« Върни се назад Публикувано на 24.09.2017 / 18:03

ПОРЕДНИЯТ ФАЛШИВ ГЕРОЙ. АЛОУ, „НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ“, ДОСТОЕВСКИ НЕ СИ ГО ПРЕДСТАВЯМЕ И БЕЗ… „ИДИОТ“!

РУМЕН РАДЕВРумен Радев: „В България сякаш искаме да имаме литература без Достоевски. Можем ли да си представим Достоевски без „Престъпление и наказание“ или Достоевски, но само с „престъпление“, без „наказание“? Крайно време е да се наказваме и да имаме независим антикорупционен орган, който да дисциплинира политическата класа“. Това каза президентът Румен Радев по време на срещата си с българи, живеещи и работещи в САЩ. Срещата се състоя в българското консулство в Чикаго.

Георги Дренчев:

Това е класически популизъм, просто е на по – високо ниво от познатия ви банкянски такъв. Обяснявам – как точно, поредния антикорупционен орган ще промени това, като отново нямаме дебат по същество, а относно това кой ще го оглави, а по отношение на институционалното безвластие, радев и статуквото са мълчаливи и безкритични. Да ви напомням за цум, цацаров, промените в нпк, върху които отказа вето, цитиращият Достоевски.

Това, което е очевидно, че тръгва негов политически проект и както е прието, това започва от демократично мислещото българско население в щатите.

бойко също стартира така.

поредният фалшив герой…

Язък за феновете му, отчакаха се, да ги спаси некой!

АФЕРА:В България сякаш искаме да имаме литература без Достоевски.  Можем ли да си представим Достоевски без „Престъпление и наказание“ или Достоевски, но само с „престъпление“, без „наказание“, рекъл умопомрачително „натовския генерал“. Алоууу, Радев, я си прочети пак кретенската „мисъл“, дето си изрекъл! В България, „натовския генерал“, апропо, и да искаме, и да не искаме „сякаш“ имаме литература и тя е БЕЗ Достоевски. Защото Достоевски, алоу, „натовския“, е руски писател. И ние, „сякаш“, няма как да имаме литература, наша литература, С Достоевски. Нататък… Можело ли да си представим Достоевски без „Престъпление и наказание“ или  Достоевски, но само с „престъпление“, без „наказание“…, плещи тъпотии БЪЛГАРСКИЯТ президент, „натовския генерал“.

Ако трябва да бъдем точни, алоуу, „натовския“, Достоевски не можем да си представим и без „Бесове“, и без … „Идиот“.

Да говори за „наказание“ и „престъпление“ същият тоя „натовски генерал“, който се направи, че е за лимонада, И НЕ ВЪРНА МРАКОБЕСНИТЕ ПРОМЕНИ В НПК, е не само лицемерие и гьонсурат. Подла отврат е.

Afera.bg

«