« Върни се назад Публикувано на 01.12.2021 / 13:30

ПОРЕДНОТО МИЛИЦИОНЕРСКО ШОУ. КОПИ -ПЕЙСТ НА БОЙКОВИЯ ЦИНИЗЪМ С ЧАКЪРА. ПОРЕДНИЯТ „ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК“ ГО ПРЕСЛЕДВА ПОЛИЦИЯ ОТ КУЦИ КОНЕ. ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ОВЛАСТЕНИ ТЪПАЦИ ИМАМЕ НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ?!

Относно поредното милиционерско шоу.

За личния и професионален капацитет на лицето рашков, може да се съди по вида и формата на акциите, които санкционира в качеството си на министър.

Няма да им правя публичен анализ, за да не давам безплатни уроци на некадърниците, но е повече от очевидно, че поредното милиционерско ток шоу е копи-пейст на онзи бойков цинизъм и пословична престъпна арогантност с която ликвидира Чакъра, а не след дълго България беше осъдена за това. И този пореден „опасен престъпник“, който го преследва цялата полиция от 60 хиляди куци коне, е точно копие на Чакъра – напълно безобидна муха.

Фактът, че 97% от лицата упражняващи милиционерски функции възприемат всеки въоръжен човек за изключително опасен престъпник, означава, че в тази система не трябва да има реформи, а пълно изриване на куптора с неандерталци. Последните не подлежат на преквалификация и в това съм лично убеден. Просто им трябва шут в задника за развиване на светлинна скорост и без никакви  обяснения за каквото й да било. Да се оправят.

По-лошото е, че и политическото им и професионално ръководство са завършени аутсайдери, след като надуват гордо жалките си гърди напред, обличат новите си униформи и  изясняват подробно пред вечно гладните мисирки с микрофони, всички подходи и способи по които действа полицията в подобни случаи. Разкриват с лекота и телешки възторг имената на всички свои сътрудници, чрез които се осъществяват операциите по залавяне на особено опасните им престъпници. Представяте ли си какви овластени тъпаци имаме на върха на държавното управление? Не, нали?

Ако аз имах политическа власт тези щяха изхвърчат на мига. Безславно.

Николай Марков

«