Публикувано на 08.09.2019 / 13:47

ПОРНО СКАНДАЛА ИЗТИЧА ОТ МВР, БОКО БЕСЕН, ЧЕ E РАЗВАЛЕН ДОСЛУКА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ С „ДЕСНИТЕ“ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ГЛАСОВЕ ЗА БАЛОТАЖА!

ПОРНО СКАНДАЛАктивното мероприятие „порно скандал“, свързан с приятелката на десния кандидат Борислав Игнатов, се стовари с пълната си сила върху режисьорите му и изпълнителите на поръчката. Така се случва, когато тъпанари стъкмяват „сготвянето“ и още по-големи тъпанари го изпълняват.

Всичко стартира от пласирането на Росен Плевнелиев към „Демократична България“, разбира се със знанието на Бойко Борисов, за договяране с „десните“ за преливане на гласове при балотажа за кмет на София в полза на Йорданка Фандъкова. И на десните, и на гербаджиите им е ясно, че Игнатов няма как да стигне на балотаж. А голямата заплаха се нарича Мая Манолова.

Така Плевнелиев започва рейд на договорки с „десните“, които иначе, ако ги питаш никога не били висели по дуварите на Боко. Разбира се, това става зад кулисите, дори и за феновете на „десните“.

Сценарият обаче очевидно излиза извън контрол.

Порно компроматът, който очевадно е стискан за да бъдат опитомени „десните“ за балотажа в полза на Фандъкова, всъщност се намира в … МВР!

Приятелката на Борислав Игнатов е подала жалба в МВР преди години за изнудване именно заради тези порно кадри, качени в порно сайтове. МВР нищо не прави по въпросното изнудване, но пък кадрите естествено стигат до … Банкя, и после до … Пик, естествено.

Така режисьори и сценаристи си мислят, че са си опекли манджата и са гилотинирали „десните“.

Обаче.

Издънката става, когато за лидерите на „десните“ става ясно, че именно от МВР, респективно Боко, излиза порно компромата и така се торпилират договорките и действията на парламентьора Плевнелиев към десните да прелеят гласовете си на балотажа за Фандъкова. И Боко сега е бесен именно заради това, защото от много акъл, мероприятието с компромата е унищожило „договорились“ между десните и ГЕРБ за балотажа, зад кулисите ,естествено.

Пик се опитва да замаже участието на Боко и МВР, вадейки версията, че сами открили порно кадрите в порно сайтове, като че ли от Пик денонощно кесят в порно сайтове, начело с Недялко Недялков. И премълчават кой от МВР или от Банкя им посочи къде да ровят.

Така или иначе, порно компромата подгизна Игнатов отвсякъде, както и ГЕРБ впрочем, както и Боко, който сега трудно ще разчита на договорка с Атанасов и Христо Иванов, освен ако не отвори кесията много, много дълбоко.

На практика притискането на десния кандидат бе заради гласовете на десните, които ще трябват на ГЕРБ за да победят Мая Манолова на балотажа.

Като всяка гербеджийска тъпа конспирация обаче, сами се нахакаха от престараване.

Afera.bg

Коментари 13 за
“ПОРНО СКАНДАЛА ИЗТИЧА ОТ МВР, БОКО БЕСЕН, ЧЕ E РАЗВАЛЕН ДОСЛУКА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ С „ДЕСНИТЕ“ ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ГЛАСОВЕ ЗА БАЛОТАЖА!”

 1. Излиза, че на г-н Р.Плевнелиев никак не му е лесно тези дни. Първо му торпилират сделката с VW за далавера със завод в бг. После му торпилират и сделката с порнодесните за далавера на местните избори в столицата. Въобще тоз чиляк успявал ли е някога да сключи някаква сделка без някой да ми я торпилира. За бизнес-парка в младост и точенето на парите на гурбетчиите в Германия той няма вина.

 2. Е, има варианти колкото щете.

  Ако действително натискат Баце, така щото – М. да стане кмет и после нещо си,
  то той самият – елиминира подкрепата за собствената си …партийна членка.
  Така много по-безопасно и „честно“ ще може да се оправдае:
  бе направих всичко, ама ето на балотажа без гласовете на „десните“ – загубихме.
  Готово.

  Може пък сайта наистина да се добрал до порното и да освети
  въпросния кандидат, просто защото излиза на светло – срещу прожекторите

  на обществото, което съгласете има интерес да знае, ако не всичко,
  то повече за човека, който ще го управлява – евентуално.

  И може да няма никакви схеми. Така се прави по света и ще се прави.
  А желаещите да излязат на светло по етажите на властта – първо да имат МОРАЛ и
  задържки някакви.
  Иначе дайте да тръгнем разпищолени голи, всички по улиците ….

 3. Хубава версия, но може втори вариант. ПИК е на Пеевски, Пеевски е за Манолова, Пеевски разваля коалицията на ДБ и ГЕРБ. Бойко е бесен. Крадко и ясно с логически връзки, факти и обосновано предположение на края.

 4. ПИКльото Недялко не е чак толкова прост, явно играе за Мая Манолова, защото с този компромат тотално противопостави десните срещу Фънда! Известно е, че Хр.Иванов и ген.Атанасов-Хаяско са ходили на крака при Тиквата в Банкя, но сега калимерата приключва. От всичко печели Р.Хрисов, защото на СДС сега му се вдига цената!

 5. Шайката ГЕРБ са виртуози по лъжи, далавери, кражби, рекет, изнудвания и компромати. Това не е единственият случай. За него се разбира, защото е засегната публична личност, но този похват е част от арсенала на върхушката за невидима и превантивна репресия спрямо много хора, целящ тотален контрол. България е мафиотски коптор на беззаконието, подлостта и мръсотията! Уродливата бг мафия е обладала финанси, медии, бизнес, репресивни държавни органи, партии, движения. Превърна страната и обществото в една мръсна и долна клоака, защото иначе не би могла да властва…

 6. ***ONE“*BITCH*“SHOW***

  ПИК-ЛИВИЯ НЕДОДЯЛАНИЯ И ЕБЛИВИЯ КРАЛ НА ПОРНОТО В БЪЛГАРИЯ БОКО СИК&ПИК РЕДИ,ЧЕ СА ВИНОНИ Е ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН СПОР НЯМА…НО И ТАЗИ НА СНИМКИТЕ ОТ КАКЪВ ЗОР Е ТРЪГНАЛА ДА СИ ПРАВИ ПОРНОСНИМКИ КАК ЛИЖЕ И СИ ЗАВИРА ВИБРАТОРИ?! ПРОСТА ПУТКА КОЯТО НЯМА ГРАМ АКЪЛ В ГЛАВАТА..ЯСНО СЕ ВИЖДА ЧЕ ТЯ ГЛЕДА КЪМ ТОЗИ КОЙТО Я СНИМА ТЯ ДОБРОВОЛНО ИЗВЪРШВА ТОВА ДЕЯНИЕ КОЕТО СЕ ВИЖДА НА СНИМКИТЕ..ИСКА ЛИ НЯКОЙ ДА ТИ ПРАВИ ПОРНО СНИМКИ ТО ЩЕ ДА Е ЗА ИЗНУДВАНЕ ДА ТЕ ДЪРЖИ ПОД КОНТРОЛ И НАЙ ВЕЧЕ ЗА ПАРИ ЗА МНОГО ПАРИ.ТЯ САМА СЕ Е ОСТАВИЛА ДА Я СНИМАТ .ТОВА КОЕТО СИ Е НАДРОБИЛА ТОВА ЩЕ И ДА СЪРБА..ЖАЛКО ЗА АРХИТЕКТА ЗАЩОТО ТОЙ Е ПОТЪРПЕВШ ВЪВ СЛУЧАЯ И С НЕГОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА Е ПРИКЛЮЧЕНО ОЩЕ ПРЕДИ ТЯ ОФИЦИАЛНО ДА Е ЗАПОЧНАЛА..
  КОЛКОТО ДО ПОРНОТО И ХАРЕМА ДО ЗАЙЧАРНИКА И КОЧИНАТА ТЕ НЕ СА ОТ ВЧЕРА И ОТ ДНЕС А СА ОТ САМОТО НАЧАЛО С ВЛИЗАНЕТО ВЪВ ВЛАСТТА НА ПРОСТИЯ УЙ ОТ БАНКЯ. ЗАПИСА НА ЯНЕВАГЕЙТ ОТ 4 НОЕМВРИ 2016 САМО ПОТВЪРЖДАВА ТОВА КОЕТО СЕ ЗНАЕШЕ И ПРЕДИ НО САМО В ПО ТЕСЕН КРЪГ ХОРА .С ИЗЛИЗАНЕТО НА ЗАПИСА БЕШЕ ОСВЕТЕН ОФИЦИАЛНО В МЕДИИТЕ ХАРЕМА С КУРВОЛЯКА И МИНДЖОХВЪРГАЧКИТЕ КОИТО МИНАВАТ ПРЕЗ НЕГО ПРЕДИ ДА АКОСТИРАТ НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ ВЪВ ВЛАСТТА БИЛО ТО В МС НС АГЕНЦИИ СЪД ПРОКУРАТУРА ТЕЛЕВИЗИИ И Т.Н.. ВСИЧКО Е ОПИСАНО ТОЧНО И ЯСНО ПРОСЛУШАЙТЕ АУДИО ЗАПИСА В САЙТА БИВОЛ.
  ^^^ОПРАСКВАНЕТО^^^ СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ГО ТОЗИ ТЕРМИН ИЛИ ГО ЗАБРАВИХТЕ ? ВСЕКИ И ВСЯКА КОИ ТО СА МИНАЛИ ПРЕЗ ХАРЕМА СА ГОДНИ ДА ЗАЕМАТ ОБЕЩАНИТЕ ПОСТОВЕ И ОБЛАГИ ОНЕЗИ КОИТО ОТКАЖАТ НА ПАДИШАХА И КРАЛЯ НА ПОРНОТО БИВАТ ОПРАСКВАНИ НА ОБЩО ОСНОВАНИЕ КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ. ЩОМ ИМА ХАРЕМ ЗНАЧИ ИМА И ПАДИШАХ И ЩОМ ХАРЕМА СЪЩЕСТВУВА ЗНАЧИ ИМА И МЪЖЕ И ЖЕНИ КОИТО ДА ГО ОБИТАВАТ И ПОДДЪРЖАТ. ГРУПИРОВКАТА КОЯТО Е УЗУРПИРАЛА ВЛАСТТА Е
  НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ХАРЕМА СЪС СВОИТЕ ПРОСТИ УЙОВЕ ГЕЙОВЕ И ПУТКИ ПРОСТИТУТКИ .
  НЕЩАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАЗОВАВАТ С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА. ЗА ДА НЕ ВИ ОТЕКЧАВАМ И ДА НЕ БЪДЕ ИЗТРИТ ЗАПИСА ЩЕ СПРА ДО ТУК.ИЗВОДИТЕ ВСЕКИ САМ МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ СЛЕД КАТО ПРОУЧИ И СЕ ЗАПОЗНАЕ С ФАКТИТЕ.ЕДНОЛИЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ И ЕДНОЛИЧНОТО ВЗИМАНЕ НА РЕШЕНИЯ ПОТВЪРЖДАВА ФАКТИТЕ ЧЕ НИЕ ЖИВЕЕМ В ЕДНА КОНТРОЛИРАНА ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА ПУНТА МАРА МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ В КОЯТО ЛЪЖИТЕ ПРЪДНИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ СА СРЕДСТВО ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ В ЛИЧНА ПОЛЗА НА ОПРЕДЕЛЕНА МАЛКА ГРУПА ХОРА ОГЛАВЯВАНА ОТ ЕДНОЛИЧЕН ВОДАЧ ЛИДЕР ПЪДАР ЦАР КРАЛ ИЛИ ГОСПОДАР КАКТО И ДА ГО НАРЕЧЕТЕ НЯМА ДА ГРЕШИТЕ НО КОЕТО Е МНОГО ДАЛЕЧ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И РЕПУБЛИКА .ТОВА Е.

 7. Наистина не разбирам , КОЙ уважаващ себе си човек , ще се пъне да върши каквото и да било , съвместно с жалката карикатура Росен Плевнелиев !?!?!?
  Лично аз , НЕ познавам по-провалена публична личност в цялата ни 1300 годишна история !
  Да тръгнеш да се показваш в публичното пространство или да афишираш близост с такъв ЩастлиФТ полуимбецил , говори не само за лош вкус , но и за пълно неразбиране на обществените настроения към настоящия момент в настоящото ни пространство !
  Плевнелиев е способен само на едно – да ти гарантира ПРОВАЛ !
  Навсякъде , по всяко време и във всичко !
  Гарантирано ! ( Знаете от кого ) …

 8. ТЕКАТ ДОГОВОРКИ МЕЖДУ ПОЗИТАНО И ГЕРБЕРСКИ МЕДИИ….НЕ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ НЕДЕЛЧО Е ТОЛКОВА ТЪП ВЕСЕ

 9. Т. н. десни, трева пасат и само чакат да „прелеят“ гласовете си към бх.

 10. Тиквата става само за тиквеник, подправен с Плювня!

  Жалко само за момичето, защото това си е Абсолютно Лична Работа, извадена на гаден показ!

  Иначе комунистите ликуват, начело с най-свидната рожба на Бай Тошо по повод на утрешния си велик празник! Ама какво друго да се очаква от Милиционер, дето още си къта до сърцето книжката от БКП?!…

  1. На 5 август 1998 г. умира другарят Тодор Живков – най-успешният държавник на Третата Българска държава. По негово време от селска и мизерна страна от Третия свят, се превръщаме в 27-та най-развита. Пращаме 2 души в Космоса. Населението достига рекорд в цялата ни 1300 годишна история – 9 милиона души. При Живков създаваме една от най-ефективните образователни системи в света, осигурява се безплатно здравеопазване, а престъпността е фактически занулена. Това става чрез “здрава ръка”, която след падането му, престъпниците излезли от затворите, ще нарекат “тоталитарен режим”. Въпреки че е невиждано оплют и репресиран след 1989 г., любовта на българите към него се завръща доста бързо. В момента, сравнени с Живков, всички действащи политици изглеждат като абсолютни карикатури, някои биха ги нарекли дори “плюнки”… Надеждите на народа са някога да се появи отново такъв като него, но ако не стане скоро, просто няма да има такъв народ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *