Бойко Методиев Борисов.

От 6 декември т.г. до този момент ГЕРБ кметът на Варна Иван Портних НЕ Е НА РАБОТА.

Има заместващи заповеди ден за ден и никой не знае кога ще бъде на работа този уникум между уникумите гербаджийски кметове.

Портних упълномощава заместника си Пейчо Пейчев да изпълнява функциите на кмет на Варна.

А откакто сайта АФЕРА публикува и нови разкрития по пиянския скандал с Портних в Хайфа:

Публикувано на 10.12.2019
НОВО РАЗКРИТИЕ ПО ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА! БОРИСОВ, ДОКОГА ЩЕ УКРИВАШ ПОРТНИХ & ЦВЕТАНОВ!

Публикувано на 11.12.2019
БОРИСОВ: „КРАЙ С ВАРНА!“. ЗАРАДИ ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА, СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ МЕСТИ СЪБИТИЕ ОТ ВАРНА В АЛБЕНА!

кметът на Варна Иван Портних спря да пише и на страницата си във Фейсбук. Последно е писал /впрочем, пиарите му, а не той!/ на 12.12. 2019 г.

Сайта АФЕРА ПЪРВИ И ЕДИНСТВЕН ПУБЛИКУВА разследване за шефката на „Местни данъци и такси“ в Община – Варна – съпругата на ГЕРБ областния управител Стоян Пасев – Юлияна Пасева на 28 ноември т.г.:

Публикувано на 28.11.2019
ТОРМОЗ, ЗАПЛАХИ И ПРИНУДИ В ГЕРБ ПОРТНИХ ОБЩИНА -ВАРНА, ДИРИЖИРАНИ ОТ СЪПРУГАТА НА ГЕРБ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ!

Тогава АФЕРА разкри съвместните схеми на Юлияна Пасева, Николай Банев – директор на местни данъци и такси и Пейчо Пейчев, разкрихме и как в момента тече проверка вътрешен одит и как още преди месеци БОП-аджиите са се интересували защо хотели и фирми, свързани с управляващите, не плащат данъци, но по-късно същите бопаджии … губят интерес, сещате защо и заради кого.

След публикацията на АФЕРА и участието на Веселина Томова в предаването на Сашо Диков, от БОП обаче отново възвърнали интереса си към аферите:

Публикувано на 13.12.2019
ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! ТОВА Е МАФИЯ! НИЩО ДРУГО НЕ МОГА ДА КАЖА ОСВЕН, ЧЕ ТОВА Е МАФИЯ!

Написахме и как междувременно Николай Бонев е подал предизвестие за напускане и в момента е в отпуск.

Дни след като АФЕРА гръмна скандала, Костадин Костадинов от „Възраждане“, известен като Коцето, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ КАЧИ НА ГЪРБА НА „АФЕРА“, ОТКРАДНА РАЗСЛЕДВАНИЯТА НА „АФЕРА“, БЕЗ ДА СЕ ПОЗОВАВА НА „АФЕРА“ И РЕШИ ДА СЕ ПРАВИ НА „ОПОЗИЦИОНЕР“, „РАЗКРИЛ“ „ОПГ“.

Същото направи същото плямпало Коцето и по време на изборите, когато ОКРАДЕ „АФЕРА“ ЗА СКАНДАЛА С ПОРТНИХ В ХАЙФА И ПАК БЕЗ ДА СЕ ПОЗОВЕ НА „АФЕРА“ СИ ПРИПИСА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА СЕБЕ СИ И ПЛАТИ НА ДВА ЖЪЛТИ САЙТА ИНТЕРВЮТА СЪС СЕБЕ СИ ПО ТЕМАТА.

След като от Горе обаче натиснаха сайтовете, те моментално махнаха платените публикации на Коцето, а „опозиционера“ Коцето млъкна печално и той по темата. И не обади повече гласче по пиянския скандал с Портних в Хайфа.

Сега, вече като общински съветник, Коцето пак катерейки се по гърба на АФЕРА И ПАК КРАДЕЙКИ „АФЕРА“, реши да се прави на „голямата работа“ и прави пресконференции за „престъпна група в Община Варна, която съдейства за укриване на местни данъци“.

Разбира се на пресконференцията Коцето не кани АФЕРА, защото знае в какъв гъз ще го наврем, заради това, че си приписва разследвания на АФЕРА за свои. И заради това, че ще му лъсне задника какъв „опозионер“ е и как мълчи като мишок, когато трябва за Портних, и квичи, преписвайки АФЕРА, когато му натиснат бутончето.

Че единсвена АФЕРА води принципна война с ГЕРБ Портних е ясно, че единсвена АФЕРА ще вкара топката пред дупка Портних в дупката, е ясно, че първа АФЕРА извади на показ аферата с местни данъци и такси, също е ясно, но ако за пореден път въпросното Коце си позволи да се пришие към труда на АФЕРА, набързо ще го вкараме в дупката и без да е топка пред дупка. Щото от него и топка не става.

Пластелин.

Веселина Томова

«