« Върни се назад Публикувано на 22.10.2019 / 21:02

ПОРТНИХ СЕ ИЗНЕСЕ ОТ ПАЛАТА СИ. РАЗДЕЛЕНИ С ЖЕНА СИ! ДЪНКА, ТИ ЛИ ГО ПРИЮТИ С АПАРТАМЕНТЧЕ?

ПОРТНИХ СЕ ИЗНЕСЕ ОТ ПАЛАТА СИ. РАЗДЕЛЕНИ С ЖЕНА СИ! ДЪНКА, ТИ ЛИ ГО ПРИЮТИ С АПАРТАМЕНТЧЕ?ГЕРБ кметът на Варна и кандидат за нов мандат Иван Портних се е разделил със съпругата си, дъщеря на бившия общински съветник и тъст на Портних – Красимир Маринов.

Портних е напуснал палата в който се ширеше фамилията и заради който палат бе спрян лифта, който водеше към морето, за да не гледат хората вилаета на ГЕРБ Портних.

Раздялата е довела дотам, че Портних се е пренесъл в апартамент, в който живеел преди години, твърдят ключари, които са сменяли ключалките в района на кв. Левски във Варна. Но това по-скоро е „явка“.

Преди да се ожени Портних е имал апартамент и на ул. Македония.

Според източници от върхушката на ГЕРБ, самият Портних искал да се развежда, обаче от ГЕРБ не му давали, колкото и смешно да звучи. Както се казва – първо трябва да сме верни на партията, заради „имиджа“.

Най-сочната мълва е, че прословутият Дънка във Варна е приютил Портних, давайки му апартамент от много си комплекси, които притежава,  да си теши мъката от раздялата с жена си, както и от срамните спомени от Хайфа.

Както вече писа АФЕРА Кирил Добрев от БСП и Дънката се разбраха за Варна, т.е. за Портних. Щото далаверата е по-важна от каквито и да е „опозиционни“ принципи.

Виж тук:
ПОЗОРНО БЯГСТВО НА ПОРТНИХ И КЛИСАРОВА В СИМБИОЗА ОТ ТВ ДЕБАТ! СКАНДАЛЕН РАЗГОВОР МЕЖДУ КЛИСАРОВА /БСП/ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

afera.bg

«