« Върни се назад Публикувано на 04.05.2014 / 11:36

ПОРЕДНО БЕЗУМИЕ НА „ЕБАТИ” МВР – ВАРНА! ВАРНЕНСКИ ПОЛИЦАЙ: ШЕФОВЕТЕ НИ НАРЕЖДАТ ДА НЕ ЗАКАЧАМЕ МАГИСТРАТИТЕ!

 

Варненски полицай потвърди за двойния аршин до Съдебната палата на Тракия. Точна информация за броя санкции, наложени на определено място в града, не може да бъде дадена, защото информацията не се съхранява по подобен признак. Така от варненската полиция отговориха на запитване на Topnovini.bg за броя на глобените шофьори, паркирали колите си на бул. „Владислав Варненчик, в лентата до площад „Тракия“.

Публична тайна е, че повечето нарушители на Закона за движение по пътищата в този участък са служители на Съдебната палата, в това число и магистрати, които могат да ползват служебния паркинг пред сградата на Темида, но вместо това паркират демонстративно на булеварда. Полицейски източници са категорични, че сивото пежо, на втората снимка в галерията, е на прокурорката Елица Лазарова от Районна прокуратура – Варна.

Много пъти редовите полицаи и колегите от Сектор „Пътна полиция“ при Първо РУП са свеждали тази информация до началниците, но те ни нареждат да не закачаме магистратите“, разкри униформен служител пред Topnovini.bg, за да потвърди, че колегите му мерят нарушителите с двоен аршин, но не по тяхна вина. 

http://varna.topnovini.bg

 

«