« Върни се назад Публикувано на 05.11.2021 / 19:02

ПОРЕДНАТА ИЗМАМА И ЛЪЖА НА КИРИЛ ПЕТКОВ! КАКВИ ПЕТ МИЛИОНА ДАНЪЦИ СИ ПЛАТИЛ, БЕ, И КЪДЕ ТОЧНО?!

Кирил Петков по bTV:Като данъкоплатец – 5 милиона лева данъци съм платил през последните години – не искам тези пари да ходят през нечии банки в нечии офшорни компании и сега да нямаме финансиране за апарати за кислород. Браво на Рашков, че спира този теч“

Въртящият очичките остапбендеровец Кирил Петков, който трудно си фокусира мисълта и погледа му се люшка във всякакви посоки, само не и в тази на човека срещу него, убедено отново излъга е ефир, че бил платил 5 милиона лева данъци, имайки предвид България, в отговор на въпрос за обявените от Бойко Рашков крадени пари в чували и сакове от магистралите.

Поредната измама и лъжа на Кирил Петков!

До преди месеци същият тоя Кирил Петков беше канадски гражданин, така че данъци очевидно не е плащал в България, както се пъчи, камо ли 5 милиона лева.

През 2014 г. е регистрирана фирмата на Линда, съпруга на Кирил Петков. Интересно защо няма подадени финансови отчети през 2016 г., 2019 г. и 2020 г.!!!

Друг интересен момент е, че през годините е имало промяна на седалището на фирмата, както и промяна на собственика на капитала.

Друг момент е фирмите с които е обвързана жена му,  сред които има и фирма занимаща се със строителство, наричаща се „Зеленият склад“.

Но, да оставим жена му на Кирил Петков засега. Какви точно данъци е платил в България от „пет милиона лева“, че да ги видим, моля, документално и конкретно!

Данъци е трябвало да плаща в Канада.

Този фарфара няма път, в който да си е отворил устата и да не излъгал, измислил нещо, изфантазирал нещо, или измамил с общи лафове.

Afera.bg

 

«