Публикувано на 05.12.2019 / 12:04

ПОНЕЖЕ МУ Е „СТАРА“ ИНФОРМАЦИЯТА НА ПУТИН, ЗАТОВА ИЗГОНИ ПОСЛАНИКА НИ В МОСКВА

ПОНЕЖЕ МУ Е „СТАРА“ ИНФОРМАЦИЯТА НА ПУТИН, ЗАТОВА ИЗГОНИ ПОСЛАНИКА НИ В МОСКВАВчера: АФЕРА: ПЕРДЕТО БОКО: „НА ПУТИН ИНФОРМАЦИЯТА МУ Е СТАРА“. ВЕРНО Е „СТАРА“ ЗА ТОВА КОЛКО ОТКРАДНАХТЕ ОТ ЮЖЕН ПОТОК!

Днес: „Посланикът на Република България в Руската федерация Атанас Кръстин беше извикан днес в Министерството на външните работи в Москва, където му бе връчена нота. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи. С нея, позовавайки се на принципа на реципрочността, Министерството на външните работи на Руската федерация обявява за персона нон грата български дипломат от посолството ни в Москва. Българският дипломат е с ранг, равностоен на ранга на руския дипломат в София, който бе обявен за персона нон грата в края на октомври 2019 г.“

Понеже му е “стара” информацията на Путин, за това е изгонил днеска посланика ни в Москва.

Георги Дренчев

Коментари 21 за
“ПОНЕЖЕ МУ Е „СТАРА“ ИНФОРМАЦИЯТА НА ПУТИН, ЗАТОВА ИЗГОНИ ПОСЛАНИКА НИ В МОСКВА”

 1. Така става с послушниците и пуделите на САЩ. СИКаджийската мутра подразни Руската мечка с подлизурството към Тръмп. Подготвиха посещението с няколко хибридни атаки към Русия, за да има с какво да се похвалят във Вашингтон. Изгонихме няколко руски шпиони, купихме 8 самолета, подаряваме ви АЕЦ Белене и т.н. Много глупава политика…

 2. Доколкото си спомням, базите бяха дадени по времето на Станишев. Тоя човек се грижи само за себе си-да стане шеф на ПЕС. Затова прави мили очи на краварите и на големите соц. партии-полската и румънската, като изпълнява каквото му кажат Нали преди да поеме властта замина на инструктаж във Вашингтон. Призна веднага независимостта на Косово, а референдума в Крим не призна, защото Турция, Кърджали и дъра-бъра. Направи БСП маргинална партия, а сега плюе срещу Нинова, която се опитва да възроди партията. И пак причината е в това, че старите к са изхвърлени от Парламента и са отстранени от копанята, а Нинова иска подмладяване на ръководството.

 3. Аз ако бяха на мястото на Премиера щях да предложа на руснаците и те да си извъртят една база на Дуранкулак.

 4. Това се очакваще и се нарича РЕЦИПРОЧНОСТ на действията. Единствената неточност е, че не посланикът ни е изгонен, а дипломат с ранг „първи секретар“.

  1. Тъпакът Валери Симеонов заяви: „Това са едни стандартни ответни действия, свързани с отстраняването и с експулсирането на главния секретар на руското посолство преди около месец“. Такава длъжност „главен секретар“ няма в посолствата бе тъпак!

 5. Колония братя без да разберем вече са ни го начукали. Къде сте вие цаци и гешовци. Разделение на властите на мук.

 6. Иде ли?Да, иде, иде.Идва с неумолима сила!Руското ресто!
  Така ще МУ го набият на Тиквата в мазния дебел пърдялник, че хич даже няма да се усети как и откъде МУ е влязло!Ще му бръкнат в гъзинката не с боксова ръкавица, ами направо с чадър и ще го разтворят вътре!

 7. защо ПРЕСтитутките не задават „неправилни“ въпроси на боко българоубиеца ?! пресен пример:ПРЕСтитутката цв. ризова много добре знае, че банкянският психопат лъже като разпран, както за интерконектора с гърция, така и за 5-те км газопровод, които уж строи всеки ден, но не изпраща на място снимачен екип, който да заснеме „успехите“ му. дано Господ /или Провидението/ да удари по тях и по семействата им, белким разберат, че нечестивите им постъпки няма да останат безнаказани !

 8. „думам ти дъще,сещай се снахо“
  А тиквата кога? Сретене, где си ти друже?

 9. Е как какво ?Чудото на ЧУДЕСАТА -ЗАЙЧАРНИКА КОЧИНАТА С ПРАСЕТАТА КУРНИКА С КОКОШКИТЕ И ЕГРЕКА С ШИЛЕТАТА И „О’Ф’ЦЕТЕ“ на полЕната в Банкя. Това малко ли е за Краставичаря с КРИВАТА КРУША пардон КРАСТАВИЦА .?

 10. Даже закъсняха руснаците с изгонването на българските пишман шпиони, след като нашите глупаци преди време изгониха руски дипломат. какво има да се шпионира в нашата нещастна държавица?

  1. Понеже американската пропаганда в България непрекъснато тръби как страната ни е едва ли не окупирана от Русия и се намира под непрекъсната руска заплаха, реших да отида до една от американските военни бази у нас, тази между сливенските села Мокрен и Ново село, за да видя как ни пазят нашите верни съюзници. Каква е ситуацията:
   1. На територията на базата официалния език е английският. Българският е втори и се ползва само като допълнителен, за да може местните аборигени, т. е. ние българите, да разбират какво им пишат по табелите техните господари.
   2. В базата местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакъв достъп. На нейна територия е забранено всякакво снимане и това може до доведе до арест на всеки местен абориген, т. е. българин. Това важи както за цивилните, така и за военните местни аборигени, т. е. българи.
   3. Американското знаме е сложено на първо място в базата, което е нормално, защото базата е със статут на американска територия, над която местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакви права. С други думи това вече не е част от България, а американски анклав, заграбил наша земя.
   4. На територията на базата важат само и единствено американските закони. Това също е нормално – все пак тя е със статут на американска територия и в нея законите на местните аборигени, т. е. ние българите, не важат по никакъв начин.
   Припомням – това е само една от американските бази в България. В окупираната ни Родина има общо 4 такива, като за тях САЩ не плащат дори и 1 стотинка наем. Сега обърнете внимание – единствената страна от общо 134, в които САЩ имат военни бази по света, където американците са разположили свои бази БЕЗПЛАТНО, е България.
   Още нещо – ако да речем утре ние българите решим да изхвърлим американците от базите им и да си върнем територията, те имат право да не се съгласят и да ни отвърнат с военна сила, защото, внимание, договорът за ползването им е БЕЗСРОЧЕН и НЕ МОЖЕ да бъде прекратен без съгласието и на двете страни! Така че американските бази в България ще съществуват, докато го иска САЩ, независимо от волята и желанието на българския народ.
   Това са фактите, а когато фактите говорят, и боговете мълчат. Нека всеки един българин са направи сам за себе си заключение под чия заплаха е България и кой е окупирал страната ни.КостадинКостадинов,Фейсбук

   1. Има ли просветен, който да информира НОРОДА, за името на този – разрешил използването на земята ни за военни бази и на какво законово основание:- член, алинея?

   2. Някой знае ли кога и кой български политик е подписал този договор и ратифициран ли е от Народното събрание.

    1. Е то и Нефтохима и петролните складове са руска територия ,но никой не протестира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *