« Върни се назад Публикувано на 03.06.2021 / 13:08

ПОРЕДНИ РАШКОВИ ТЪПНИ: ПРАЩАТ ШЕФА НА ОД НА МВР – ВАРНА В „САНАТОРИУМ“ ДА УЧИ МЛАДИТЕ КАК НИЩО НЕПРАВЕНЕТО Е ОСНОВЕН СПОСОБ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ И ИЗДИГАНЕ В МВР!

Докато вътрешният министър Бойко Рашков продължава да бляботи джандар сурат, вместо да върши нещо РЕАЛНО в МВР, и докато се ежи, че щял да се среща със следващия главен прокурор, като че смята да векува в МВР, кадровите промени в МВР текат с бързината на охлюва и с ефективност – нулева. Почти месец от назначаването на службашкото правителство на Румен Радев, в най-важното министерство за провеждането на честни избори Бойко Рашков свири на акордеон, ехалето цвили невчасово.

Както АФЕРА писа още на третия ден от службашкото правителство на Румен Радев, ония, които всъщност кадруват и ръководят МВР, а това – повярвайте изобщо не е Рашков, бяха измъдрили поредната идиотска глупост да пратят поредната „софийска бригада“ начело на ОД на МВР – Варна. Дали им увря тъпия акъл, че това ще е фатална грешка, предстои да видим, но даже вече не ни интересува, тъй като финала на това правителство ще е манджа с грозде.

Докато бъдат произнесени имената на новите шопи, които ще учим тепърва как се казват улиците на Варна, Рашков уж де, а всъщност /мало/умните съветници на Радев, които кадруват в МВР и службите, са измислили как да опазят сегашните гербаджийски шефове на ОД на МВР – Варна и ОД на МВР – Добрич.

Досегашният шеф на ОД на МВР – Варна Даниел Пашов, който бе пратен от ГЕРБ като ръководител на поредната „софийска бригада“ оглавяваща ОД на МВР – Варна, отива …., отива…, отива… къде мислите, а? Връща се в София? Оооо, не, драги зрители на наредения мач, шопите, дошли във Варна, никога не си тръгват за София, много им харесва тука.

Готвят Даниел Шопов за преназначение като преподавател в Център за обучение на полицейски кадри във Варна, който е като санаториум и се намира до Комитовото ханче във Варна. Вместо да го пенсионират, тъй като има навършени години, Даниел Пашов, който добре си поживя и се полешпери години наред във Варна, очевидно ще учи младите полицаи на нищо неправене в МВР и може и да напише и дисертация: „Нищо неправенето в МВР – способ за оцеляване и издигане в кариерата в МВР“.

Другият авер на Шопов, дошъл с него от София с т.нар. „софийска бригада“ във Варна, впоследствие преместен като шеф на ОД на МВР – Добрич Никола Панчев пък, ще го преназначат като началник някакъв в … „Жандармерията“ пак във Варна.

Как пък един от тия шопи не пожела да си иде в София бе? Как пък един нЕма чест и да си тръгне с чест? Вероятно жандармерията е избрана за Панчев, заради физиономията му.

Така поредните „кадрови промени“ всъщност отварят опцията и на двамата да се завърнат на бял кон пак като удобни нищо неправници някога. А Рашков може да продължи да си говори по телевизията, нарцистичното его трябва да се храни.

Изборите дойдоха, дирекциите на МВР по места още не са разчистени, РПУ -тата също, а досега това трябваше отдавна да бъде свършено. Друг е въпроса какви „нови“ кадри ще измислят кадровиците, като гледаме досега какво сътвориха – селска чест, но не от Маскани.

Afera.bg

«