Публикувано на 01.12.2021 / 13:30

ПОРЕДНОТО МИЛИЦИОНЕРСКО ШОУ. КОПИ -ПЕЙСТ НА БОЙКОВИЯ ЦИНИЗЪМ С ЧАКЪРА. ПОРЕДНИЯТ „ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК“ ГО ПРЕСЛЕДВА ПОЛИЦИЯ ОТ КУЦИ КОНЕ. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ОВЛАСТЕНИ ТЪПАЦИ ИМАМЕ НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ?!

Относно поредното милиционерско шоу.

За личния и професионален капацитет на лицето рашков, може да се съди по вида и формата на акциите, които санкционира в качеството си на министър.

Няма да им правя публичен анализ, за да не давам безплатни уроци на некадърниците, но е повече от очевидно, че поредното милиционерско ток шоу е копи-пейст на онзи бойков цинизъм и пословична престъпна арогантност с която ликвидира Чакъра, а не след дълго България беше осъдена за това. И този пореден „опасен престъпник“, който го преследва цялата полиция от 60 хиляди куци коне, е точно копие на Чакъра – напълно безобидна муха.

Фактът, че 97% от лицата упражняващи милиционерски функции възприемат всеки въоръжен човек за изключително опасен престъпник, означава, че в тази система не трябва да има реформи, а пълно изриване на куптора с неандерталци. Последните не подлежат на преквалификация и в това съм лично убеден. Просто им трябва шут в задника за развиване на светлинна скорост и без никакви  обяснения за каквото й да било. Да се оправят.

По-лошото е, че и политическото им и професионално ръководство са завършени аутсайдери, след като надуват гордо жалките си гърди напред, обличат новите си униформи и  изясняват подробно пред вечно гладните мисирки с микрофони, всички подходи и способи по които действа полицията в подобни случаи. Разкриват с лекота и телешки възторг имената на всички свои сътрудници, чрез които се осъществяват операциите по залавяне на особено опасните им престъпници. Представяте ли си какви овластени тъпаци имаме на върха на държавното управление? Не, нали?

Ако аз имах политическа власт тези щяха изхвърчат на мига. Безславно.

Николай Марков

Коментари 15 за
“ПОРЕДНОТО МИЛИЦИОНЕРСКО ШОУ. КОПИ -ПЕЙСТ НА БОЙКОВИЯ ЦИНИЗЪМ С ЧАКЪРА. ПОРЕДНИЯТ „ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК“ ГО ПРЕСЛЕДВА ПОЛИЦИЯ ОТ КУЦИ КОНЕ. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ОВЛАСТЕНИ ТЪПАЦИ ИМАМЕ НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ?!”

 1. За г-н Марков не знам.Но за мен знам.И отговора е да.И аз по-време на “акцията“ написах в “Гласове“ че е нелепо случващото се.Не ми се търси сега но мисля написах че разпоредилия акцията трябва да си ходи от МВР.Но г-н Марков е пропуснал другата част -отразяване на шоуто.
  Разпоредилия акцията може и идиот да е.Случват се такива неща във всички администрации–шеф идиот.Но…………Във всички медии идиоти ли работят.Че до 20ч вечерта “хоризонт“/нац.радио/ съобщаваше за ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕН и ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК.Тежко въоръжен с пушка самоделка?Опасен?Произвел няколко изтрела!Наранил жена! Но не е убил никого и за всички е ясно,че не е искал да убива!Но когато не си виждал жив престъпник през живота си колко е да ти се привиждат.Между другото всяка година има по няколко такива шоута по вина на МВР.Слава богу почти без жертви.Спомнете си Г.Оряховица,Белите брези.

 2. Поздравления полковник.Днес я сложихте на мястото й мисирката олигарша Св.П.ь

 3. Ако аз имах политическа власт тези щях да ги накарам да се чукат в порнофилми.

 4. “ПОРЕДНОТО МИЛИЦИОНЕРСКО ШОУ.”
  Николай Марков

  Г-н О.Р. подполковник,
  Разликата между Народната милиция и буржоазната полиция е класова!

 5. Да бяха викнали двама ловджии служили в Марица и карали запас в Момчилград, предлагам Овчаря за полицай на годината. Престъпника изкарал късмет , че не е откраднал агне………ти ела да видиш какво става с дряновия боздуган.

 6. „Да ти е жал за виновните означава да предадеш невинните.“ – Айн Ранд

 7. Поради някакви причини ако се вдигнат ХИЛЯТИ тези ще ПОВИКАТ и Китайската Армия!!!Фантазирам си!!!авремето беше-Да дойдат Танковете…Сега ще е-Да дойдат Рейнджърите!!!

 8. И най-интересното от всичко беше, че въпреки мобилизраната полиция , специални сили и жандармерия, опасния човек е бил заловен и набит от някакъв овчар в гората. Пълен ташак.

 9. Не уважавам Дофтори с РАЗКОПЧАНА МАНТА и Полицаи без Фуражка или Шапка която е част от Униформата!!!
  Запитали ли сте ЗАЩО в скъпи частни Училища…Лицеи…Университети има определен СТАТУТ на ОБЛИЧАНЕ??? Запитайте се и ги сравнете с пъстроцветните на ПРОСТОЛЮДИЕТО!!

  1. 100% сте прав колега. Поздравления! От малките неща се почва, униформа, шапка, фуражка и т. нт……Вече хората пътуват повече и могат да видят, да сте видяли английско „боби“ без шапка??? Или във Франция и Германия гологлави полицаи на служба?

 10. Радев пропусна да се похвали, че се е срещнал тази седмица с един от най-изявените фашисти в Европа, а именно австрийския си колега.

 11. Рашков не трябва ли да бъде разследван за миналото си, в което е бил чадър на мутрите, и всъщност техен съучастник в престъпленията от всякакъв характер, за което свидетели са 12-те му апартамента за милиони евро!

 12. Извинете,но това вече прехвърля границите на……не знам,просто не ми стигат думите.Да наречеш „куци коне“-60 хиляди служители. Ти бе „уважаеми“,кандидат „професоре“по Национална сигурност,някога в живота си опирали ли са в челото ти зареден пистолет бандити,заставал ли си лице в лице с „терористи“,контрабандисти и „вся остальная сволач“.След това което прочетох вече съм сигурен,че между теб и „рошкова“ единствената разлика е ,че той е пак на „върха“,а ти му завиждаш. „Където и да ходя винаги съм следван от едно куче,наречено ЕГО“/Ницше/

  1. PO ZLOBATA I SOLIDARNOSTTA IM SHTE GHI POZNAETE CHERVENITE GRUHTQSHTI DIVI GLIGANI !

   PROSTI , TUPI , NEPORUBENI , IZGLADENI V TIKVITE I BRUTALNO POKAZNI !

   THE SHOW MUST GO ON !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *