« Върни се назад Публикувано на 23.10.2019 / 16:26

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!На 15.10.2019 първа и единствена АФЕРА публикува:
МЕГА СКАНДАЛ! ГЕРБ КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ПИЯН НАТИСКА СЛУЖИТЕЛКА В ХОТЕЛ В ИЗРАЕЛ, ЗАДЪРЖАН! БОРИСОВ ЗВЪНИ ОТ БЪЛГАРИЯ „ДА ГО ОПРАВЯ“! ПОРТНИХ ИЗВЕДЕН ОТ ИЗРАЕЛ СЪС ЗАБРАНА ДА Я ПОСЕЩАВА!

След редица разкрития по скандала, на 17.10.2019 АФЕРА публикува:
ИЗРАЕЛСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ „CANAL 20“ ПОТВЪРЖДАВА В ТУИТЪР ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ С ПОРТНИХ В ХАЙФА, ИЗРАЕЛ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

Израелските медии гръмват за безобразния пиянски скандал на ГЕРБ кмета на Варна Иван Портних на 20 февруари 2018 година.
Шокиращ факт е, че на страницата на Фейсбук на Община Хайфа няма никакво отразено събитие, свързано с посещението на варненската делегация в Хайфа, начело с кмета Иван Портних, камо ли публикувана снимка на Иван Портних с кмета на Хайфа Йона Йахав!

На страницата на фейсбук на Община Хайфа са публикувани всички минали събития! Събитие, свързано с варненската делегация, водена от Иван Портних в Хайфа с такава дата 20.02 или 22.02.2018г. няма!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!Което означава, че общината в Хайфа умишлено не е отразила посещението на Портних, заради пиянския скандал, който е сътворил.
А както вече писа АФЕРА, побратимяване между Хайфа и Варна така и НЯМА!

В същото време – на 22 февруари 2018 година В ЕДНА ЕДИНСТВЕНА БЪЛГАРСКА /ВАРНЕНСКА/ МЕДИЯ е публикувана „новина“ със снимка, за която се твърди, че е от посещението на Иван Портних в Хайфа, в медия http://live.varna.bg/bg/news/delegacia_ot_varna_v_haifa.html
Сайтът е собственост на Община – Варна, чийто кмет е Иван Портних.

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!
Още по-шокиращо е, че в публикацията, пусната от наемниците на Иван Портних, НИКЪДЕ НЯМА ПОСОЧЕНА ДАТА НА ПОСЕЩЕНИЕТО НА ВАРНЕНСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ В ХАЙФА, НИТО ДАТА ЗА СРЕЩАТА МУ С КМЕТА НА ХАЙФА.

В архива на Фейсбук страницата на Община Хайфа, където са отразени всички събития, свързани с общината, НЯМА ТАКАВА СНИМКА, ОТДЕЛНО ОТ ТОВА НИКЪДЕ НЯМА ОТРАЗЕНА ДАТА И ИНФОРМАЦИЯ ЗА СРЕЩА МЕЖДУ КМЕТА НА ХАЙФА И КМЕТА НА ВАРНА ПОРТНИХ!

От което следва логичния извод, че пиянските изстъпления на кмета на Варна Иван Портних са станали след срещата му с кмета на Хайфа, след което скоропостижно се е наложило да си тръгне от Израел, и точно заради този скандал е гробовното мълчание в аналите на Община Хайфа, че изобщо е имало такава среща и че изобщо варненска делегация е била там.

Версията дали изобщо е актуална пък тази публикувана снимка от общинарския сайт във Варна към онзи момент, или не е фалшива, отхвърляме, защото е без значение, при положение, че посещението на Иван Портних с делегацията в Хайфа в Израел, и в Хайфа е отбелязано единствено с пиянския безобразен скандал на Портних. И С НИЩО ДРУГО!

Само за сравнение! Ето как официално се отразяват подобни срещи и побратимяване на Хайфа със Санкт Петербург, за разлика от нашата снимка „в коридора“ с кмета на Хайфа, която очевидно е направена ПРЕДИ ПИЯНСКИТЕ ИЗСТЪПЛЕНИЯ НА ПОРТНИХ, СЛЕД КОИТО ТОЙ Е ИЗВЕДЕН ОТ ИЗРАЕЛ!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!В самото си безумно „опровержение“ за скандала, самият Портних изобщо не смее да спомене името на града Хайфа, както и дата на посещението си с делегация там.

Както вече писа АФЕРА – управляващите в лицето на Бойко Борисов направиха и невъзможното да затулят и похлупят мега скандала с Иван Портних, чрез слугинските си медии и телевизии, които не смеят и дума да обелят за това. В Симбиоза по потулването на скандала са и т.нар. „опозиция“, която във Варна е биз – бизе с ГЕРБ и Портних.

След публикуването на мега скандала с Иван Портних в сайта АФЕРА, Портних отказа да се показва в тв дебати, както и абсолютно непривично за избори, в които досега е участвал, по билбордовете няма негова снимка.
Тук можете да видите, как лицето на Портних липсва. Дали ГЕРБ ги е срам от физиономията му, че не я слагат вече по плакати и билбордове?!

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!

Десет дни след скандала с Портних мълчанието на ментора на Портних – Бойко Борисов е повече от показателно.

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПИЯНСКИЯ СКАНДАЛ НА ГЕРБ ИВАН ПОРТНИХ В ХАЙФА!

Afera.bg

«