« Върни се назад Публикувано на 27.12.2021 / 12:03

ПОМОГНЕТЕ НА СТЕЛА!

Здравейте! Казвам се Стела и съм на 35 години.

Пиша Ви с молба, тъй като съм в безизходица и имам нужда от всяка помощ.

Диагностицирана съм с рядко заболяване, непризнато и неглижирано не само в България, а и в много други страни. Именно затова възможностите ми са силно ограничени да намеря достъпно лечение. Периневрални кисти на Тарлов е изключително болезнено състояние, което води до тежка инвалидизация и жалко съществуване.

Имам консултация с чуждестранен неврохирург, един от четиримата в света, които оперират успешно такива кисти и предложена оферта на стойност 49 900 евро. Както е ясно това е непосилна сума за мен и стартирах дарителска кампания „ШАНС ЗА СТЕЛА“.

Имам страница във фейсбук с името на каузата и Благотворителен базар „ШАНС ЗА СТЕЛА“. Стартира и кампанията ми в DMS. В страницата си съм качила всички медицински документи, които да легитимират цялата кампания, за да се избегнат всякакви съмнения.

Това е линк към страницата ми:

https://www.facebook.com/%D0%A8%D0%B0%D0%BD%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0-105894121937818

Моята надежда е историята ми да достигне до много хора, които да ме подкрепят с 1 или 2 лв. Така хем аз ще събера сумата, която ми е необходима, хем на никой няма да му натежи, че е дарил. Но за целта трябва да се споделя с огромен брой хора.

Обръщам се към Вас с надеждата, че като медия имате възможности за популяризиране на кампанията ми и ако имате добрината да споделите страницата ми или закачения главен пост с призив за помощ ще помогнете много за това да бъде видяна и подета от повече хора!

Много Ви моля за това съдействие, тъй като то не отнема много от времето, а така помагате на човек в нужда и безизходица…

Оставам на разположение за въпроси и ще се надявам на Вашата помощ! Бъдете здрави и благословени!

Поздрави,

Стела Лазарова

 

«