« Върни се назад Публикувано на 18.10.2017 / 15:04

ПОРЕДЕН ОПИТ ЗА ПОДЧИНЯВАНЕ НА БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ НА СРС! ДАНС НАЛАЗИ БЮРОТО С ПРОВЕРКА „ПО СИГНАЛ“!

СРСЗа сведение на ДАНС-аджийската кохорта, която в последно време е повела ТОТАЛНА война срещу мен и сайта ми АФЕРА, в качеството ми на разследващ журналист, съм длъжна да сведа до обществото информация, подадена ми от БРИЛЯНТЕН ИЗТОЧНИК – СЛУЖИТЕЛ НА ДАНС, а именно:

ДАНС е налазила с цялостна проверка Националното бюро за контрол на СРС.

Предвид това, че късоумниците от ДАНС, които непрекъснато не могат да се ориентират откъде изтича „класифицирана информация“ към мен и сайта ми АФЕРА и още по-късоумно припознават „изтичането“ и откъм безумни места, сме дължни да уточним, че информацията, че ДАНС проверява Бюрото за контрол на СРС, изтече към мен- Веселина Томова от ТЕХЕН СЛУЖИТЕЛ и то в близост до местонахождението на Бюрото за контрол на СРС, в близко заведение, след като аз – Веселина Томова, подадох молба в същото това Бюро, за да бъде направена проверка подлагана ли съм на контрол. Не, че и сега не съм под контрол, което изобщо не е задължително да минава под „законова форма“, тъй като съм напълно наясно с пунтовете през които това се прави както от ДАНС, така и от МВР.

Това е поредният опит да бъде ПОДЧИНЕНО И СМАЧКАНО Националното бюро за контрол на СРС след шокиращия скандал, който произведе същата ДАНС с отнемането на допуска до класифицирана информация на Георги Гатев, причините, за което издъно разнищи сайта АФЕРА.

Проверката на ДАНС в Националното бюро за контрол на СРС не е била обоснована и аргументирана пред ръководството на Бюрото, освен с /ДС/ обяснението: „по сигнал“, безапелационен е източникът на АФЕРА, базиран изключително близко до ръководещия проверката от ДАНС.

Дансаджиите, които по традиция сами си образуват  „рапорти“ със „сигнал“-и, подписвани уж от „доверени лица“, за да легитимират наличието изобщо на „оперативен“ „сигнал“, проверяват Националното бюро за контрол на СРС за периода от … самото му създаване /!!!/.

Повече от ОЧЕВАДНА е истерията на заинтересовани среди, които АФЕРА назова вече поименно, да смачкат и заличат Бюрото за контрол на СРС във вида му, в който съществува, за да не продължи да разкрива ЗУЛУМИТЕ, ВЪРШЕНИ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ, ръководени от Бойко Борисов, а в сянка и от Делян Пеевски.

Така, на практика, онези, които Нациалното бюро за контрол на СРС проверява дали вършат работата си според закона, а не в нарушение на закона за СРС, активирани от чорбаджиите си, проверяват тези, които трябва да ги проверяват. Чия е поръчката за мачкане и отмъщение – не е трудно да се сетите.

Както вече писа АФЕРА, в близко време АФЕРА ще извади на показ и ШОКИРАЩА „СПРАВКА“, КОЯТО Е БЕЗУМНА ПО СЪЩНОСТТА СИ И РАЗКРИВА НЕ САМО НЕКАДЪРНОСТТА НА ДАНС, НО И СХЕМАТА ПО КОЯТО СЕ „СГОТВЯТ“ ВСИЧКИ, КОИТО СА ПОСОЧЕНИ КАТО „НЕУДОБНИ“ И „НЕПРАВИЛНИ“.

Afera.bg

«