« Върни се назад Публикувано на 15.04.2014 / 11:04

ПОРЕДНАТА ИЗЛАГАЦИЯ: СЛЕД ОТКРАДНАТИЯ БУС НА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ БУРСА, ОГРАБИХА ПАСАЖЕРИ НА „MSC SINFONIA”! ВАРНЕНСКАТА РАЗПАСАНА ПОЛИЦИЯ ОТНОВО СКРИ СЛУЧАЯ!

 

Вчера пасажери от борда на MSC SINFONIA – двама англичани и израелка бяха ограбени при разходката им във Варна. На пасажерите бяха откраднати личните документи, което доведе до забавяне отплаването на кораба.

Изчакваше се посолствата на двете страни да осигурят документи, с които да е възможно отплаването. Едва около 21 часа съдът напусна Варна, съобщава сайта  Maritime.bg.

Варненската полиция не съобщи вчера никаква информация за инцидента. На плаващия под флага на Панама кораб има около 1500 туристи от много националности. MSC SINFONIA прави 12-дневен круиз, който започва в Чивитавекия. Първоначално маршрутът не е включвал Варна, но заради ситуацията в Украйна съдът е бил пренасочен.  Специалисти коментираха пред Maritime.bg, че подобен случай може да доведе до канцелиране на всички посещения на лайнерите на MSC. “Това е грандиозен резил, полицията не може да каже нищо”, коментираха вчера в района на Морска гара – Варна.

Само преди дни АФЕРА информира как бе откраднат бус на делегация от Бурса, за който бе поискан откуп от 5 000 евро, а преди два дни – шеф на районно полицейско управление „върна” колата на близък от семейството му, чрез ъндърграунда, а не чрез полицията?!?!

В бюлетина на ОД на МВР – Варна УМИШЛЕНО СЕ КРИЯТ ПОДОБНИ СЛУЧАИ, ЗА ДА СЕ ЛЪЖЕ С „РАЗКРИВАЕМОСТТА“, А СЪСТОЯНИЕТО НА ОД НА МВР – ВАРНА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОТЕЖЕТАТА НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ – ЧАВДАР НАНКОВ – „ЧАВКАТА”/ „БАРБИ” И ВАЛЕНТИН ТРЕНЕВ – „ЕБАТИ”, Е КАТАСТРОФАЛНО!

МИНИСТЪР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ Е ТОЛКОВА КОМПРОМЕТИРАН В ОЧИТЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ ЧЕНГЕТА, ЧЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ ГОТВИ СМЯНА НА ДИРЕКТОРА НА ОД НА МВР – ВАРНА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕДНЕ НА СТОЛА МУ.

Ченгетата са напълно наясно какво некадърно управление има МВР, което конкурира по нефелност Цветановото, и знаят, че който и да бъде ръкоположен като нов шеф на Дирекцията ще бъде използван като пишкир от невчасовия Цветлин Йовчев.

Afera.bg

«