« Върни се назад Публикувано на 20.08.2021 / 8:48

ПОРЕДНАТА БЕЗУМНА ЗАПОВЕД НА КАЦАРОВ Е РЕКЕТ И ФАШИЗЪМ

Днес извърших проверка в публичните регистри за наличието на грипен вирус. Оказа се, че за последната почти една година няма регистриран нито един случай на грип според публикуваната информация от НЦЗПЗ.

Надявам се някой специалист да намери сили и да даде смислено обяснение.

Мога само да кажа, че по-задълбочен анализ на публикуваната информация разкрива още по-интересна информация!

Както е тръгнало скоро ще започнат да изчезват нелечимите онкологични заболявания и масовите за България инфаркти и инсулти! Аз обаче съм убеден, че основната смъртност се дължи именно на онкологичните и сърдечно-съдовите заболявания като инфаркт и инсулт! Ето и снимка за изчезналите грипни вируси.

===

Искам да попитам господин здравния министър по повод поредната му безумна заповед

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/08/19/zapoved_merki_19_08_2021.pdf?fbclid=IwAR33YUQfvPwsA-uwhfTa2bJMFht-karXWUHzZ96EhcNAZ4aYXZv06e_eJ6s, тези които боледувахме по домовете си и бяхме изоставени от държавата да се оправяме както можем, как точно да му доказваме, че сме преболедували?

Господин министре, как да доживея до 20201 (двадесет хиляди двеста и първа) година, за да дочакам заповедта, по която да докажа, че съм боледувал от К-19?

Да принуждаваш хората да се ваксинират против волята им е груба форма на принуда, която е сравнима с кафявата чума наречена през 20-ти век ФАШИЗЪМ!

Въпреки, че държавата ни изостави когато боледувахме и не ни помогна с нищо, ние оцеляхме и не натоварихме здравната система, а такива сме стотици хиляди!

Нима господин здравният министър забрави, че разделянето на обществото на ваксинирани и неваксинирани представлява чиста проба ФАШИЗЪМ?

Вероятно утре ще издаде и заповед, с която ще бъдат приложени фашистките методи и ще започнат да закичват гражданите с определени знаци на реверите!

Нима за такава демокрация сме се борили?

Рекета, който се осъществява е грубо нарушение на човешки права, а здравния статус на всеки човек е негова персонална тайна!

Заповедта, която издаде днес министъра е противоконституционна, връщаща ни в едни ужасни времена! Надявам се, че здравия разум ще надделее и тази заповед ще бъде отменена!

Димитър Байрактаров

«